- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- Vízügy: árvíz, belvíz, aszály, stb.
- Wiz Khalifa: Grand Theft Auto VI - Érdekességek, látványosságok, képek, infók egy helyen.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
Aktív témák
-
public73
senior tag
válasz
juliabrilke #49 üzenetére
ááááááááááááá, az holnap lesz!!!
ma csak a narancs van? -
public73
senior tag
hova érdemes menni szórakozni így este 9 körül 30-as csákóknak?
csak nosztalgia jöhet szóba!
80-as, 90-es évek dizsije! -
SipiBcs
őstag
Ki ne maradjak!!!
Üdv
S!pi
-
P.H.
senior tag
Én is békés megyei (csabai) lennék
Dr. Romano #42: A TérkéPH! (legújabb Opera béta alatt legalábbis) megjeleníthető jelenleg is.
(mod: de mondjuk IE7 alatt nem "tökéletes".) -
fero02
nagyúr
válasz
littlelion21 #43 üzenetére
rePÜlt
-
BaKeSZ87
őstag
Itt a PH!-s térkép, nekem rosszul jön be, de ha van valaki akinek jól bejön, az simán ráklikkel a békés megyeiekre, dob nekik egy privátot, hogy van ez a topic, és hogy szívesen látjuk, és máris nőne a létszám. TérkéPH!
-
public73
senior tag
ánusz p5k-c esetleg a fanatikusoknak?
-
public73
senior tag
na szevasztok mindenkinek!
lassan összejön egy kispályás focicspatra való PH-zós!
én is kerestem már többször ezt a topicot!
jó, hogy elindítottátok! -
BaKeSZ87
őstag
Ne offojjá
Akkor pár cucc, annak aki airsoftozik, és M szériás fegyója van:Eladó alkatrészek.
-
fero02
nagyúr
válasz
juliabrilke #34 üzenetére
BaKeSZ87 -> Szarvas
AliG -> MezőberényÉn nyertem!
-
juliabrilke
veterán
Helyes, helyes!
Gyűlik a nép! Mindenki hozzon magával még 1 embert!
-
Dr. Romano
veterán
Üdv földiek!!! Most látom hogy van ilyen topic
Kevés megyeit ismertem idáig a PH-ról, Devid_81el-el már volt két tápbizniszem (a sárga nyílnál
), de ahogy elnézem szerencsére többen is vagyunk innen a megyéből
Hajrá jó kis topic lesz ez, remélem felpörög
(from Kétegyháza
)
-
fero02
nagyúr
Online from Szarvas.
Üdv mindenkinek!
-
juliabrilke
veterán
válasz
littlelion21 #30 üzenetére
Nem miattam zárták be.
Én csak úgy, mint a többiek csak a véleményemet fejtettem ki. Sajnos ilyen dolgokról nem lehet beszélni.
-
littlelion21
addikt
válasz
juliabrilke #28 üzenetére
Olvastam a hsz-id a bezárt "roma-topicban"!
Hát, nem vagy semmi.... -
littlelion21
addikt
válasz
juliabrilke #28 üzenetére
Ha egy üzlet beindul...
Az Edda koncertről nincs túl sok értesülésem, de az időpontból kiindulva lehet, h a sörfesztiválon lépnek fel. Akkor a csarnok és környéke. Mondjuk tavaly is voltak.
-
DLDKox
aktív tag
Énis Csabai vagyok ;)
-
Devid_81
félisten
válasz
juliabrilke #24 üzenetére
Maszek csak segítek egy boltnak
-
juliabrilke
veterán
Tényleg! Hol lesz majd az EDDA KONCERT 2008-05-22-én 20.00-órai kezdettel?
Gondolom Csaba Center napok (esetleg a sportcsarnok kezdeményezte?)
(Normális vagyok-e, hogy lemegyek? Háááát...
)
-
juliabrilke
veterán
Hát szabad ilyet csinálni? Olcsóbban adni a cuccokat? Felháborító.
Az a gond az eladással, hogy legtöbben Pestre szeretnék felvitetni a cuccot, ami elméletben többletköltséget és/vagy + időt jelenthet. Arról nem is beszélve, hogy visszaesett a vásárlókedv mindenhol.
Egyébként boltos vagy maszek vagy?
-
Devid_81
félisten
Amúgy elég nehézkes itt az adás-vétel dolog. (megyénkbe)
Nevén nem említett HWSW-nmeg szó szerint elküldtek anyukámba játszani....merthogy mi az, hogy bolti áron vagy éppen alatta árulok új cuccot....
Itt a PH-n meg egyből leszűrik, hogy ami új és olcsóbb pár ezressel az nem biztos , hogy ezért olcsóbb mert a kamion rakterét nyitva hagyták....hanem azért mert tényleg lehet jót jó áron venni és tényleg 0km es cucc és valóban neked szól a számla és garanciás és van hova visszavinni....stb,stbNah ki dühöngtem magam
-
Devid_81
félisten
válasz
juliabrilke #21 üzenetére
nem biza, nem volt az spam!
Én bevallom lovagisaan nem is tudtam erről a topikról -
juliabrilke
veterán
Devid_81,Algieba Hát titeket hogyan fújt ide a szél?
Szétküldtem pár "meghívást", remélem nem veszik majd spamnak.
-
Algieba
őstag
Jelentkezem a topikba.
Született békéscsabai vagyok.
Nem is olyan rossz egy alvó városban élni, mivel eleve szeretek aludni.Jó a falu hangulat. Nekem semmi bajom a vidéki élettel.
-
Devid_81
félisten
Konnektálva
-
littlelion21
addikt
válasz
juliabrilke #16 üzenetére
No nézd már, az életművész...
Ha én vmi hasonlóban terveznék, valsz nem csak egy napra kellene odamennem, hanem jó sokra!
Mondjuk hasonlót én sem tolerálnék... -
juliabrilke
veterán
Békéscsabaiak! Meg a többiek a környékrőőőől. Tessék felkelni és csatlakozni a topikhoz.
-
juliabrilke
veterán
válasz
littlelion21 #15 üzenetére
A mostani párom ezt szerintem nem így gondolja.
Már csak azért is, mert 2-3 naponta beszélnek egymással.
-
littlelion21
addikt
válasz
juliabrilke #14 üzenetére
Igen, lassan kezd előjönni, a fősulin a pénzügyeseknél vmi toborzást is tartottak, ha jól tudom.
Régi párodnál...? Nincs is annál jobb! Az a sok régi emlék... -
juliabrilke
veterán
válasz
littlelion21 #13 üzenetére
Jól emlékeztem. ----> link
Budapest Bank operációs központ lesz ott. (már azt hittem, hogy ebből rég lett valami)
A szállásról meg annyit, hogy régi párom felajánlotta, hogy szívesen elszállásol magánál.
-
littlelion21
addikt
válasz
juliabrilke #12 üzenetére
Kezd derengeni; nem is olyan régen hallottam, talán egy óraadótól, h a Center tetején lesz a központ, de arra már nem emlékszem pontosan, h hol. Talán az új szárny tetején...? Vagy a régire húznak még 1 szintet...?
De az is lehet, h hülyeség az egész. -
juliabrilke
veterán
válasz
littlelion21 #11 üzenetére
Nem úgy volt, hogy épül oda az egyik banknak valami központja? Sok embert kerestek odda akkor.
-
littlelion21
addikt
válasz
juliabrilke #10 üzenetére
A Budapest Bankos Központtal?
ÖÖÖööö, mi is volt vele? -
juliabrilke
veterán
válasz
littlelion21 #9 üzenetére
Nekem is csak 1 napra kellene.
Mikor hagytam ott? 17 hónapja.
Látom azért lesznek/vannak változások.A Budapest Bankos központtal mi lett?
-
littlelion21
addikt
válasz
juliabrilke #8 üzenetére
Olcsó szállást nem nagyon tudok, hál' istennek nem volt rá szükségem, (párom nem hajított ki, pedig már párszor fenyegetett
) próbálj meg itt nézelődni, hátha találsz vmi Neked megfelelőt.
Változások? Hááát.... Attól függ hány éve hagytad el a várost. A belvárosról semmi érdemleges nem jut eszembe (azt mondjuk hozzá kell tennem, h 2006őszén jöttem ide)talán csak annyi, h a Center parkolóháza tovább bővül, mostmár téyleg qrva nagy lesz, felfele a Jókain, akkora kb., mint a maga a Center még 1x...
Ja, és elkészült az elkerülő! Mostmár legalább nem a Bajzán/Bartókon döngetnek a 30tonnás kamionok 70-nel, halnali fél 3kor /többnyire/. -
juliabrilke
veterán
válasz
littlelion21 #7 üzenetére
Pedig van jó néhány PH!-s, aki csabai. Holnap írok majd párnak, hátha idetalálnak.
Azt sajnos nem tudom, hogy milyen változásokon ment át a város, de ha minden jól megy elugrok majd arra mostanában. Egy kis kikapcsolódás jót tesz.
Tényleg. Hol van olcsó szállás helyben? (nem Fiume kategóriára gondoltam
)
-
littlelion21
addikt
válasz
juliabrilke #6 üzenetére
Ollé....!
Isten hozott vándor...
Már kicsit untam magamba beszélgetni. Jól látod, nagyon mély álomban van a megye, és a város is.Orosházáról költöztem ide suli+meló végett, de ezt akár úgy is összegezhetném, hogy a "legnagyobb magyar falu"-nak tartott Orosházáról egy még nagyobb faluba költöztem.
Remélem idővel többen is idetalálnak, majd igyekszem a témát a felszínen tartani, mert így nem sok értelme van. -
juliabrilke
veterán
válasz
littlelion21 #4 üzenetére
Hello!
Sajnos ez a megye már régen mély álomban van.
Régebben én is Csabán laktam, de elköltöztem különbözö okok miatt. (gondolom nem kell nagyon ecsetelnem
)
Egyébként jó ötlet a Békéscsaba és környéke, adok-veszek-beszélgetek. Régebben is kerestem már, de nem igazán jutott eszébe senkinek elindítani.
Jó pár csabai és környékbeli van a PH!-n, csak szerintem még nem találtak ide. -
littlelion21
addikt
Akkor most arra kérek minden tisztelt ph-zót, hogy írja meg, milyen véleménnyel van Békés-megyéről. Nekem már megvan.
-
littlelion21
addikt
Ébredj, Békés-Megye!!!
-
littlelion21
addikt
Nna, akkor 15-e után eladó lesz egy Gigabyte 965 S3-as alaplap, meg egy MSI Radeon x1950Pro Békéscsabán! Orosháza, Gyula, Bcs. vmint a környező települések bármelyikén személyes átvétellel.
-
littlelion21
addikt
Gondoltam,h a ph!-s törzsközönség nagy része nem a Viharsarokból való, ennek ellenére egy kicsivel több érdeklődőre számítottam....
-
littlelion21
addikt
Kíváncsi vagyok, hogy mások is ph!-znak-e Magyarország eme méltatlanul elfeledett szegletéből.
Eddig talán csak egy-két békécsabai-val futottam itt össze, szeretném, ha ez nagyon hamarosan megváltozna.
Békés megyei topic-nak hírét-hamvát nem láttam eddig. Várom orosháziak, gyulaiak, stb., egyszóval Békés Megyeiek jelentkezését is![ Módosította: Kalandor ]
Aktív témák
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy S23 FE - nincsen sárkány
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Le Mans Ultimate
- Milyen légkondit a lakásba?
- BestBuy topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Netfone
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A71 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- DELL Thunderbolt Dock - WD19TB modul 02HV8N (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest