Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: MárkaLánc
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fricy78
tag
Na. Megérkezett a coopervape dvarw rta klón. Semmi extrát nem rendeltem hozzá, de nem is nagy baj, mert minden kompatibilis az eredetivel. Ami hibát tapasztaltam: a chimney alján az ógyűrűt cserélni kellett, mert nem szorult meg eléggé, és a palást letekeréssel lejött mindenestől. Ebből kifolyólag a chimney fedő ógyűrűit is cseréltem. A chimney felőlit picit vastagabbra, a felső kicsit pedig vékonyabbra, így már nem marad a felső részben benne sem a chimney, sem a fedele. Ízben, minden másban ugyanaz, mint az eredeti. Jó minőségű klón a hibák javítása után 10-ből 10-re értékelem. Egyanazokat az ízeket hozza természetesen. Aki nem tudja megvenni az eredetit az nyugodtan megveheti ezt a klónt is, de egy marék ógyűrű (jó sok méretben) legyen, mert cserélgetni kell.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- One mobilszolgáltatások
- Samsung kuponkunyeráló
- Path of Exile (ARPG)
- Nem fut az Intel grafikus vezérlőin az év egyik legjobban várt címe
- Szingapúri tanúsítvány utal a Xiaomi 17T széria nemzetközi érkezésére
- Dragonkin: The Banished
- További aktív témák...
- Asus ROG Strix GAMER PC! Ryzen 3700X / GTX 1660 Ti / 16GB DDR4 / 512GB NVMe
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4675, 100% AKKSI
- Apple iPhone 11 64GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Asus 17 TUF Gaming FHD IPS 144Hz G-Sync Ryzen7 7435HS 16GB 512GB Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- ASUS ROG Strix OLED XG32UCWMG /32",4K TrueBlack Glossy, Dual mode,G-Sync/ új, 3év IPon gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest