Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Janez0085
tag
válasz
icecave #1163 üzenetére
Nyilván nem arról beszélek , hogy minek mi határozza meg az értékét, ez már közgazdaságtan . Nem említettem, hogy az Apple mit ad mennyiért, nem is érdekel .
Hanem engem csak az érdekel , hogy az áldozatok árán megvásárolt fél millás mobiltelefon tulajdonsági, hogy hogy nem érdekli az "átlagfelhasználót" ha már ennyit költ rá ?
Most ez kb olyan, hogy én nem járok horgászni nem is értek hozzá szóval tuti olyan botot vennék amit egy vérbeli horgász nem venne meg. De ha meg elkezdek drága felszereléseket vásárolni akkor valószínűleg rákaptam és érdekel viszont akkor már nem vagyok átlag hisz az átlag nem is horgászik.
Szerintem az átlagfelhasználó ahogy mondod bemegy a szolgáltatóhoz meg se nézi a 0ft-ért kapott telefonját és megy a dolgára. Szerintem ez az átlagfelhasználó.
Szóval továbbra is keresem a címkét arra aki 500.000ért vesz mobiltelefont de nincs tisztában a tulajdonságaival
Új hozzászólás Aktív témák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Peugeot, Citroën topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Politika
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen routert?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Fotó állvány eladó
- Samsung Galaxy A16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Asus Vivobook M1502IA 15 notebook - R5 4600H 8GB RAM 256GB SSD AMD Radeon Vega IGP WIN
- Csere-Beszámítás! Meta Quest 3 128GB Virtuális valóság szemüveg!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest