Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Topicban gyakran előforduló webáruházak linkjei a szabályzat után:
>> BestSecret meghívó: topicban nem szabad!
Reddit, Facebook, Google percek alatt lehet találni kódot.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hibarin
tag
Sziasztok!
Mango Outletbe van valakinek valami biztos módszere visszaküldésre? Eleve nem nagyon látom, hogy ingyenes lenne, bár csak a Postánál emelik ki, hogy nem térítik vissza. Csak amúgy meg fura nekem, hogy csak úgy random bármelyik futárcéggel adassam fel annyiért, amennyit az egész ingért nem fizettem.
-
-B-
senior tag
Converse Chuck Taylor kérdés:
Az elmúlt 15-20 évben elnyűttem már egy jó párat belőle, de még sosem volt olyan problémám mint most.
Jelenleg 2 pár is van belőle és mindkettőnek rettenetesen nyikorog a talpa a sarok résznél. Elég puha a talpbetét bennük. Korábban ez jóval keményebb volt, de legalább nem nyekergett.
Lehet ezzel valamit kezdeni, vagy ilyen marad?[ Szerkesztve ]
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz margithid #16351 üzenetére
Vannak jó dolgaik is, a romlást leginkább kapucnis pulóvereknél és pólóknál vettem észre. Inkább megveszem 2* annyiért a Jack & Jones pulóvert. Kötött pulóvereik szerintem még mindig bestbuy-ok akcióban.
"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
-
narobik
tag
AY - Akár 40% KEDVEZMÉNY az átmeneti kabátokra!
Kódok is mennek -
spiderpig820
aktív tag
-
b4lukapitany
tag
válasz spiderpig820 #16364 üzenetére
Én fél órát szenvedtem a pénztárnál mire sikerült rendelnem.
-
Salex1
őstag
-
-B-
senior tag
válasz Salex1 #16370 üzenetére
Szerintem maga a talpbetét a probléma. A korábbi conversekben keményebb volt a talpbetét és egyáltalán nem nyekergett. Az újabbakban nagyon puha szivacsos a betét.
Nálam pár óra után jön elő a probléma. Reggel elmegyek dolgozni, délelőtt még semmi gond nincs vele, de délután már nagyon durván nyekereg. Valószínű, ahogy izzad a lábam úgy lesz egyre hangosabb. -
MaddeNNNN
őstag
Adidas Nite Jogger 36-os 13.200 Ft.- utolsó darab
bolt megbízhatónak tűnik, lehet kérni utánvéttel is ha valaki biztosra akar menni.To protect the sheep you gotta catch the wolf. And it takes a wolf to catch a wolf.
-
Janoo_07
aktív tag
Sziasztok, valakinek van esetleg most Aboutyou-ra 18k feletti combosabb kuponja?
-
lord_m
senior tag
Cropp-on ingyenes szállítás van és Mid Season Sale akár 50%.
-
K1LLMy53Lf
senior tag
rendeltem a hétvégi, átmeneti kabátos akcióban AY-tól 7-8db Urban Classics dzsekit Xl-XXL méretben (nem vásároltam még ilyen "márkát").
nos... ez olyannyira kínai, hogy a dzsekik mérete ezen a két méreten belül ~S-5XL-ig terjed... értem én, hogy fazon stb, de én ilyennel még nem találkoztam, hogy "márkán" belül az egyik XL-es tökéletes méretű, a másikat kb be sem tudom cipzározni, a harmadik meg kb mint a kismama kabát (férfi dzsekikről van szó, szóval ELVILEG nem lehet direkt ilyen stílusú... )
A másik, hogy ahány varrás van rajtuk, annyi cérnaszál lóg ki a dzsekikből... nem túl bizalomgerjesztő...mindenesetre infóként írtam csak, hogy valaki ebből a "márkából" választana, ne ijedjen meg, ha az egyik nem jó neki méretben, lehet egy másik színű/fazonú tökéletes lesz neki
"...Beatus Vir Qui Suffert Tentationem..." Pü-ben keress, max a topikba írj, de emial-t hiába küldesz, nem szoktam nézegetni. köszi.:) Csakis ELŐREUTALÁS esetén postázok!!!
-
margithid
veterán
válasz K1LLMy53Lf #16381 üzenetére
Ezek utána szerintem nem sokan fognak rendelni
Részemről ilyet tuti nem vennék, még 5k-ért se.
5-10k körül van answearen brave soul, ami már egész jó minőség.
AY-n meg 15k-ért parádés kabátokat lehet kifogni, de én már vettem Bruuns Bazrar kabátot 10k-ért is.. -
gergo5991
őstag
akinek esetleg van szlovák ismerőse [link] ilyen alpha industries bomber dzseki 50% al olcsóbban eléggé instant get.
akit esetleg érdekelne van még 1 jó szlovák webshop ahol sportcuccok vannak elég nagy kezdvezményekkel, remélem ez nem nagyon off[ Szerkesztve ]
-
bear_
aktív tag
Sziasztok!
https://luxurycartel.hu webshopot ismeri valaki? BP-n üzletük is van.
-
Talala
senior tag
Van egy 10%-os kuponom emagra. Akinek kell dobjon pm-et.
"A kupon kedvezménye minimum bruttó 15 000 Ft értékű rendelés esetén használható emag által forgalmazott termékre. A kupon más vásárlási utalványokkal és/vagy kedvezménykuponokkal nem összevonható, készpénzre nem váltható. A kupon kedvezménye összevonható más árkedvezményekkel." -
narobik
tag
AY Akár 40% Extra pólókra!
Kuponok mennek! -
lord_m
senior tag
válasz .: JuSzT :. #16389 üzenetére
Az Philips kupon tudtommal.
-
narobik
tag
válasz .: JuSzT :. #16389 üzenetére
CS-B6P85I
Ez a saját 10-esem -
barni1122
tag
Ez jó ajánlatnak tűnik, van minden méret. Kupon gondolom megy még rá. Én sajnos már betáraztam pólókból.
Burton Menswear London pólók
7 db
1842 Ft/db -
rahiteh800
junior tag
AboutYou 20%-os kupon 18k felett, máig. (03.31.)
20VIRAG
[ Szerkesztve ]
armegoszto.hu
-
tocsek18
senior tag
What happened?
The owner of this website (www.aboutyou.hu) has banned you temporarily from accessing this website.őő, ez most miért is?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
-
PROHARDVER!
(rögzített hozzászólás)
BestSecret vagy bármilyen más meghívó kérés/felajánlás TILOS!
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest