Hirdetés
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- hcl: Villanyórás okosóra számlap
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Steven: Miért váltottam TV-ről projektorra?
Új hozzászólás Aktív témák
-
VR6-Fan
veterán
válasz
fekeandras #499 üzenetére
country-t nem találsz jót és szépet millió alatt, meg az azért nem egy városi terepjáró
ez a cabrio a mi tulajdonunkba van, édes apám magának rakta össze (szóval kb olyan mint egy T74-es
) a kilométer és a fogyasztás adatok is valosak, ha nagyon kergeted akkor tudsz 9 litert leönteni a torkán.
(van hozzá még egy sport leömlönk+chipet rakasz bele elég nagyot fog menni, persze nem 400 lovas 1.9 tédéi
, de dizel cabrio meg áá..)
az ár szerintem nincs rendbe de ez az én problémám, nem én árulom...
15 liter körül, zsír annak tuti kokány szar motorja van.... annyit még ha karbit raksz rá akkor se eszik az a 8V motor hiába város, ha rendesen össze van rakva.
Új hozzászólás Aktív témák
- Így változhat a Xiaomi 16 dizájnja
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- World of Tanks - MMO
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Xbox tulajok OFF topicja
- PlayStation 5
- foobar2000
- Yettel topik
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy A34 5G 128GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest