Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Aktív témák
-
juliabrilke
veterán
"Szél viszi messzire az uborkatolvajok porát."
Kellemetlen.
"Porból lettünk, porrá leszünk! -
littlelion21
addikt
válasz
Benyadapro #3398 üzenetére
Nékem van, egy egész jól kinéző, óccsány, táp nélküli "ingatlanom"...
-
Benyadapro
tag
valakinek nincs eladószámitogép háza?
azért nemirom hogy ház mert mindenki ingatlanra golndolt volna -
Devid_81
félisten
Bocsesz elmaradtt a válasz, nem szándékosan.
Adat kábel gond volt?Vagy táp?
Amúgy amire ilyenkor elsőre gondolok az a táp, mert egyszer fergetegeset szívtam ilyennel.
Azóta kicsit elfogult vok
Nero csere,kábel csere, táp csere, író csere
Ezekből lehet válogatni,de mivel megoldva akkor nem mondtam semmit azt is halkan -
Morris
veterán
úgy tűnik kábelcsere megoldotta a problémát.
érdekes... -
Devid_81
félisten
válasz
juliabrilke #3392 üzenetére
Figyejjé barátom!
TDA 7265 IC vel szerelt erősítőm ami átmeneti megoldásként kapott pár éve egy ilyen bordát passzívan.
Eleve nem is volt ventije, mert a csapágya elpatkolt
Aki szerelt már erősítőt most nézhet rám, hogy ugyan mit akarok ekkora bordával.
Az erősítők hatásfoka elég vacak rengeteget elfűt és alig marad a valós teljesítményre.
Teljes kivezérlésnél kb 20watt fűti csak magát a bordát #passzívan# , gondoltam megpróbálom milyen a chip hővédelme, de sajnos nem tudtam kipróbálni ugyanis 27 fokos szobába 62 fokig tudta felfűteni a bordát...most akkor ezt ha ventivel megtolod mennyi lesz?
A mobil prociknak kicsit magasabb a "stabil" maximuma.
80 fokos CPU vígan elzörög notiba míg asztalinál a védelem körbe pörgő rúgja a CPU-t, hogy hééé ájjá le azonnal -
juliabrilke
veterán
Aszongya az ember, hogy a zalmanos chipset cooler (link) nem képes lehűteni a 15W-ot teljes terhelésnél fogyasztó procit úgy, hogy venti szívja róla a levegőt.
Én visszaemlékszek a p2-esek korába, azok gyengébb ventivel mentek és többet fogyasztottak. Ez meg nem bírná?mod: megnéztem, és egy 500-as celeronnak (ppga) volt 27.2 W a TDP-je. Olyan kicsi bordát tettem rá aktív hűtéssel, hogy az már bűn volt.
-
Devid_81
félisten
válasz
Dzsozi0öt #3383 üzenetére
Itt már nem tudsz a betonon nyomot hagyni, mert én figyelek...forró betonon hasalok, távoli hang csak a gyász....
Amúgy legjobb nyomot szerintem traktorral lehet hagyni friss betonba
Biciklinél meg verseny bicóval az igazi, kis felületen ad le nagy nyomást testsúlyodtól függően persze...Morris : gyenge a tápod, vagy haldoklik.
-
Dzsozi0öt
tag
Azt szeretném megtudni, hogy a friss betonon milyen mintázatú gumit érdemes feltenni a keróra?
-
Devid_81
félisten
válasz
littlelion21 #3373 üzenetére
Hogy tud valaki ennyire ráérni?
-
juliabrilke
veterán
válasz
Devid_81 #3380 üzenetére
Megoldottam a kérdést. Megrendeltem a corsair ramot. Egyébként kisebb a chipje, talán kevesebb hőt termel. A Kingston fogyasztását is sikerült megfejteni: ~2,64W/csík
Már csak a legyezős Zalman chipsethűtőért megyek el a procira és lassan összeállhat a gép, ha megjön az alaplap. Egyik proci meg megmarad, a másik megy el.
-
Devid_81
félisten
válasz
juliabrilke #3372 üzenetére
Ez a kettő sztem közel egy kutya lehet
Nekem most a végleges az a hynix&kingston páros, de semmi különbség, mindkettő 667-5-5-5-15 ös -
Dzsozi0öt
tag
Sziasztok!
-
juliabrilke
veterán
válasz
littlelion21 #3373 üzenetére
Szerintem nagyon beteg 8Mhz-es 32Mb-os Vacakkal próbálgatni az xp-t.
-
Devid_81
félisten
válasz
littlelion21 #3371 üzenetére
Holnap megyek Szegedre, de lehet hogy utánna el tudok menni Csabára, még nem tisztázottak a körülmények, viszont mindenképpen rádrecsegek előtte
-
littlelion21
addikt
Ez mekkora...
-
Morris
veterán
válasz
juliabrilke #3368 üzenetére
szerintem is ez lenne a minimum.
de ez csak 1 hét kalitka
azt meg kibirom -
Devid_81
félisten
válasz
juliabrilke #3365 üzenetére
Te figyi azért én lehet corsair-t raknék bele, ha nem sok a kül, de itt max 500ft amit én többlet költségként elkönyvelnék magamnak
Amúgy a kingmaxra amit ráírnak azt tudja is (tudom-tudom az 1066 osok nem nagyon) , tuning meg úgy sincs gy ilyen gépnél.
Nekem is jó lenne a 800as ámbár érdekes, single rammal azt hittem vmi gebasz miatt 315@630mhz a ddr2 frekijae...de dual módba is annyi a max...Szerintem a 800asok se mennének benne 800 on ha egyáltalán 630 nál többet menne egyáltalán
Amúgy meg teljesen mind1 hogy a ramom mennyin megy, eleve nem egy izomköteg a note, szal annyira nem érdekes.
Nem tudja még az 5gb/sec olvasást sem, de ami érdekes hogy írni meg 7gb/sec az átvitel...lehet az everest nem mér jól -
Morris
veterán
válasz
Devid_81 #3364 üzenetére
Mondjuk nekem is fura, hogy csak a fizetési felszólítás jött, bizonyíték meg sehol.
faszfejek ezek!
akkor vések nekik egy levelet, melyben kérem a bizonyítékot!
és ha nem tudnak adni, akkor gondolom bíróság!
ja a fellebbezési költség 5000Huf illetékbélyeg formájában!
ekkora köcsögök nem lehetnek! de nem érdekel nem fizetek -
juliabrilke
veterán
DEVID!
Ramvételnél milyen lehet a kingmax? Mert a corsaire nem sokkal drágább...
Illetve megérné-e 800-as ramokat venni? -
Devid_81
félisten
Fellebezned kell és járni a nyakukra, addig amíg nem adják ki a felvételt.
Meg kell mondani , hogy eljárást indítasz elenük ha nem teszik meg, ugyanis nem fogsz addig fizetni amíg bizonyítékot nem mutatnak.Tizenéve volt egy 2 ütemű trabantunk, még akkor a régi tipusú renszámok voltak az autókon, 2 betű 4 szám.
Egyszer csak jött egy levél, bírság volt, 130al mentünk Békéscsaba határába.
Rendszám stimmelt, csak az autó nem...mikor bevittük a rendörségre a papírt, meg az autó forgalmit akkor csak néztek ránk bambán...egy 600 köbbcentis "körbe zárt villám" 130al?!...poénnak jó volt, de először megillyedtünk. -
Morris
veterán
válasz
juliabrilke #3361 üzenetére
nem volt semmi. emlékenék rá.
Itt Gyulán szerintem nem nagyon gyűjtögeti senki. Pesten inkáb, mert (ha megsértődik valaki ha nem) ott sokkal parasztabb emberek élnek mint itt! (tisztelet a kivételnek)de akkoris. csak úgy fogja magát és javít? ez nem sérti a jogot?
-
juliabrilke
veterán
Valamilyen fényképnek vagy felvételnek kell róla lennie. Egyébként szoktak hagyni mindig valami kis csomagot, de van 1-2 állat, aki ezeket gyűjtögeti...
Nekik kamerás felvételük szokott róla lenni. Azon kellene megnézni. WEgyébként kicsit meredek, hogy így árírják a dátumot. Ekkorát tévedtek volna?
-
Morris
veterán
Segítsetek plíz!!!!
Adott egy olyan probléma, hogy jött egy levél a közigazgatás szervétől, miszerint 2005.05.05-én tilosban parkoltam és 30.000HUF befizetésére vagyok kötelezett. Na én elküldtem nekik az adásvételim másolatát. mondván akkor még nem is az enyém volt az autó! (egyébként 2007 augusztusban vettem).
Erre visszajött egy másik levél, amelyben kijavították a dátumot 2008.05.05-re. (lehet h ekkor voltam ott, de már baromira nem emlékszem)
Kérdésem: Jogos e, hogy csak úgy dátumot javítanak, illetve még közlik is, hogy a kijavítás/határozat ellen jogorvoslatnak helye nincs!?Ja és az ominózus esetkor még cetlit sem hagytak, mert arra emlékeztem volna. egyszóval semmit!
Ilyet megtehetnek? -
Morris
veterán
windóz reinstall megoldotta a problémát.
gondoltam,h ezzel sikerülni fog, de nem akartam, mert egész friss rendszerem volt. no mindegy.
vinyók 100% hibátlanok. memók szintén
lehet valami szar driver cucc volt a hibás -
juliabrilke
veterán
Aladtam a 2. gépemet ( a kis kofferosat, persz csak a belsejét) és nincs pci-e vgám, amikor megérkezik az alaplap+proci páros Amerikából.
Melyik lenne legmegfelelőbb kártya, ami max. 19cm hosszú. 8600 valamelyik verzió?
Igazából azt szeretném, hogy ha cipelem akkor viszem a nagy gépből a gt-t, he ahhoz meg kellene pci-e szalag kábel, ami k*rva drága. -
juliabrilke
veterán
válasz
Devid_81 #3355 üzenetére
Akkor ez valami kis primitív lehetett, aki feltörte... (nem leszek rasszista, nem leszek rasszistanem leszek rasszista, akkor se fogom beírni amire gondolok.
)
Viszont meg fogjuk szívni nagyon , mert csökkentik a segííílykét állítólag. (nem azért, mert mi is kapunk, hanem mert a lusta népség úgy kaphat több kp-t, ha elmegy DoLgoZnI. Szegények. Inkább több lopás lesz.
Ilyen "belemegyek a betonodba", meg " csakazértis mefordulok a teherautómmal" dolgokra jó megoldás: link vagy ilyen szöges úttorlasz, mint amit a filmekben láthatsz néha. Na azon menjen át. Ha sikerül neki, akkor megérdemli.
-
Devid_81
félisten
válasz
juliabrilke #3354 üzenetére
Jó reggelt főnök!
Nem volt benne a betonba, azt megnéztem
csak a járműve nyomát hagyta benne. Nem volt minden irányból elkerítve a téma, mi voltunk a hibásak és naívak.Tudod ez az a fajta jószág (embernek inkább nem) aki ha kell akkor csakis a te szépen rendezett frissen gereblyézett vagy füvesített árkodnál fordul meg a teherautójával vagy autójával, esetlegesen ha kell akkor egykét növényt is eltapos és ott hagy mindent ha érdekeli őt ha nem.
Vagy mint a szomszéd bácsi így járásos esete: Peugeot (boxer?!) platós teherautóval megfordultak a bejárójába csak az ott parkoló kis termetű WV Bora nem tünt fel nappal...de ott hagyták az autót persze kicsit "megkarcolva"
De amúgy Karácsony előtti estén meg a mi autónkat törték fel a ház előtt, kiszedték belőle az összes személyi iratot, autó papírjai nem kellettek, de egy nokia 1120 vagy milyen (kb 5k érő telót) telót is elvittek.
A papírokat kari 2.ik napján találtuk meg a szenyvíztisztító telep mögötti "tisztított vízben"...tisztának épp nem volt tiszta és a szaga is inkább romlottnak bizonyult... -
juliabrilke
veterán
válasz
Devid_81 #3351 üzenetére
A gép felkeltésére van egy biztos mód. (mert ügye jelen pillanatban az a probléma, hogy a dép túl mélyen a alszik. Hm...Talán valami deep-deep sleep funkció?
Előre szólok, hogy a technika alkalmazása előtt ajánlatos felkeresni a youtubot és minél több Chuck Norris pörgőrugást tanulmányozni, ill. elsajátítani a pontos technikáját.
Ha profin megy, akkor lehet alkalmazni éles helyzetben is. Hidd el, hogy 2-3 ilyen rugás után a géped már elaludni se akar majd...
beton: figyi... Nézted már az embert, hátha eldőlt és belekötött a járdába?
-
juliabrilke
veterán
Dam dam dam. Jó reggelt mindenkinek!
-
Devid_81
félisten
Szép napot mindenkinek!
Dzsozi0öt jelentem a beton rendben van, uram! Ma reggel egy ismeretlen elkövető áthaladt a bejárón, nyomot hagyva maga után.Észak irányból jött Délnek tartott, nyomokból itélve Orosz biciklivel közlekedett, színe, típusa eddig ismeretlen.
Újlenyomatot hagyott a saját maga által bedobott szórólapon...hamarosan meglesz az elkövető
Mivel éveikg erre járt majd minden reggel biztosan nem tünt fel neki a friss kb 25nm-es frissen betonozott bejáró és az ehhez kapcsolódó kb 30 méternyi friss járda.
Elnézzük neki, mert a reggeli órákba (6:00) itt még nagyon sötét szokott lenni.
A hajnali napfelkelte ide sokkal később jön, már a nap ellen eljárás folyik, jelentem!Morris lehetséges , hogy a windowsod megpróbált már egyszer-kétszer ledőlni pihenni és mivel erre hajlandó legtöbbször viszont, a felébredés nem megy általában éééés te lehet , hogy a retesz gombot megnyomva ezt a funkciót elküldted az örök vadászmezőkre...Vagy olyan hardver van a gépedbe amit a wined nem képes elaltatni hiába énekel neki altató dalokat...drivercsere....Vagy teszteld a ramjaidat a gépedbe mert lehet hibáznak vhol....esetleg a swap file mérete túl kicsi (tudom van erre egy hiberfile.sys vagy mi de ez a winnek semmi nem akadály).Esetleg bad sectoros a vincsid pont a hiberfile-nál
-
Dzsozi0öt
tag
válasz
littlelion21 #3349 üzenetére
Na hali.
Bealudtam egy kicsit.
Várom már nagyon hogy otthon jegyek. De már csak egyet kell aludni. -
Dzsozi0öt
tag
válasz
littlelion21 #3347 üzenetére
A család mint az állat!
2006 óta össze vissza. -
Dzsozi0öt
tag
válasz
littlelion21 #3345 üzenetére
Most szeretnék hosszabb időt otthon lenni. De még nem tudom!
-
Dzsozi0öt
tag
Én meg már készülök haza és folyamatosan jár a fejem.
De most már azért kezd összeállni a kép. -
Dzsozi0öt
tag
válasz
littlelion21 #3342 üzenetére
Az se jó.
-
Dzsozi0öt
tag
válasz
littlelion21 #3340 üzenetére
Én most szabin vagyok. És ilyenkor össze vissza megy az alvás.
-
Dzsozi0öt
tag
válasz
littlelion21 #3338 üzenetére
Nem.
-
Geby
senior tag
-
Morris
veterán
na nebasszatok ki velem.
eddig itt voltatok, amikor help kell akkor meg mindenki lelép??
-
Morris
veterán
ja és tegnap még jó volt
-
Morris
veterán
hölgyeim!
kérdés: készenléti állapotba nem tud lépni a gépem. ha rákatt (winxp) teljesképernyős irql not less or equal kékfagyás
miért?
természetesen minden alapon van no tuning rulez -
Devid_81
félisten
Nah annyi , hogy Voda nagyon ügyesen lesi a használt portokat, hogy kiszűrje / szétválassza a valós böngészést a file megosztástól.
A Wow egy olyan portot használ, amit a filemegosztók is használnak, szóval óvatosan kell vele bánni.
Ezenkívül rengeteg letöltés manager használ még/már olyan portot.
Tehát csak óvatosan!
Meg kell nézni azokat a portokat rendesen, és ha a trükk megvan akkor go-go-go
Tehát még mindig a Voda a nyerő, csak szoftosan rossz, nagyon rossz... -
Dzsozi0öt
tag
Jó reggelt mindenkinek. Vagy már inkább napot.
-
fero02
nagyúr
válasz
juliabrilke #3323 üzenetére
HüJe!
-
Benyadapro
tag
válasz
Dr. Romano #3320 üzenetére
erre nem is gondoltam
emberek 1-2hét és össze áll a rendszer remélem de most working 1000 rel -
Dr. Romano
veterán
válasz
Benyadapro #3318 üzenetére
Tudtommal valami szúnyogölő spay
-
Devid_81
félisten
válasz
juliabrilke #3317 üzenetére
Hááát az összes modemnek megvannak saját kis nyűgjei, rossz driver, szoftver, azonkívül ha úgy dönt akkor minden ok nélkül elveszti a kapcsolatot az USB-vel
A voda által adott VMC-Light is kész röhej.
Pannonos Mobile Connect egy fokkal jobb, de ott van a 5gb amit ha túlépsz akkor postás bácsi viszi a figyelmeztető fejlövéssel a levelet...
Szóval Vodafone még mindig, most 3 hó ingyé van, csak utánna kell a 6k/hó.
És van aki 100Gb okat tölt le FTP-n...viszont van aki Wolrd of Warcraftal kiütötte a fő relét...ugyanis file megosztó alapú a kommunikáló szoftvere...szívás...
De talán látom a fényt az alagút végén...remélem nem a transz szibériai gyors vonat az -
Benyadapro
tag
mit jelent a RAID?
nem a wow rol beszélek akik instákba mennek -
Devid_81
félisten
Szép jó reggelt, ma sem leszek, csak néha rátok lesek.
Ha esetleg valaki Voda mobil nettel küzd, az keressen privibe...1 hónapom ment rá, most sem biztos hogy jó, de legalább teljesen másképp működik a mocsok -
fero02
nagyúr
Nézzétek az EB döntőt.
-
DLDKox
aktív tag
Szép jó estét mindenkinek ! Eladtam az MSI 8800 GTS-em most 1 ideig nem lesz játék :-( Habár mostanában úgysem volt rá időm. Sőt két hétig gép közelben sem leszek holnap indulunk nyaralni már be vagyok sózva :-) Úgyhogy jók legyetek a távollétemben is.
További szép napot.Ui.: Azért a PDA-mra raktam 1 operát meg Skypot hátha lesz kint Tunéziába wifi
-
Morris
veterán
mi folyik itt?
mindenki pang?? vagy strandol vagy mi???
-
Dzsozi0öt
tag
Jó reggelt.
Senki? -
Dzsozi0öt
tag
Ha nincs senki akkor jó éjszakát mindenkinek! Majd holnap!
Aktív témák
- Pokoli lövölde pörgetné meg a GeForce-ok eladását
- Tudományos Pandémia Klub
- Elektromos cigaretta 🔞
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple asztali gépek
- Diablo IV
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Apple Watch Nike S6 44mm Space Gray LTE, ajándék új szíjakkal, üvegfóliával és ütésálló tokkal!
- BenQ MW523 3D DLP Projektor, 3000 ANSI lumen, 143 óra üzemidő + 2db 3D szemüveg + Ingyen posta
- 16" macbook pro m1pro.
- (új, bontatlan) Kingston 8GB DDR4 3200Mhz CL22 (Foxpost:+1400Ft)
- Új állapotú ASUS TUF Gaming A15 FA507NU - Ryzen 5 7535HS, 15.6FULL HD 144Hz, 1TB SSD, 32GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest