- Szólánc.
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Asszociációs játék. :)
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- A jövő számítógépei (Reloaded)
- Szivat a ONE. Digi és követeléskezelő (Második rész)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- A Meta húzása miatt egyre többen keresnek rá, hogyan lehet törölni a Facebookot
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Jön Trump, Zuckerberg és a Meta pedig 180 fokos fordulatot vett
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Malibutomi
nagyúr
válasz xatos3 #141223 üzenetére
Nem kell durcizni, direkt volt mogotte smiley.
Nekem nem jon be valahogy sikerult a tul egyszeru szogletes es a tul gamer kinezetet egybegyurniuk.
En maradi vagyok, az egyszeru elegans hazakat szeretem de azert legyen valami stilusa. Ventikbol meg a teli RGB sosem tetszett az olyan bazari, max az aminek a pereme vilagit.Ezert van Fractsl hazam a Wing Boost ventikkel.
Biztos van akinek meg ez ronda az izlesek kulonbozoek
Jakucskacsa
En is vettem Riing ventiket, de aztan ez a bena sajat vezerlos megoldas elvette a kedvem. Inkabb eladtam ojet es vettem a Wing Boost 3 RGB-t[ Szerkesztve ]
-
Jakuskacsa
senior tag
válasz xatos3 #141223 üzenetére
A két fenti kép a jelenlegi cucc. Az utólsó, meg ahogy képzelem a lehetőségeket. Mindenképp kifelé kell, hogy fújja a meleget, tehát azt tudom csinálni, hogy a ftont panelre belülről teszem fel a radit, és a ventiket kívülre, így látszani fog a ring rgb, kérdés, mennyire lesz hatékony, vagy alulra teszem be mint most van (a két piros kör az ábrán ezt mutatja) és akkor lefelé nyomja majd a meleget. Csupa kérdés még az, hogy ezután hogy a fenébe tudok szelet csinálni a házban. Vagy azon is filóztam, hogy felrakom a frontra a radit, hátulján rajtahagyom a gyári ventiket, elől meg csak megfordítom az első ventiket, hogy kifele szívjon. Így igazából 2x2 venti viszi kifelé a meleget a radiról. Hátulról befúj, + 2 venti viszi kifelé a meleget a vga-ról, meg a házból.... EZ majd kísérletezős lesz.
Kábeleket visszacserélem feketére, legalábbis a cpu-jét elrejtem. A többi lehet marad piros. A két alsó takaró panel már nem gyári én gyártottam hozzá, így el van rejtve a tyúkbelezés. Mindjárt linkelem mik jönnek és mik vannak már itt hozzá.
[link] ezért most mentem el már itthon van.
[link] ez meg hétfőn jön meg, de ezt tuti alakítgatni kell majd, főleg az áramlásfigyelő miatt. Szerintem lesz ott flexelés is[ Szerkesztve ]
A legszebb dolgok akkor születnek, mikor masoknak nem tetszik az, amit csinálsz!
Új hozzászólás Aktív témák
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen egeret válasszak?
- Külpolitika
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Látásjavító szemműtét
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Egérpad topik
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...