Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Whysperer
addikt
válasz
Jakuskacsa #113285 üzenetére
Én nem tudom mi meg már azon versenyezünk ,hogy mit nem szeretünk ugyna úg yvagy nem csináljuk egy időben stb. elmúlt hetekben nem másodpercre hanem pont egyszerre hívtuk egymást úgy ,hogy rányomtam a hívás gombra és abban a pillanatban tárcsáz a telefonom ,de neki meg akkro érkezett a hviás,hogy felveszem vagy sem és össze akadt a 2 telefon. ez már 10-20. ilyen. meg kb olyanok ,hogy Elindulunk Én a 3. kerületből Ő meg Sóskútról. aztán semmi megbeszélés útközbe felhívjuk egymást egyszerre megint erre jó akkor majd valahogy az auchannal megvárjuk egymást erre tökre egy időbe ahogy én a M0 átmegeyk felhajtok felérek az M0-ra pont akkor ér mellém. Szóval hja elég érdekes sztorik,de ez csak két dolog volt a 100-ból. Szóval kb.-ra már.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom mobilszolgáltatások
- Óra topik
- BestBuy ruhás topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Synology NAS
- One mobilszolgáltatások
- SSD kibeszélő
- Ringbe száll a Xiaomi a mobilchip piacon
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A55 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest