Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Mentett Pentium 1 alaplapok
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Napkollektor - csak úgy
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
MiklosSaS #128849 üzenetére
Mint abszolút power user mondhatom neked, hogy van az a pont, amikor a power user is elgondolkozik, hogy jó, jó van 3000 pontom Cinebench-ben, de vajon ettől nagyobb móka lesz játszani a gépen?
Illetve, hogy mennyi minden izgalmasabb/hasznosabb dologra is költhette volna a pénzt, amitől most van mondjuk +100 pontja.
Persze, lehet velem van a baj, de amellett, hogy szeretem piszkálni, már kicsit bele is fáradtam. Ma már többre értékelem, ha inkább megbízhatóan teszi a dolgát, mintha kicsit még többet húznék rajta... Ebben biztos az is benne van, hogy manapság már nem igazán látok olyan forradalmi játékokat, amiket mindenképp ki akarnék próbálni, és nagyon erős vas kell alájuk. Mint anno pl. a GTA4, ott nem sajnáltam megvenni alá a legdurvább HEDT vasat, és nem is bántam meg.(#128850) hackeeeee: Ez is így van.
Nem mindegy, FHD@60Hz vagy 1440P és 60+Hz-e a cél. Ugyanakkor ezt is mérlegelni kell, mint tényezőt, kell-e az 1440P ennyi plusz költséggel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Oázis Computer - Prohardver nyereményjáték egy Acer gamer monitorért
- Star Trek
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest