Hirdetés
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Algieba: Algieba mint kreatív tornádó
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- sziku69: Szólánc.
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
MiklosSaS
nagyúr
Jo reggelt mindenkinek !
@macska: ment a fosas, mi ?
@kakaska:
@muzsikus eb : automata sikkotogep, szamitogep vezerlesel.
@SantaParipa: szerintem egy bass tesztol az a peugeot darabokra esne. Miert kell dragabb legyen a muzsika az autonal ?
Most az egyszer buszke vagyok magamra !!! De nagyon ! Volt egy kis maszekolas egy cegnel, kaptam valami penzt. Mar mult het ota a kartyamon van (majdnem 400 font korul) es nem tudtam eldonteni melyik legyen ezekbol:
- vizhutes a PC-re
- Sony Xperia Z2
- iPad Air
- PS4/Xbox One1 hetes gondolkodas utan, ma reggel kifizettem a szamlakat belole.
Vizhutes meg varhat (eloszor adjam el ezt a xart ami a gepemben van), egyenlore az S3 is jo meg nem erzem hogy erett a csere. Tablet is meg rendben van, igaz mar a Galaxy Tab2 nem mai gyerek...de meg eleg jol mukodik. Sot, nagyon jol !
A legjobban inkabb konzolt szerettem volna...de megiscsak megalljt parancsoltam magamnak ! Lehet kezdek meggyogyulni ?
Új hozzászólás Aktív témák
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Ne hagyd ki: AORUS ELITE lap, 41.500 Ft-ért! 0% THM-re is!
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest