Hirdetés
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kukulec
őstag
ASUS Dual GeForce RTX 3060 Ti 8GB 317 euro. ha ez ennél több lesz, akkor nincs az a fogyasztás, ami ellensúlyozza a teljesítményt.
-
kukulec
őstag
tök mindegy mit gondolunk, a zöldek cégvezetése nem a vásárlók, hanem a tulajdonosok felé tartozik elszámolással. nézzük meg mi történik a jogos felháborodás közepette. sajnos pont tehetnek ránk, mert egyértelműen jól fut a szekér. ezen az amd változtathatott volna érdemben. látjuk mennyire sikerült...
-
kukulec
őstag
németeknél ASUS GeForce RTX 4060 Ti DUAL OC - 8GB 450 euro. ami 167,500 forint.
-
kukulec
őstag
válasz
Fücsök007 #331 üzenetére
ezt nem is vonom kétségbe. csak azt állítom, hogy amennyiben elveri a 3060-at és tényleg 299 dolláron nyit, az azt jelenti hogy ugyan pofátlanul, de még éppen értelmesen árazták be a terméket a teljesítménye alapján. ettől az nvidia egy cseppet sem lesz szimpatikusabb, csak maga az eszköz emészthetőbb.
-
kukulec
őstag
a GTX 1060 299 dolláron nyitott 2016 júliusában. ez ma 376,95 dollár lenne. innen nézve egy szavunk nem lehet a 4060 nyitóárára.
-
-
kukulec
őstag
válasz
noPublicFG #292 üzenetére
megbocsátok
nem állítok át rendszert, pláne nem 3-400 euros áron.
ha almát veszek az nem 2, hanem 3k lesz, mert csúnya felárak vannak ssd-re és ramra. ellenben mindenkinek más a matek hosszútávon és nekem ez a pc legózás már nem éri meg, mert minden sokba kerül és a végén még a windows is random összefossa magát. következő alkalommal már új alaplapot, procit, memóriát kellene beszereznem. ehhez már semmi kedvem. ellenben a jelenlegi gépembe idén beletettem egy 5700x-et és arra gondoltam, hogy záróakkordként meghosszabbítom a működését egy kisebb fogyasztású gpu-val, ami játékban fhd-n menne. 4080 sem lenne akadály, de egyszerűen minek. a cs go és a wot nem igényel ilyen eszközt és mint mások is írták, nekem is fontos, hogy ne szívjam le paksot. nem a fotózás a munkám, csak egy erős hobbi. ezért nem kell kapkodnom.
ha mindenki őszintén összeszámolná, hogy a nagy pc-s csereberében mennyit költött az elmúlt néhány évben, akkor a ph-s kollégák egy része bizony lehet jobban járt volna egy almával. persze az egy másik platform, meg így legalább lehet adni a kütyübuzériának. de a lényeg: ma már ez nem a lelkes amatőrök olcsó barkácsolása, hanem baromi drága sportág lett. -
kukulec
őstag
amúgy mi annak az oka, hogy cpu-ban nevetséges áron nagyon jó teljesítményt lehet kapni, míg gpu fronton megy ez a szerencsétlenkedés? csak bányászkodás + ai?
-
kukulec
őstag
de azt értsd meg, hogy sokan csak néhány primitívebb játékkal játszanak és full hd-n. tisztában vagyok vele, hogy nem 4k 120 fps lenne a kártya képessége. továbbá az a másik kérdés, hogy ki fog ennél jobbat olcsóbban gyártani idén. mert amennyire látom, azért eléggé egymáshoz igazítják a teljesítményt a gyártók.
-
kukulec
őstag
jelenleg ASUS GeForce Dual RTX 3060 12GB V2 OC 373 euro. amennyiben ennyire lesz árazva a sima 4060, úgy mondhatjuk tisztességes vételnek?
-
kukulec
őstag
egyébként a 4060-as kártya mire lehet elég 4k-ban, ha valaki nem kapcsolja be az élsimítást és csak mediumra állítja a grafikát játékban?
-
kukulec
őstag
válasz
#71316224 #16 üzenetére
nem játszom mostani játékokat. cs: go, lfs, wot full hd-n. talán idén vagy jövőre vennék 27-es 4k monitort (raw editálás), de a játékok akkor sem lennének prioritások, tehát simán lehet h 1080p-ben tolnám őket. viszont nem akarok egy kazánt. vagy csak megvárom az ötezres szériát, ha már azt mondják egy nagy ugrásnak.
-
kukulec
őstag
jól értem, hogy a sima 4060-os kétszer olyan gyors lesz mint a 1060 picivel kevesebb fogyasztás mellett? nekem akár elég is lehetne. full hd-ra.
Új hozzászólás Aktív témák
ph A zöldek három verziót kínálnak majd a középkategóriát célzó sorozatból.
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest