Hirdetés
- Klaus Duran: HP wifi nyomtatás+ win11.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- koxx: A bajnokok egere? Lamzu Maya Champions Edition 8K gamer egér
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kobe
veterán
amúgy, nemrég új ''módszerrel'' gazdagodtam...
megiszol 2-3 sört alapozónak, nem gyorsan,szép lassan
utána betolsz 3 házmestert, ami ugye nagyon nagy kis fröccs
[Szerkesztve] -
Kobe
veterán
jó kis 80 fokos fekete abszint
abból 2 feles és kész 
-
GombócArtúr
senior tag
az nem kifejezés... érzed azt a szintetikus szar ízt... blöee!
Naaa kezd kihalni ez a topic, ennyi volt az ötletekből? vhee? -
Esmein
nagyúr
Fú, kipróbáltuk a tg beb*szást. Hát. KEGYETLENsz*r a teszkó vodka

-
cowboy_
újonc
Az Absinth-ban fekete ürömfű van, ami erősen kábító hatású, viszont nagy ember volt aki
kitalálta, mert a francia katonáknak adta nemtom melyik háborúban, és amikor hazértek, akkor már rászoktak, így lehetett növelni az eladásokat. AZ alkoholtartalma sem semmi, a leggyengébb 65%, aztán van belőle aszem 85%-os is. -
steve@prhw
őstag
No igen, rendesen bele is zakkant az illető...
De ha a félőrült szomszéd vetődött volna lesből be mögé, akkor is ugyanúgy bezárták volna... Ilyenkor nem szempont, hogy nem ő volt a hibás (Illetve dehogynem volt! Ivott! Jó, hogy nem számít különösebben a balesetben, de senkit nem érdekel...)!
Szóval ez az ''itt lakom két utcányira, odáig hazamegyek''-féle ittas vezetés onnantól problémás, ha baleset van. Mert ha nem vagy hibás (pl. nem adták meg az elsőbbséget), attól téged ugyanúgy megvágnak, max. a másik felet is megbüntetik. És teljesen igazuk van! -
micro
addikt
válasz
steve@prhw
üzenetére
Ajaj! Ilyenkor nam a 3 év számít, sajnos!
-
steve@prhw
őstag
Így van, tökmind1 mennyit ittál, simán bezárnak néhány évre... Akkor is, ha a barom az autópályára rohan be eléd...
Az ilyen ivós-vezetős sofőröknek szoktam elmesélni édesapám volt kollégájának történetét:
Az illető IFÁ-val járt (még az átkosban, ''céges'' IFA), szombaton hazaért, megebédelt, ivott egy sört, majd úgy gondolta, betolat az utcáról az udvarába. Viszonylag szűk udvar, egyik oldalán sövénnyel. És a sövény mögül kilépett az autó mögé a 2-3 éves kisgyereke... Keresztül ment rajta a kerék...Akkor sem látta volna, ha színjózan, és mereven a tükröt figyeli... Asszem 3 évet kapott... Letöltendőt! -
etilin
aktív tag
Azt is ki lehet játszani.HA valaki eléd ugrik tök mindegy mennyit ittál.
Amúgy érdekes ki hogyan reagál az alkoholra.
Én pl a motoGP-ben a legjobb köridőimet piccesen értem el kb 3-4 dl bor utánn.
Ja és láttam már hogy valaki halál pontosan beparkolt a garázsba csak olyan részeg volt hogy nem tudott kiszálni.
Ennek ellenére még nem vezettem ittasan. -
GombócArtúr
senior tag
Én régebben borsodis voltam, de sokkal jobban csúszik a Hazai.
Ilyen kombókat nem próbáltam még, és a filmszakadásig sem jutottam el, kiváncsi vagyok milyen lehet, leszámítva az utána következő két napot
Egyszer nyomtam be okádásig, sok pezsgő + royál vodka - tudod, kezdődik a fűtésszezon
Azóta nem iszom vodkát...
És valahogy tudok vigyázni magamra...
most pénteken (Hiperkarma) két feles garrone, whiskey üvegből, 3sör, pezsgő üvegből is csak egy másnapi kis fejfájást sikerült kicsikarni... meg éjjel a buszon elalvást... kivitt a világvégére
üllői út hétszázvalahány... -
Gondoljatok a virágokra!
-
BOOSTER
aktív tag
válasz
GombócArtúr
üzenetére
Sörből nálam a Gösser vagy a Becks(remélem jól írtam) a nyerő...
Egyébként még jó lehet a réteges öltözködés vagyis kezdés töménnyel és együveg sör húzóra majd egy feles és így tovább és három sorozatig jutottam és a végén még 2-3 feles +elkezded inni a következő sört és garantáltan nem tudod befejezni legalábbis a legtotálisabb filmszakadásos berúgásom így jött össze...Ja és nem láttam viszont a megivott piát...Másnap nem volt semmi bajom de aznap este K.O....
Ja és ez kb. félóra alatt taccsra tesz... -
vtechun
veterán
én meg antialkoholista vagyok.... baj? betiltanám az alkoholt... sok embert és családot tett/tesz tönkre...
-
GombócArtúr
senior tag
Valaki próbálta már a TESCO sört? Én nem mertem még, nagyon félelmetesen hangzik, pedig szlovák import, ha jól láttam!
Nekem 2sör + 3/2es boroskóla gyorsan lehörpizve nagyon hatékony tud lenni.
És a Hazaira esküszöm! Kőbányai, világos?!
-
etilin
aktív tag
Nem tudja valaki hogy a negrorágás jó e a szonda ellen .
Vagyis hogyha keményen negrózol akkor azt beveszik e zsaruk hogy amiatt pirosodik a szonda. -
BOOSTER
aktív tag
Igyál zavarost...
1dl tisztaszesz
1dl arcszesz
1dl tonik vagy mindegy csak szénsavas legyen
Ezt a hármat keverd össze és nyomasd be húzóra ha elég kemény vagy akkor megiszol mégegyet de ettől aztán garantáltan és gyorsan padlót fogsz...
Annak idelyén oroszok csak az első kettőt keverték össze és néhányan akár hármat is benyomtak...
De ihatsz még kumiszt is attól leszel komisz.... -
Den
veterán
ne keverjük a dolgokat. végbélb elnyomva simát üt ez tuti, mert sa bélfalon keresztül baromi gyorsan felszívódik, de ez a szájpadlásos dolg hülyeség. max atzalkoolgőz belégzésével hat de az sem túl gyors, szonda meg tutira jelzi, mert hogy az a kifujt levegőben lévő alkoholra reagál, és ugye egy alkoholos tampon van a szádban

-
Hellas
senior tag
Metaxa-cola!Attól olyan frankón be tudok b@szni,hogy az csak na!És nem lehet tőle szarul lenni!Vagy csak már hozzászoktam?

-
Zenty
őstag
három portorikuji feles( 60 % azt hiszem) 3 sec allat és lesz pici hatás

-
Drizzt
nagyúr
Amúgy nem értem ezt a szívószálas dolgot... Szvsz. ez nem igaz. Én legalábbis ittam már felest, sört, minden mocskot szívószállal is, de semmi hatásbeli különbség nem volt...
Viszont hála kis tömegemnek, akár 1(!!!) sörtől is be tudok rúgni.(persze nem ilyen összeesés, meg ilyenek) Az a lényeg, hogy úgy idd, mint kacsa eszi a nokedlit. Gyorsan. Parányi szünetekkel. Bár nyáron erre reális az esély, de télen sajna egy sehogy se tud elég lenni. -
philodox
csendes tag
Üdv!
Lehet, ez is csak egy urbanlegend, de azért érdekes...
Egy női intimdolgokat is (tudod, betét, tampon, egyebek...) forgalmazó cég felmérést készített, hogy az országban egy nőre vetítve hol fogy legjobban egy bizonyos tampon. (nem a legolcsóbb...) Az eredmény: Ózd környéke.
És akkor lehet tippelni, hogy miért.
Én arra gondoltam, hogy légszűrőnek hordják szmogos időben, orrban. De nem.
Magyar melós nem melós műszak előtt némi tömény nélkül. Csak remeg a keze, kihagy az agya, izzad, liheg, kész balesetveszély! Inni tehát kell. De a gyárkapubn várják őket a szondával + táska, zsebek átnéz. Csempészni nem lehet, de inni azt kell!
Megoldás. Tampon feltölt kedvenc töménnyel, lágyszájpadláson elhelyez... A hatás villámgyors és garantált. És még a szonda sem jelez!
Szóval urban legend, de attól még igaz lehet... -
hungeek
senior tag
válasz
zsoltee10
üzenetére
hidd el... nem maradtál ki semmi olyan hűdejó dologból.... én nekem volt egy kb9 hónapos időszakom (idén január 1-től október elejéig) amikor kegyetlen sokszor berúgtam, aztán rájöttem, hogy ez mennyire nem jó nekem és nem hiányzik a másnap, a hányás, a fetrengés. Tehát asszem idén pl a szokásos szilveszteri földigivás is elmarad.
+ újdonsült kedvesem sem örülne ha részegre innám magam
[Szerkesztve] -
chop
őstag
sor+szivoszallal ut. persze nem 2 sornel, hanem 7+...
pohar sorbe beleengedsz deci vodkat poharastul, es elkortyolgatod. ize borzalmas, hatasa frenetikus
absinthe..az engem megbolondit..nalunk leeht kapni szorakozohelyen, van kek is meg fekete is ,hat, az vmi gyilkos pia. ha padlozni akarsz, akkor ajanlatos, egyebkent..
amugy sor forever!
juteszembe, van 1 viccem:
Foszer beszelget egy csajjal:
-Szia, hogy hivnak?
-Carmen.
-Es miert ez a neved?
-Mert szeretem a ferfiakat es az autokat! Es teged hogy hivnak? - kerdezi a pasitol
-Beerfuck..
nekem tetszett..
-
adalbert1
veterán
Fél liter whiskey + sör, és már jól is vagy. Nagyon nem leszel részeg, ha egész este csak ennyit iszol, de kellemesen fogod érezni magad.
-
kraftxld
félisten
feles 80%-os stroh rum + 1 üveg sör.
A kívánt hatásig ismételni
Hamar lesz
-
Tomcyboy
csendes tag
Egy olcsó berúgás. Fogsz 1 szifont. Beleöntesz valami töményet, majd rácsavarsz vagy 2 patront. A töményt ezután megiszod. A CO2 felgyorsítja az alkohol felszívódását. 1 feles+1 patron=4 feles. Ez tuti, mert próbáltuk.
-
micro
addikt
Nekem a Jager az egyetlen olyan ital, amtől már hánytam, de még meg tudom inni!

-
marcee
addikt
Szerencsére már kinőttem abból a korból, amikor nem tudtam eldönteni, hogy hol a határ. Most, hogy már tudom, csak ritkán lépem át.
Anno a legdurvább és leggyorsabb berugásomat 4 dl kommersz vodka okozta, amit kb. 2 perc alatt ittam meg. Egyrészt annyira ocska volt, hogy nem volt mit ízlelgetni rajta, másrészt csajozni indultunk és egy csöppet gátlásos voltam/vagyok. Persze nem segített, sőt. Kb. 5-10 perc után azt vettem észre, hogy nem tudok értelmesen beszélni, húsz perc múlva pedig sekép sehang. Éshát nem okozott túl nagy örömet visszahallgatni az éjszaka történéseit.
Énnek szombaton lesz a 12 éves évfordulója. 
(azért tudom, mert a legcsúnyább berugós sztorikat, dátummal emlegettük, kegyetlenek vannak, órákig szoktunk sírni a röhögéstől, ha összefutunk a haverokkal és belekezdünk a közös élmények felelevenítésébe) -
Goose-T
veterán
Bölcsészek hogy-hogy nem írtak eddig ide? Hol marad a bölcsészkoktél? Koffeintabletta + vbk soltvadkerti héttablettásból?!

-
pubwart
aktív tag
Kurvasúlyos ez a topics.
Nagyon komoly. Bár énis voltam az. Főleg, mikor annyira bebasztam, hogy barátnőm tangájában táncoltam, az aktuális helyen....
Majd másnak 12óráig hánytam
Az élet ilyen...
Eredeti Francia almapálinka import. hát igen... ilyen ez -
@rglaaf
veterán
Mi anno dianát ittunk cseresznye pálesszal vegyitve mitmondjak okádék volt az ize de ha hatás nem maradt el
Viszont azt kitapasztaltam hogy a legnagyobbat meg a legmesszebre rókázni a Vadász vermut ill.az Éva meggy vermuttól lehet
-
_az
senior tag
én mindentől könnyen berúgok... 1 sör=delírium 2 sör=súlyos elmélkedések
3sör=előbbiek fokozva 4-csillagos ég=mocsár részeg... -
Goose-T
veterán
válasz
hobizoli
üzenetére
Na igen, a jó öreg Long Island Ice Tea ütős cucc. Éppen pénteken toltam belőle kettőt. El kellett kérnem egy haveromtól a receptjét, mert nem ismerték a kocsmában.

Szóval:
0.33-as poharat fel kell tölteni tört jéggel 3/4-ig, utána mixerbe a következőket kell tölteni:
- 2 cl fehér rum
- 2 cl triple sec
- 2 cl tequila
- 2 cl vodka
- 2 cl gin
Ezeket össze kell rázni, ráönteni a jégre, rátölteni még 5cl kólát majd feltölteni a poharat valamilyen ice teával. Szívószállal különösen faka!
-
Arhquis
aktív tag
1 db vodkás sör, és rá fél vagy egy üveg fehér bor. Esetleg még egy üveg sör rá. De az már nem nagyon kell. (fasza gyerekeknek még egy unikum, vagy pálesz, az tuti befuto
) -
hobizoli
nagyúr
Sierra Gold/Silver Tequila 4dl tisztan....ki akarja higithatja kis szazalekban 100%-s narancslevel. Masik ''kedvencem'' a Long Island Ice Tea....ebbol 3-4 azt jol van

Ilyen mennyisegben ma ut es meg nem jon vissza - nekem
hobizoli -
Balinov
titán
elnézést,kétszermentel
[Szerkesztve] -
Balinov
titán
nálam a TOP:
-korty töményből egy a szádba,átöblögeted vele orcádat,nem lenyeled,hanem jó mélyeket lélegzel szádon befele.szesz goto tüdő,goto
agy-delirium- költséghatékony, egy fél konyaktól be lehet állni,mint gerely
-portoricoi rum, igaz csak 60fokos,de fél liternél üt,mint ipariáram
- abszint, abból is piros, 2x féldeci a 80%-osból,esetleg pirománkodva vele,ha ezt lekíséred egy metaxával,olyan a metaxa,mintha vizet innál.
- borpárlat,no comment
- nyári téma, nagymelegbe, kisfröccs,vagy egy négyzetméter. balatonon megittunk 3-an ~10000ft-ért tavaly fröccsöt, utókalkuláció,kb 4-5 liter/kopf -
Csokika
tag
1. nyomd a Storh 80-at (82%) keményen! Legurítasz 2-3 felest, utána úgy fogod inni a 40%-os páleszt mint a vizet! utána nefélj berúgsz rendesen!
2. 2dl pezsgő + 1dl vodka + 1 Bomba! Beállsz mint a cövek és még az íze is jó!
3. Amúgy haver a Rodolfót nyomja (nagy paraszt 140Kg -s Borsodi gyerek). Szóval a Rodolsó: 2 üveg Trois Tours konyak (van vagy 500 Ft egy 0.7 üveg, szóval jó minőségi cefre
), egyik az egyik kezében másik a másikban. na ezt a kettőt 2xegyhúzásra lenyomja. Negyed óra múlva még a házat is lebontja... 
-
Rez_Grof
őstag
Vattát vodkába besáztatni, orrba fel tolni. Haveron volt hatása. Egyébként meg
0,5dl Spitz 80 + sör (ez üt). -
steve@prhw
őstag
Viszonylag ritkán fogyasztok alkoholt, igazán berúgni meg eddig kétszer volt alkalmam. Nagyjából elég is, kinőttem már abból a korból...
De az utolsó, az gyors volt... Koleszos szobatárssal leszigorlatoztunk programozásból (harmadszori tárgyfelvétel, második vizsgaalkalom..), és elég sokszor megfogadtuk, hogy ha ez egyszer sikerül...
Szóval, este 9-kor mentünk le, 10-re vissza kellett érni (illegálisan voltam koleszos, addig be lehetett menni simán...). Szóval:
-sör+feles unicum először
-aztán .5l-es pohárba 1.5dl vodka, többi narancs (azt az arcot nem felejtem el, ahogy a pultoscsaj nézett..)
-még1x az előző
-zárásként hagyományos (.5dl) vodkanarancs)
A koleszba beértünk, arra még emlékszem, hogy a haver elkezdte zabálni az egyik srác papírjait(!), meg ordított a folyosón, aztán marha csöndes lett hirtelen... Majd KO. Kis idő múlva a prehisztartikus mozgás megfordult... EEHH... -
Goose-T
veterán
Igyatok Bumm koktélt: 1dl sör - 1dl vodka - 1 dl citromfanta. Osztálykiránduláson tesztelve!
Olyan 6-7 éve beírtam az egyik kedvenc törökszentmiklósi kocsmám kis piros kockás vendégek által szerkesztett koktélosfüzetébe, nemrég viszontláttam az árlapon.
Szóval ez bevált recept! -
ipgirl
tag
Egy ismerősöm azt mondta, hogy elég narancslevet inni sok szerecsendióval, és attól be lehet állni.... SENKINEK nem ajánlom, mert másnapra vesegörcsei lesznek.
-
törölt tag
1-2-3-4-5vagy amennyi jólesik
sör alapozónak, aztán meg fél liter Jäger és tutti hogy még két nap múlva is szarul leszel.
Csak egy jótanács ezekből a fűszeres szarokból csak mértékkel, mert ha ettől rugtok be kegyetlenül az kibaszott ultra durván szar másnap.
Volt olyan buli ahol sörre a haverral megittunk fejenként egy 0.75ös Jägert, ez nyáron volt de azóta nem ittam Jägert, most szokok vissza.
Ja és még valami ha valaki jár a LIDLben egyrészt olcsók a piák másrészt van egy Jagdstolz nevü Kräuterlikör, nagyon gyakorlottnak kell lenni hogy észrevedd a különbséget, viszont csak 1100ft
-
Agyasima
őstag
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Két felesnyit... próbáld ki!
-
God Vazzeg
veterán
Szegeden járva, tescoba beszaladva vajh van-e vmi söröcske olcsón!

Szal beszaladva, keresgélve, alkalmazott által megmutatva, meglepődve! Nini!
49Ft a dobozos sör!

Egy tálcával bevásárolva, pénztárnál ''jó bulit'' kívánva, parkolóban fele megidva! (Két személyes buli)
Ez a ''Tesco gazdaságos'' berúgás!
-
etilin
aktív tag
''Tesco gazdaságos berugás'' a tesco parkolójában dizsi előtt benyomni egy üveg bort.Kár hogy nem reklámozzák.
-
zsoltee10
addikt
kezdem magam furán érezni, hogy soha nem voltam részeg.

ittam már alkoholt életemben, kb. 2 alkalommal éreztem is valamit, de abszolút kontrollálható maradt a mozgásom, és emlékszem mindenre.
-
Lortech
addikt
válasz
Agyasima
üzenetére
Úristen! Ezt most elképzeltem.

Ehhez képest semmi az, hogy osztálykiránduláson a megmaradt 3deci abszolút vodkába beletettünk egy fél uborkát meghámozva meg egy paprikát kicsumázva, mert ''akkor'' jó ötletnek tűnt...
Aztán két nap múlva megittuk............................................................
-
Agyasima
őstag
Azt hiszem 1 klasszikus kimaradt (bár én még nem próbáltam, sőt embert se láttam, aki kirpóbálta volna): a szodásüvegbe víz helyett vodka, majd be a fagyasztóba 2 órára. Aszongyák, max. 2-t lehet belőle meginni.
-
gézu
őstag
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Egy kedves régi szobatársam is ilyen párti volt egésze addig,míg egy fél
éjszakát végig nem rókázott tőle.Azóta gyűlöli az unikumot.
-
szucsi
őstag
Stroh rum: simogatva tisztít
1X vedeltem a keresztapámnál egy decit egyben. Utána 2 percig nem kaptam levegőt, és mivel előtte benyakaltam vagy 1,5 dl almalikőrt almalébe keverve, igen rosszul lettem.
A Picassoban volt aznap este a buli, kb odaértem és 5 perc múlva olyat tettem, amit azóta is szégyellek: vécén ülve f*sva hánytam a combjaim között
gáz volt nagyon.
Van még 1 mód, állítólag, magam még nem próbáltam, de ígéretes:
kávéfőzőben átfőzni vodkát

sósborszesz valakinél? -
God Vazzeg
veterán
Én sör + unicum párti vagyok!
Persze csak ha nagyon be kell rúgni! Amúgy iszom mindkettőt magában is
-
tiv83us
veterán
En inkabb azt az intravenas kijozanito szert probalnam ki, amit meg regebben mutattak a tv-ben, hogy csinaltak egy tesztet par egyetemistan, jol berugattak oket, beadtak nekik intravenasan ezt a loszart es mindenki 2 percen belul szin jozan lett.
Ha jol tudom mar lehet is kapni ezt a szert a (feke)(?)piacon. -
szucsi
őstag
Nem tudom, állítólag egyszer nyolcadikban kipróbáltam egy bulin...

Egy házibuliba egyszer kért a haverom egy vodkanarancsot. Kimentem a konyhába, nem volt már narilé. Kotyvasztottam neki egy 1dl vod + 2dl sör koktélt. Ízlett neki, a mocsadéknak, észre se vette, hogy mit iszik.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
- Sony WH-1000XM5 zajszűrős fejhallgató
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9600K 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA 400W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Rampage SHIVA Cooler Master 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Az élet ilyen...