- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Apollyon
Korrektor
Használom a youtubeot, ismerem a keresőjét is. Egyre rosszabb... Például: nekem is van feltöltve videóm, még régebben felraktam xy zenét, azért, hogy nekem meglegyen bárhol.
Ha most rákeresek, a konkrét címére, arra, amely címet én adtam neki, és pontosan úgy is írom be, nem lesz a találatok között.
Mondhatnád, de biztos nem indexelte még a rendszer. Aha, 15+ éve raktam fel a videót.Ezek után nincs bizodalmam abban, hogy egy egyébként szénné cenzúrázott platformon szakmai jellegű információkat meg fogok találni, még úgy sem (vagy pláne úgy nem) hogy lassan kizárólagossá fog válni.
Vágom a chatGPT-t, indulása után nem sokkal én voltam az egyik legnagyobb rajongója, mára már eléggé kiismertem a hiányosságait. Ha fogalma sincs a témáról, akkor is ki fog hallucinálni magából egy A4-es oldalnyi bullshitet.
Hiába ez az első, ez csak egy LLM, egy nyelvi modell, egy szöveggenerátor, nem pedig információforrás, és azért mert épp nem tévedett, nem is szabad annak kezelni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Béta iOS-t használók topikja
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Lopás útján fejlesztették ki az Apple Pay szolgáltatást?
- Remaster kiadást kapott a Heretic és a Hexen
- LEGO klub
- Dacia topic
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- ASUS Z97-AR - i5 4670 - 8GB DDR3 - 120GB SSD - 500GB HDD
- AAM számla - Mini PC / SFF / MT / TWR - Brand gépek - HP / DELL / Lenovo - több db, 1 év garancia
- Garanciális Gamer Számítógép, PC (GTX 1070 8GB, I7-7700, 16GB RAM, SDD) Beszámítás Posta ok (32)
- iPhone 11 128GB fekete, gyárilag független, újszerű karcmentes állapot, 87% akku, legjobb ár!
- iPhone 12 128GB FEHÉR, gyárilag független, újszerű karcmentes állapot, 94% akku, doboz, legjobb ár!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3040, 96% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B360-Pro i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 8GB ZALMAN S3 TG Zalman 500W
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 180GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3026, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest