Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- gban: Mentett Pentium 1 alaplapok
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Napkollektor - csak úgy
- gerner1
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Erre csak annyit tudok mondani, hogy mikor hazavittem a gépet (előtelepített Win11 volt rajta), bekapcsolás, elkezdte letölteni a frissítéseket, => a gép olyan forró lett, hogy azt hittem kigyullad, és úgy zúgott mint a porszívó. 5 perc se kellett, hogy megbánjam, hogy megvettem. De gondolom ez is az én hibám volt, rossz gombbal kapcsoltam be. Vagy gyárilag szarul telepítették. Vagy valami ilyesmi.
de talán érted ennyiből, mire akarok kilyukadni.
Annyi lejött, hogy még életedben nem használtál linuxot. Ez nem baj, csak így nincs miről beszélnünk. Amúgyis leírtam már, amit akartam. Remélem akiket érint a téma, ők hasznosnak találták.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- LG 32GP850-B - 32" NANO IPS / 2560x1440 / 180Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 400
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest