- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Kraz
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- sziku69: Szólánc.
- Real Racing 3 - Freemium csoda
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
paprobert #52 üzenetére
Aztán bízzunk benne, hogy tényleg így van, mert a média tudtommal nem szokott a nyereséges ágazatok közé tartozni. Előbb-utóbb valaki beteszi a lábát egy zsák pénzzel, majd a háttérből keveri a paklit. Ha a GN-nél nincs ilyen, az igen érdekes, mert szerintem már ennél jóval kisebb csatornákat is megkörnyékeznek a szponzorok, a nagy hardvergyártó cégek.
-
válasz
paprobert #52 üzenetére
Igen alapvetően ebben jók, én ezért tartom minőség újságírói hozzáállásnak, amit csinálnak, mert tudnak hatni a gyártókra, s nem félnek attól, hogy emiatt nem kapnak tesztre ezután semmit. Nyilván a klasszikus mélyvizes tartalomban nem jók, Tech Jesus Steve szakmailag nem expert, hanem kb átlagos.
Nem alaptalan, öncélú fikázást tolnak, hanem van benne konstruktivitás is, persze nyilván én se értek velük mindenben egyet. Több ilyen kéne, többféle véleménnyel.
Új hozzászólás Aktív témák
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Edge Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB tárhely
- iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3090, 100% Akkumulátor
- 12 GB-os RTX 4070Ti - garanciával
- MacBook Pro 16 2021 M1 Pro 16GB 512GB 1 év garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest