- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Narxis: Problémák, problémák, problémák
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
zack
nagyúr
Pont ezekről beszéltem.
Csalás? Elvileg nem. De ha a szerveren csak őt segíti akkor azzá válik. Gondolom ezz csak egy a sok közül ami előnyt jelenthet a többiekkel szemben.
A sok WTF szitu is ilyenből adódhatott. Amikor pl. a työtyö lőtt, esélyem nem volt elugrani, még ha látótávolságon kívül volt és PP2000 lőtt akkor se. Ez nem WTF? Másoknál ha messzebről szórnak és találat ér, van időm 1-2 ugrásra, gugolásra főleg ha a HP 100%. De ennél semmi esélyem se volt. A PP2000 messzire ilyen formában egyébként se túl jó alap esetben. CROCK is profin tolja, talán az egyik legprofibb akivel eddig játszottam. Nála sosem volt semmi olyan tényező ami WTF lett volna. Lehet ő is használ ilyen-olyan reg. módosításokat, de jól csinálja, mert ezt játékban nem látom, nem érzem. De ennek a työtyönek túl nagy volt a "hendikepje" a többiekhez képest. Amikor 24 játékosból 10 beír, hogy "cheater" ott már azért lehet valami, amit nem csak én veszek észre, és nem csak én képzelek be magamnak.
Én egyébként sosem szoktam a "CG noob"-ozáson kívül mást írni (azt is csak akkor, amikor többször lőnek pofán CG-vel), és ezt bárki más is tanúsíthatja. Nem szoktam ok nélkül "csíterezni" csak azért mert lelőnek többször. Közel vagyok a 40-es ranghoz, és bár nem tartom magam profinak, de azért a kezdő szinttől is messze vagyok. Elfogadom ha valaki jobb, de mivel sok profibbal toltam az elmúlt időszakban, pontosan látom, hogy mi az a szint amihez még "kaparnom" kell, ill. nem kevés időt játszani, és nem bosszant ha az általam is jobbnak tartott játékosok fegyvereitől esek-kelek.
Persze ettől még látogatni fogom a battlefield szervert, de ha ez a világ szinten elismert "grand master" felmegy, akkor én meg lemegy, és ezzel el lesz intézve.
Új hozzászólás Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- GTA VI
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- ÚJ, GARIS! Dell Latitude 5450 - 14" FHD / Ultra 5 125U / 16GB DDR5 / 512GB NVMe SSD / HDMI 2.1
- Acer NITRO V 16 Gamer Tervező Laptop -35% 16" RYZEN 7 8845HS 16/1TB NVIDIA 4060 8GB FHD+ 165Hz
- AppleCare+ biztosítás és kiterjesztett garancia - Apple hivatalos biztosítás - Számlával
- Új Acer Predator HELIOS NEO 16 Gamer Tervező Laptop -35% i9-14900H 32/1TB RTX 4070 8GB 2,5K 240Hz
- ASUS Vivobook Pro 14 OLED - RTX 3050 - R7 5800H - 16GB RAM - 500GB NVME SSD
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Acer Nitro 5 AN515 - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 16GB - 512GB SSD+1TB HDD - RTX 3050 - Win11
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 Titanium Szíjjal 49 mm Használt, újszerű
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest