Hirdetés
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
snecy20 #144844 üzenetére
passz, tesztek alapjan nekem nem tunt ugy, hogy a viz segitene.
tetejeben ref 5700xtm van. a nulladik szerian nem volt rendesen meghuzva a csavar es elmelegedett, egyebkent kb full terhelesen lehet hallani a kartyat, de ott is elfogadhato a hangja. tesztekben ahogy neztem kb nulla kulonbseg volt a ref es a nitro kozott (de ha valaki mast latott szoljon, ex 290X tulajkent nem erre szamitottam).
mondom ezt ugy, hogy bennem van, hogy itt van meg egy D5, szoval egy blokk es mehetne a masodik kor, a vizem megvan hozza.
btw erre ujonnan ilyen 140ezer korul akcioban is mar lattam kartyakat. nitro+nal en neznek tesztet, nem vagyok benne biztos, hogy megeri azt venni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mesterséges intelligencia topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Formula-1 humoros
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Befellegzett a Call of Duty Warzone Mobile-nak
- Filmvilág
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- E-book olvasók
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest