Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Rák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- eBay-es kütyük kis pénzért
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Real Racing 3 - Freemium csoda
Új hozzászólás Aktív témák
-
BosX
aktív tag
Igen, jobb helyeken az árualap is remekül működik, amit írtam, akkor is megvolt. Felnyomták az olajárat, és lett szépen árualap.Aztán szétnyomták hitelbe a komcsi országokba, követelés lett belőle, kvázi kivonták a kapitalista piacról a pénzt, így nem keltett nagy feltűnést pármilliárd dollár plussz,amit persze azóta is nyögünk ( csak átalakítottuk államkötvényekre ).
Jelenlegi helyzettel kapcsolatban pedig nagyrészt igazad van, de lehet hogy rájött bush bácsi, hogy szart se exportálnak már, viszont rengeteget importálnak, és kezükbe van az a mérhetetlen előny, hogy a nemzetközi kereskedelmeben a fizető eszköz a dollár. Így ha óccsítják a dollárt, olcsóbban vesznek mindent, és kifogják a szelet egykét exportország elől...
Nem értem miért nem tudnak bevezetni egy olyan nemzetközi pénzt, ami nem nemzeti pénz...
Itt van még ez a FED is, ami az amerikai nemzeti bank lenne magántulajdonban,
hogyan tudnák szabályozni a dollár mennyiségét, amikor több dollár van szerintem külföldön, mint az USAban
És igen, az amcsikat Európa finanszírozza mióta megalakult... illetve a 90es években Ázsia is, hiszen az a hatalmas külkerhiány, amit produkálnak, az vlahol hatalmas bevétel...
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nincs még weboldala, vagy szeretne újabbat? 50.000-ért teljes oldalt kap
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! R7 5800X3D / RX 7900 XTX 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest