Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeFranco
nagyúr
Nekem az nem tetszik, ha valakinek nem tetszik, hogy létrejön egy olyan topic, ahol olcsó, vagy legolcsóbb beszerzési forrásokat tárgyalunk meg, mert sérti az ő üzleti érdekeit az által, hogy megszünteti az információs asszimetriát, amiből ő nem kis hasznot húzott eddig más kárára és nem elég hogy nem tetszik (ami legális) de még felháborodottan szóvá is teszi.
(Senki ellen nem szól személyesen amit írtam, általánosságban beszélek).
Semmi gond, csinálja, ha akarja, nem szeretem, de nem tudok vele mit kezdeni, de akkor legalább maradjon csöndben.
Kicsit nagyon kivagyok már az itteni kicsi dzsoni megcsinálja amerikát a hardveraprón arcokra, nem elég hogy rontják a levegőt, de még hülyének is nézik a fórum összes többi részét, az arcuk meg nem fér rá a full-HD-ra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- One mobilszolgáltatások
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Analóg-mechanikus hibrid billentyűzetekkel újít a Logitech
- Elektromos autók - motorok
- Gitáros topic
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- iPhone 13 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4593, 100% Akkumulátor
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E5550, E5570, 5590, 5500, 5501, 5510, 5520 / SZÁMLA + GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T430s - i5-3GEN I 8GB I 320GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 32GB 1000GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra kontrollerrel garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest