- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 második felvonás - Puskill PSK-D5M4800BH-16G
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
<NewL>
addikt
" Benzinesnek sokkal szebb a hangja." - nekem meg a dieseleseknek sokkal szebb a hangja. hogy lehet ilyen fasságot mondani?
A soraid alapján nem jó kocsit választottál magadnak! Az vegyen diesel kocsit aki hosszú utakra akar menni,azt akarja ,h a verdája keveset egyen.
Mint bizonyitja a mondanivalód,ez nem versenyautó,ez nem huzatgatásra lett kitalálva,azt is lehet vele,lehet élvezni is de nem arra van. Szerintem az előző posztomat nem megcáfoltad,hanem csak alátámasztottad tényekkel.
Pl .: élettartam-céges autók
Erről lehet napestig vitatkozni,de sajnos én inkább feladom.
Az a jobb amelyik. Nekem tökéletes,jobb nekem nem kell! -
<NewL>
addikt
nem látod?
a diesel motorok nem versenyzésre lettek kitalálva,ezt olyan nehéz felfogni vagy vak vagy?
ki akar menni a forma1re
az Off-Road se rossz szórakozáselőzés?
miért ne menne egy diesel,egy 100lovas dizel kocsival elmondjam neked jobban lehet előzni 100fölött mint egy 110 lovas benzinessel
tudod a nyomaték se rossz dolog
meg ha már nem megy a nyomaték boldogitja a dizel pártiakat. legalább belesüppedünk az ülésbe,meg úgy érezzük mintha menne. na ez se rossz és legalább nem kér soakt enni -
<NewL>
addikt
OMG
te tényeg ennyire beep vagy?
a diesel terepjárókba rakják (személygépkocsi vagy affélékről beszélünk)
valamint oylan embereknek találták ki akik hosszú útra mennek (eredetileg) ,h a motor ne pörögjön sokat,kimélje,az élettartama igy hosszabb legyen mint egy benzines verdánaksztem igy se érted meg ,h e diesel motorok nem nem versenyzésre lettek kitalálva
persze ez az évek folyamán folyamatosan változik,változott (pdtdi meg a sok "ratyi" /a régi igazán jó dieselekhez képest/)a hangról meg annyit kinek a pap kinek a papné kinek meg a lánya
a témáról meg a topic ciméról meg annyit,h falra borsó le borsó!
egyértelmüen a diesel a jobbIlletve : "Illetve ha a dízel olyan király lenne, akkor F1-ben, motorokban is ezt használnák. " Ha a benzines olyan jó lenne,akkor használnák másra is nemcsak versenyzésre hanem traktorokban,kamionokban,vonatokban stb
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Strix X570-F Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest