- potyautas: Sára és a párja.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Tóth Olivér: VGA... Avagy honnan és hová?!
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
keszo
őstag
Uram!
Köszönöm
-
hubertus33
tag
-
keszo
őstag
Sziasztok
Be lehet állítani, hogy képernyő feloldásakor a pinkód beírása után ne keljen még az "OK"
gombot is megnyomni? -
jeni
félisten
-
jeni
félisten
-
tutis
addikt
ma megfogdostam az a54et, hst csalódás az anyagminőség ah a52höz képest,.oldalsó perem gagyi.. tuti nem cserélnék erre.
-
mehabe
csendes tag
-
szupermacs
veterán
-
bmt50
senior tag
-
mehabe
csendes tag
Mivel már leharcolt 4,5 5 éves, aksi kuka így muszály.
-
szupermacs
veterán
-
bmt50
senior tag
Amennyiben a Yettel rendes helynek számít, akkor igen. Akár 22 havi részlet, 2 év garancia. Teljes összeg 189989 Huf. Töltőt már ehhez se kapsz, de mondjuk máshoz sem már nagyon
Fejlettebb, de hogy kinek ér meg az a fejlettség 168-cal többet, az szubjektiv. A One UI egy erőforrás igényes ökoszisztéma, a régi flagship-ek az utolsó főverziónál mennyire lesznek laggmentesek pl, azt az S9-emből kiindulva erősen kétlem. Iphone SE 2016-os még IOS15-ön is laggmentes. -
mehabe
csendes tag
-
janeszgol
félisten
-
bmt50
senior tag
-
mehabe
csendes tag
-
janeszgol
félisten
-
alcsika81
csendes tag
Én a71-ről váltok, vártam már az a54-et... de az itt leírtak alapján lehet inkább s21fe lesz a nyerő... a tesztet még megvárom
-
mehabe
csendes tag
-
janeszgol
félisten
Megnéztem Legendd A34 tesztjét. Hát a kamerán lenne mit javítani. A fő kamera é a széleslátó nappal ok, este csak a fő kamera elfogadható. Eddig csak az állóképekről beszéltem, azokkal nincs nagy baj.
A videók viszont tragikusak. A nappali is remegős, hiába az OS, olyan ,mintha rajta lenne valami zselé effekt. Az esti felvétel pedig botrány. Az A54 sokkal jobb ebben. -
janeszgol
félisten
-
mehabe
csendes tag
-
bmt50
senior tag
-
mehabe
csendes tag
Szeretném lecserélni P30 litle telefonom.
A kamera érdekelne, horgász fotóim szépek legyenek.
Ami belefér a34 a54 s21fe xaomi 11 pro, vagy ha tud annyival többet az s23, még egy opció lányom iphon11, mert ő a 14 prot kapja?
Előre is köszönöm a hasznos segítséget -
Sgr_A
addikt
-
nemarx
csendes tag
-
espi38
őstag
-
t72killer
titán
-
stingy2
senior tag
-
TeeJay
félisten
-
Ricardo
titán
-
TeeJay
félisten
-
worxland
addikt
-
Raymond
titán
-
espi38
őstag
Nektek bejön ez az új dizájn,láttátok élőben a készüléket??
A kávák olyan szélesek két oldalt,hogyha összraknánk a kettőt akkor egy "autópálya"lenne belőle
Én nem keretet akarom nézni hanem a kijelzőt-ha már 6.4"lett a méret akkor kisebb házba kellett volna tenni. -
nemarx
csendes tag
Nem jön túl gyorsan teszt ezekről a telókról. Úgy néz ki, hogy nem sok pozitív dolgot lehet felhozni, főleg az A54-ről. Pedig sokáig esélyes volt, hogy ilyenre váltanék, de hogy már most újonnan is microlaggol, ehh.
-
Satus
tag
-
bmt50
senior tag
A53 Yettelnél 153, S21FE 213, alma11 189
Ha ugyanilyen midréjndzset akar vki, húszassal olcsóbban megússza. Ha van egy kicsivel több (főleg ha részletre veszed, akkor alig valamivel több a törlesztő), akkor meg.....
Félreértés ne essék: mindenki azt csinál/vesz amit akar! -
janeszgol
félisten
-
bmt50
senior tag
-
janeszgol
félisten
-
Fuentes
csendes tag
-
alcsika81
csendes tag
Sziasztok! A telekomnál létezik, hogy "csak" 178-ért adják?
-
kutga
félisten
-
t72killer
titán
-
bmt50
senior tag
-
csernak75
senior tag
-
DrDobos
őstag
-
Satus
tag
-
csubííí
őstag
-
Satus
tag
-
espi38
őstag
hát szerintem üveg nem műanyag-annyira nem néztem meg de az része bejött még a kamera kiállásokkal is kibékülnék,de az odalsó kávákat miért kellett ilyen nagyra hagyni nem értem
Az A53 is jóval kisebb nem véletlen a megadott szélessége 76,7 ami még elmenne ha nem 6.4" méretű kijelző lenne benne egy szóval az én szememben csúnya
-
kutga
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Gyúrósok ide!
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Linux haladóknak
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Pixel plus ultra: teszten a 6K-s LG UltraFine monitor
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vigneau interaktív lokálblogja
- További aktív témák...
- Eladó Apple iPhone 12 Pro Max 512GB (Graphite) - Karcmentes, újszerű állapot
- Samsung Z Fold 4 12/512GB garanciális + frissen szervizelt
- iPhone 13 - 128GB - Akku 89%
- iPhone 14 PRO MAX 256GB space black gyönyörű KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 85% Fulldoboz!
- Apple Iphone 14 Pro Max 256GB Space Black Független Akku 86%
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG UltraGear 45GS95QX-B OLED Monitor! 45" 3440x1440 / 240Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- Samsung Galaxy Watch 4 LTE 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- 271 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U9 285H, RTX 5070 (multitouch) (ELKELT)
- MSI GF65 Thin - 15,6"FHD 120Hz IPS - i5-9300H - 16GB - 1,25TB SSD - Win11 - GTX 1660 Ti - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest