- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Drivv: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
Új hozzászólás Aktív témák
-
fantom922
aktív tag
válasz
Razuel #16416 üzenetére
Szia!
Ma rövid napom lesz, tehát kb. 4 óra körül már tudjuk tolni a meccseket. Majd figyellek.
DE!!! Addig is rendezz egy kis before partyt
és igyál egy csomót, aztán tolhatjuk...
Ui.: natur/frost-ot szerintem nem cserélheted frost/naturra csak T3-ban van mozgástered... te gonosz stonekines... szerinted szegény pure sadó fejemnek mennyi esélye lesz?
Ui2.: nagy szívásokat látok a jövőben, ha végiggondolom a lapjaimat
Ui3.: hol kell beállítani, hogy mentse minden replay-t? és hova menti? ha véletlen nyernék...
Ui4.: nekem van kötött lapom T3-on... ha belegondolok a fél deckem az
-
OnSeT
őstag
válasz
Razuel #16416 üzenetére
t3on nincs semmi kötött orbos lapod? ( leírásodból következtetve nincs )
gondolok itt arra hogy ha frostot hívsz akkor tremor rush, ha naturet akkor fathom lord. ha a t3as lapjaidnak egy nature egy frost és egy tetszőleges orb a követelménye akkor választhatod bármelyiket a kettő közül.Ovobacsi ha nem ér rá 6 előtt akkor beszéljétek meg vasárnapra a pótlást, mindegy hogy kivel mikor játszatok, mivel úgyis mindenki mindenkivel fog.
A beosztás csak azért van hogy ne az legyen hogy pl. ma mindenki csak pl Ovobacsit involgatja, engem meg pl. senki.Délután fent leszek, ha a mai párosaimból nincs fent senki akkor tolhatjuk
Viszont kb 6-7:30 között nem vagyok, a maradék meccs majd utána lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA be quiet! 650W
- Samsung Galaxy S23 / 8/128 GB / Gyárifüggetlen / 12hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G6: i7-8G I 16GB I 256-512 SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged