Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Asus B150-Plus D3 coffeetime mod! (DDR3)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
Új hozzászólás Aktív témák
-
phanzetomox
őstag
Majd ha lesz egy kis szabadidőm mehetünk pár 1v1-t és tanítalak kicsit.
Nem szabad elkeseredni ha az elején nem adja, csak hozzá kell szokni a deckhez, és ki kell tapasztalni hogy az egyes színek ellen milyen előnyeid illetve hátrányaid vannak. Ha ebbe belejössz már csak mikrózás kérdése az egész. -
fantom922
aktív tag
Hááááát...
Nem akarlak megbántani, de a ti szinteteken még nem jön ki a különbség nature és sadó között. Ahhoz profin kell kezelni a deckedet, de majd belejöttök. Ja én sem kezelem profin a deckemet, tehát nem nagyképűségből írtam.Natur T1 legyőzhetetlenségének eszközei:
ww, shaman, gyógyítás, roots, hurricaneHa ügyesen kezeled és kombinálod őket mindent elvisznek
Sadó bomba ellen roots, nox roham ellen roots, frost és sadó íjász roham ellen hurricane, fire spellek ellen heal. Aki driadot használ is jó, de nem kell hozzá.T1-en nagyon jó volt xRyoughi, ezekkel talán 1x tudtam megverni sadóval. Már Csirke is nagymenő lett naturral, őt is lehet kérdezni... ha visszanéz még egyáltalán

Phase towert meg úgy kell ölni, hogy míg én megépítek 2-t te lehívsz 2 ww-t. és így tovább. Vársz míg nem mozgatja a tornyokat, ha megteszi 50%-al asszem többet sebződik mozgatás után a torony egy ideig. Akkor szétlövöd őket ww-vel. A tornyok még 1-et sem tudnak leszedni, mert shaman és heal megmenti a ww-ket. Healt 1x kell használnod csak. Ennyi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Acer Nitro 15 gamer laptop! -i7 9750H, RTX 2060 6gb, 32gb DDR4, 500gb SSD, 1tb HDD
- 3-in-1 PRÉMIUM USB-C HUB /Samsung Dex, MacBook, Surface, Chromebook ,Huawei,Motorola
- Üvegfólia,hidrogél fólia: iPhone ,Honor,Google Pixel,,Nothing Phone,Motorola, Samsung telefonokhoz
- 2TB HDD 100/100 - Több darab!
- Gigabyte AORUS 16X - Core i9 14900HX - 32gb ram - RTX 4090 (175W) 1TB SSD + 2027 januárig gyári gar
- WD SN8000S 4TB M.2 2280 NVMe SSD Gen4 7300-6800MB/s
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 2600 / GTX 1070 8GB / 16GB DDR4 / 128SSD + 500GB HDD!
- Spigen Essential Ee673eu 3-portos hálózati töltő 67W Fehér (2xUSB-C, 1xUSB-A)
- Motorola edge 70 Gadget Grey 512GB 6 hónap garancia
- Eredeti DELL 330W töltők (ADP-330AB D)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nem akarlak megbántani, de a ti szinteteken még nem jön ki a különbség nature és sadó között. Ahhoz profin kell kezelni a deckedet, de majd belejöttök. Ja én sem kezelem profin a deckemet, tehát nem nagyképűségből írtam.