Hirdetés
- Szólánc.
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Asszociációs játék. :)
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Amiga A500 - A régi barátnő
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Digitális Állampolgárság Program
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz MiklosSaS #128849 üzenetére
Mint abszolút power user mondhatom neked, hogy van az a pont, amikor a power user is elgondolkozik, hogy jó, jó van 3000 pontom Cinebench-ben, de vajon ettől nagyobb móka lesz játszani a gépen? Illetve, hogy mennyi minden izgalmasabb/hasznosabb dologra is költhette volna a pénzt, amitől most van mondjuk +100 pontja.
Persze, lehet velem van a baj, de amellett, hogy szeretem piszkálni, már kicsit bele is fáradtam. Ma már többre értékelem, ha inkább megbízhatóan teszi a dolgát, mintha kicsit még többet húznék rajta... Ebben biztos az is benne van, hogy manapság már nem igazán látok olyan forradalmi játékokat, amiket mindenképp ki akarnék próbálni, és nagyon erős vas kell alájuk. Mint anno pl. a GTA4, ott nem sajnáltam megvenni alá a legdurvább HEDT vasat, és nem is bántam meg.(#128850) hackeeeee: Ez is így van. Nem mindegy, FHD@60Hz vagy 1440P és 60+Hz-e a cél. Ugyanakkor ezt is mérlegelni kell, mint tényezőt, kell-e az 1440P ennyi plusz költséggel.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest