Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Steven: Miért váltottam Tv-ről projektorra?
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- bambano: Bambanő háza tája
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jakuskacsa
senior tag
válasz
MiklosSaS #70170 üzenetére
playmate, a haverom felesége 40 éves, 2 gyerek, + most még egy... azaz 3... én sokat lógtam velük Debrecenben, olasz autó szervízt vezet a férje, elsőre fura volt, de egy tünemények...mielőtt ideér a topic gazda most modom, hogy ezek nyilvános képek, és nem loptam, vagy valami...
Első alkalmat elmesélem:
Volt egy rozzant alfám kb 30 éves, erre tellet izidőtájt, levittem nekik, hogy valamit kezdjenek vele. A munka 3 napos lett így két éjszakát vagy hazamentem volna, de ők nem engedtek el, hanem szívesen fogadtak maguknál, mivel jó emberek... egyből barátként kezeltek, nem volt kérdés náluk aludtam, és mondhatom, jó barátok lettünk. Ez akkor volt mikor még 20 épp hogy múltam, de akkor tudatosul bennem, hogy nem kell elsőre ítélnem, és hogy ismerjem meg a másikat, mielőtt itélkezem...
Új hozzászólás Aktív témák
- 500 Hz-re képes, kvantumpontos OLED monitor érkezik a Samsung névjegyével
- Építő/felújító topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen autót vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- PC Game Pass
- Politika
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 5 7600 - Új, 2 év garancia - Eladó!
- ThinkPad L15 Gen1 27% 15.6" FHD IPS Ryzen 5 4500U 16GB 256GB NVMe ujjlolvasó IR kam gar
- Macbook Air M2 13,6", 256GB, Éjfekete
- ÚJ ASUS B550 AMD RYZEN 7 5700X GAMER ERŐMŰ PC 32Gb RAM 1.0TB SSD NVIDIA RTX 3070TI 8GB DDR6 2ÉV GAR!
- 2Drive Off-Road 8.5" Hoverboard
- Samsung Galaxy A05 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest