- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
-
LOGOUT
Topicban gyakran előforduló webáruházak linkjei a szabályzat után:
>> BestSecret meghívó: topicban nem szabad!
Reddit, Facebook, Google percek alatt lehet találni kódot.
-
PROHARDVER!
(rögzített hozzászólás)
BestSecret vagy bármilyen más meghívó kérés/felajánlás TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
AIex
tag
válasz
valeno #17247 üzenetére
Szia !
gangstagergo által linkelt artengo zoknik nem rosszak, nekem régebbi széria van belőle, amik nekem vannak, azoknak az anyaga frottír jellegű. Minősége okés, de lehet az elmúlt időben sokat javultak.Van Adidas zoknim is, ezeket jellemzően akkor szoktam venni, ha Adidas outletben van valami akció, akkor a 3db / pár szokott lenni 1600-1800 Ft. Kényelmes viselet, jó minőségű termék benyomását kelti. 6 pár kb 1-2 évet szokott bírni.
Titkos favorit nálam a HH zokni, ezt anno 6os gyűjtőben kaptam, szintén outlet, 3000 Ft magasságában, az Adidas minőségibb benyomást kelt, kényelmesnek kényelmes ez is, viszont rettentő strapabíró. Volt nem egy pár zokni, aminek a sarkáról lekoptattam a pamutot, és már csak a hálós hordozó réteg látszott. Ezek a zoknik 3-4 évet bírtak. Nem tudom, ha most vennél / vennék, akkor hasonló minőséget képviselne-e, de egy próbát megérhet.
-
SOAD19
addikt
válasz
valeno #17247 üzenetére
Az Artengo is jó, amit előttem ajánlottak. De még a Quechua-k is jók lehetnek. Én egy ilyet vettem, de még ki se próbáltam: [link] Bár már korábban is volt quechua zoknim, és nekem nagyon kényelmes volt. Alapból szeretem a márkát, szerintem elég jó ár/érték arányú cuccaik vannak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Megjelentek az iOS, iPadOS és watchOS 26 nyilvános bétái
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- A fogadás lezárult, elindult a hardvervágta
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Filmvilág
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U939x- i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Gombászkönyvek egyben
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari