- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: AdMOS AdWave 32
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
Új hozzászólás Aktív témák
-
captainnemo
aktív tag
Én 2 éve egy 13-asra váltottam a droidról, kizárólag azért mert ár/érték arányban a szolgáltatói részletre vásárolható készülékek között magasan, a legjobb fényképezési tulajdonságokat produkálta és ez nekem elsődleges szempont volt. Nem igazán akartam az ios-t, mert nagyon zavart annak zártsága, és pár bosszantó hiányossága, mint pl. a T9 tárcsázás hiánya (ami úgy tűnik végre a 18-ba benne lesz). Két év után nagyon megszerettem, mert sok év droid után az ios hozzá képest, atomstabil. Soha nem kellett újraindítanom, és minden működik rajta, gyors nem melegszik stb. Az élet úgy hozta kaptam céges telefont egy pixel 7-et. Tudtam brutálisan jó a fényképező képessége. Ez igaz is, jobb, mint a 13-asé, de valóságban mindennapi használat során azt kell mondanom mindkét telefonnal alapvetően nagyon jó képeket lehet csinálni. Nagy örömmel váltottam vissza, de aztán jöttek a problémák. Szembesültem azzal, hogy a faceid mennyire jó, az újjlenyomat olvasással szemben. Nagyon idegesító amikor fel akarom oldani a telefont, az nem mindig sikerül. Itt is van face feloldás, de nem működik jól, és nem azonosít bionikusan. Az iphone faceid az ultimate, minden módon működik, nem tudom úgy tartani ne oldjon fel, akár sötétben, akár világosban. A kegyelem döfést az adta meg, a bankom nem támogatja a google wallet-et, így próbálkoztam kerülő megoldással, de abból gondok adódtak, nekem meg az nfc fizetés mindennapos fontos használat. Szóval váltottam vissza. Az AOD hiányzott csak és ezért gondoltam a 13-as megy ajándékba a lányomnak és váltok 15 pro-ra. Persze a jobb kamera is motivált, meg a 120Hz, de az aod csalódás, mert nem úgy működik ahogy droidon. Viszont összességében az iphone egy sokkal jobb rendszer mint a droidos megoldások.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen processzort vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Azonnali fotós kérdések órája
- Automata kávégépek
- További aktív témák...
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 126 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Legion 5 Gaming. Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged