Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
norbert1998
nagyúr
válasz bandi0000 #111810 üzenetére
Szupcsi hely lenni a legszupcsibb
Mennyire hihetőek azok a videók, ahol az 1.2 16V Bravo-val 200 közeli véget érnek el pályán emberek?
Apám azt mondja, még a 170-et se éri el, és a kalapját tenné is rája ... Hat nem tudom, 140-nel még nem mentem többet vele, annak meg még a közelébe se értem az elmúlt 3 hónapban, úgyhogy tippem sincs mennyei lehet ennek a vége.[ Szerkesztve ]
-
norbert1998
nagyúr
válasz Jakuskacsa #111863 üzenetére
Tiedben nincs légzsák?
Bőr ülés mennyire csúszik? Amiben én ültem, az csúszott össze vissza, mint az állat.
Ülés fűtést ugye nem használod? -
norbert1998
nagyúr
válasz Jakuskacsa #111866 üzenetére
Értem. Az faja.
Amúgy tényleg, annak a kadnak mi a fene szerepe vam?
-
norbert1998
nagyúr
válasz Jakuskacsa #111888 üzenetére
Lancia szerintem már minden, csak nem olcsón fenntartható. Ritka. A cég a csőd szélén. Fiat-rol meg azt mondják, elektronikával küzd, de szerintem ez bs. Dízelt meg ne vegyél 100 ezer feletti km-el,szinte garantált szopás, ha nem3-4 év vagy kevesebbre tervezel. Szerintem. Kettős tömegű, VG turbók, magasnyomású szivattyú, porlasztó csúcsok. Mind mind olyan technika, ami 150-300 ezer közt adja meg magát.
A talicskarol nem akarják elhinni apám munkatársai, hogy 190 ezerrel még nem cserélt porlasztot.
[ Szerkesztve ]
-
norbert1998
nagyúr
válasz MiklosSaS #111925 üzenetére
A full szervizkönyv kivételes. De érted, ha van egy semmit nem tudok róla autó, 170-180 ezerrel, mondjuk jtd, nem feltétlen kell rohanni mer ilyen olcsó olyan olcsó. Persze, hogy van olyan, ami elmegy egymilliót is. Nem azt mondom, hogy beszarik, hanem pl turbó eselyesen cseres vagy pedig lesz, nem olyAn sok idő múlva. A rakéta dci-n 200-300 ezer körül a turbó is, meg a szivattyú is már jó eséllyel csere igényesek vagy cseréltek. Kivételek mindig vannak, mindig lesznek, de erre próbáltam felhívni a kacsánk figyelmét.
-
norbert1998
nagyúr
válasz Lacielvtárs #111968 üzenetére
Jó reggelt neked is, lilike, mindössze pár perccel később
-
norbert1998
nagyúr
válasz Lacielvtárs #111970 üzenetére
Meh
Akkor még épp csak megfordultam az ágybanAzért az milyen beteg már, hogy azt álmodtam, hogy megkértem valakit, hogy csörgessen meg, és amikor feloldottam a telefont, és vártam a hívást, abban a pillanatban csorrent meg az ébresztő
És nem, nem a természetes órám miatt, egész héten egy órával korábban keltem. -
norbert1998
nagyúr
válasz MiklosSaS #111973 üzenetére
Szhelyen tudtommal a VW márka képviselete a vörös. Olyan lazán hamisítják a szervizkönyvet, km-t,garanciát, mint más ahogy eszi órán a szaloncukrot. Dat hasonlat.
De azt tényleg csak "tudtommal", hogy a vörös a hivatalos itt.
Popes-nak előttem igaza van. Rohejes.
Tegnap ültem haver apjának 2014-es AMG S350-es mercijebe, hat annyi pénzből már autót is lehetett volna venni. Rohejesen undorító, utálatos és lelketlen az egész. Négy embernek annyi hely, mint egy 126-os fiatban, kis tulzassal, egy 5 személyes szedanban
Nem lett volna jobb egy felső kategóriás mazda, infiniti vagy bármi? Nah, de persze osztrák faszi., mi mást vett volna. -
norbert1998
nagyúr
válasz MiklosSaS #111982 üzenetére
Nem ertitek. Annyi elektronika meg anyám kínja van benne, hogy azt se tudod mifaszvan, utálatos, undorító, lélektelen. Egy nyamvadt státuszszimbólum. Akárhogy is szekalodtok a seat-al meg a talicskaval, akkor is ez a véleményem.
Ki a tokomnek kell taviranyitora nyíló meg csukódó csomagtartó, érintő felületes ajtó nyitok, egy másfél méter széles ocsmány, kiálló lcd a műszerfal közepére, fel méter magas középkonzol, 22 led világítás a belsejébe, aztán közbe sehol sem számít világosnak az, ami bent van, de legalább ha az autó egyik fele árnyékban van, akkor azon a felén bekapcsol a lámpa. A váltó helyett egy android okos óra van beépítve a közép konzolba, még egy dolog amibe el lehet akadni, mellesleg olyan karcos egy év után, hogy meglátod és rosszul vagy, de nem baj, az ulesenkenti motoros állítás legalább már megvan
Meg vagy 132 gomb. De legalább mű fa betétek jól néznek ki a bőr mellettTop gear-nek igaza van tho. Ha nem tudod mit akarsz venni, és semmi kreativitasod nincs, csak lehessen poffeszkedni, vegyél mercit, bmw-t
Erről van szó. Ez szép?
[ Szerkesztve ]
-
norbert1998
nagyúr
válasz Jakuskacsa #112012 üzenetére
Teljesen egyetértek veled
Be ülsz, és olyan mintha egy hordóban allnal, minden körülvesz, nulla mozgástér, zsúfolt.
Sas milyen tg?
-
norbert1998
nagyúr
Na családi összejövetel, nagymama 74 éves
-
norbert1998
nagyúr
válasz Lacielvtárs #112077 üzenetére
Így van, köszi
-
norbert1998
nagyúr
Reggelt
-
norbert1998
nagyúr
[ Szerkesztve ]
-
norbert1998
nagyúr
Azért ez jobban odabax, mint az S350, szerintem. Motorilag ugyanazt (is) tudja. Élhető a belseje is.
[link][ Szerkesztve ]
-
norbert1998
nagyúr
Nőstíny, főleg habnak, mert szeplők
[ Szerkesztve ]
-
norbert1998
nagyúr
Itt hav zuhog
-
norbert1998
nagyúr
Holnap új melóhelyen kezdek.
Persze ez is csak diákmunka.
Autóipari termek megrendeléseket kell angolul lebonyolítani. Ahhoz képest a br 800 nem túl sok szerintem, mégsem egy nyamvadt gombot nyomogatok, de mivelhogy TESCO nincs, addig jó ez is -
norbert1998
nagyúr
válasz MiklosSaS #112266 üzenetére
Már megint a Mártírkodas
Nyilvánvalóan annyira nem hülye sok ember, hogy valóban underage csajról csináljon szexuális témájú képet. Vagy a mai világban már ez sem számít?
Az mondjuk nemrég eléggé furcsának tűnt nekem, hogy nem szexuális témájú képeken bőven underage is szerepelhet legálisan,
ádámévaköntösben -
norbert1998
nagyúr
válasz Lacielvtárs #112283 üzenetére
Osztályba, saját mikró a mi 22 főnknek. De ingyen volt, egyik srác hozott.
Sas így van
Bravo-s kacsa : itt csak havidíj van, 8*1500. Elég fura de mindig sikerül elkölteni. Amúgy wc papír van a budiban, meg meleg levegős szárító kezednek oszt ennyi.
-
norbert1998
nagyúr
Nekem már győzött a jó
Voltam ma az öltönyért, meg kell mondjam, egész elegáns.
Holnap még lesz egy "állás" interjúm is, arra szurkoljatok majd
Az egyetemi duális képzés gyakorlati helyéért megy majd a meghallgatás. Remélem a legjobbakat, és hogy BPW-s leszekSas: Azért az odabax Itthon 9-15 ezer HUF közt van a szerviz munkadíj, ha jól sejtem
[ Szerkesztve ]
-
norbert1998
nagyúr
csináltam javaban multithread-et.
Most pirossá kell válnom, nem maradhatok tovább egyszhál jancsi
[ Szerkesztve ]
-
norbert1998
nagyúr
Mikor vissza dudál egy piros TiAutótok
-
norbert1998
nagyúr
Na mindjárt megyek az interjúra, tudom hogy nem kéne idegesnek lennem, kb annyi jelentkező van, amennyit amúgy is felvesznek, de mégis az vagyok
Sasbacsi: annyira nem lesegettem, tbh, de úgy láttam, mintha boxot dugnanak rá az OBD2 portra, oszt csókolom. Mea culpa
[ Szerkesztve ]
-
norbert1998
nagyúr
válasz MiklosSaS #112333 üzenetére
Igazából azok a boxok eléggé MEH kategóriák, akármilyen drágák is. Hosszú távon nem egészségesek. Huzasd kicsit tovább, aztán jó lesz
Szerintem sikerült
Nagyon akarják, hogy oda menjek már idén, és ne fejezzem be a technikust, ami egy éves. De tényleg nagyon
Úgyhogy szerintem meggyoztem oket eléggé hogy kellek nekik
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Ukrajnai háború
- iPhone topik
- Diablo IV
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Külpolitika
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- DUNE médialejátszók topicja
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest