Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Battlefield 2042
Új hozzászólás Aktív témák
-
Olympos
aktív tag
sziasztok
Open beta kipróbálásához előrendelt verzióval kell rendelkezzek?
(ok, látom, hogy péntek/szombat már mindenkinek nyitott.)
[ Szerkesztve ]
-
Olympos
aktív tag
válasz IntelKiller7 #3628 üzenetére
Az EA Play Pro az, amivel 10+ órát lehet játszani, igaz?
Ez érvényes az összes Origin játékra, beleértve a Battlefield 2042-t is? -
Olympos
aktív tag
válasz IntelKiller7 #3630 üzenetére
És az EA Play (sima vagy Pro, mindegy) tartalmazza az összes Origin Játékot vagy csak bizonyos játékokat?
-
Olympos
aktív tag
B3/BF4-hez hasonlóan vannak bérelhető egyedi szerverek, vagy az azt követő EA által futtatott gagyi tömegszerverek vannak csak?
-
Olympos
aktív tag
Legolcsóbban hol lehet megvenni?
A 3 verzió, ami az Originen van nem tartalmaz több pályát, csak kiegészítőket, igaz? -
Olympos
aktív tag
válasz Enigma1945 #3988 üzenetére
fura :S
nekem i7 4790K + GTX 1080 16GB RAM és Ultran fut 60 FPS-el.
nem driver probléma lesz? -
Olympos
aktív tag
válasz #50433536 #4044 üzenetére
Csalók mindig vannak minden játék legelején. Főleg ilyenkor, amikor tesztelik, hogy hogyan működik a rendszer, hogy aztán kezdjék árulni a jónépnek.
A legolcsóbb helyen most 12-13ezer huf az alapjáték.
Kipróbáltam én is, volt nagy fps drop, de egy bétához képest szerintem jó.
Mire kijön a végleges verzió vissza lesz butítva. -
Olympos
aktív tag
válasz frango13 #4071 üzenetére
Szerintem meg le a kalappal a Dice előtt.
A BF4 idején ők hozták el elsőnek az AMD Mantle "világát". Az egy dolog, hogy aztán vakvágányra futott, de ők kezdték el használni, ami nem kis munka volt.
Később a Dx12 felhasználásában is elől voltak.
Az is tetszett, hogy Premiumért cserébe rengeteg pályát adtak; nem csak skineket, mint ahogyan manapság teszik és évikig semmi új pályát nem dobnak ki, csak virtuális ruhákat árulnak pénzért.Számomra egyetlen egy dolog miatt nem tetszik ez se, ahogy a BF4 után egyik BF se: eltűntek a rental serverek. Nincs olyan, hogy egy szerver az "otthonod". Lehet, hogy egy magyar srác bérli, de "egykaptafa".
Illetve a 128 fő is túl sok, egy modern hadviselés nem a létszámról szól, hanem a taktikáról, a technológia miatt a lehető legkevesebb emberi áldozatról. (BF1-nél ez még ok, BF 2042-nél nem.) -
Olympos
aktív tag
válasz CptAdamica #4706 üzenetére
Gagyi vacak ez a mindenkinek elérhető "Server creator" vagy mi felület.
Aki szervert akar futtatni, annak ott a Procon és a Rental server funkció.
Csak ezt nem akarják, mert több pénzt kaszálnak a szerverparkok a bérlésekből, mint az EA a játék eladásokból. -
Olympos
aktív tag
Marha jó. Próbáltam volna jókat írni, de megnéztem a videót és kész...nincs miről.
Amit nagyon hiányolok - bár szerintem ezeket már leírtátok, hogy mi, merre található vagy orvosolható, esetleg mivel kell együtt élni -: HC mód hiánya - vagy csak én nem találom; térképen alig találom meg magam, egy szaros fehér nyíl mutat; TAB gombra nem látom a 128 emberke statisztikáját; rombolhatóság nuku, FPS egy fos.
Ma vettem meg 13 211 HUF összegért, de ez inkább egy előfizetés a játék fejlesztésére, mintsem egy kész játék megvétele.
(Ha tényleg rendbe akarják tenni, akkor a DVD-s verziók mehetnek is kukába, mert ennyi bug és hiány után egy full átírást kellene véghezvinni.) -
Olympos
aktív tag
A cross-play módot érdemes aktiválni? Mi az előnye, hátránya?
(Nincs konzolos ismerősöm.) -
Olympos
aktív tag
Biztos volt már ez a kérdés:
Van rá lehetőség, hogy 80-90%-os CPU kihasználtság mellett a GPU 50-70%-ából többet csikarjak ki? (i7 4790K + GTX 1080) -
Olympos
aktív tag
Patch óta kidobál a játék közben.
Vkinek van ilyen tapasztalata a mai frissítés óta? -
Olympos
aktív tag
válasz Fitzgerald #7305 üzenetére
Próbáld meg a BIOS-ban kényszerinteni, hogy az összes mag az általad beállított legstabilabb és legmagasabb órajelen működjön. Láttam róla egy videót, nem hittem el, de nekem tényleg segített: kb. átlagosan +10FPS és sokkal kevesebb FPS dropom van.
-
Olympos
aktív tag
válasz Találtgyerek #7374 üzenetére
Nézd meg a Vezérlőpult/Felügyelei eszközök/Eseménynapló/Alkalmazások alatt, hátha van bővebb infó. (Esetleg egy konkrét fájlra mutat, amit lehet cserélni, stb..)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Személyeskedést kerüljük, nem tűrjük itt. A téma a játékról szól és nem egymásról, ez egy barátságos BF közösségépítő téma, maradjon is így.
Aktuálisan milyen eventek játszhatóak:
Battlefield 2042 – Community Calendar
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
Battlefield Buddies
Battlefield Discord (már nem hivatalos)
Hivatalos weboldal (angolul):
Battlefield 2042 – Electronic Arts (ea.com)
Hivatalos hírek (angolul):
Battlefield 2042 News and Updates – Electronic Arts (ea.com)
EA BF2042 hivatalos angol nyelvű fórum (bejelentések, általános témák, visszajelzések, hibák jelentése, stb.):
Battlefield 2042 | Forum | EA Answers HQ | EN
- Gamer Pc eladó! I5-8500, 16GB RAM, MSI GTX 1080 8GB , 500GB+250GB SSD MAI NAP (11.14) ÁRENGEDMÉNY!
- AMD-RYZEN-9-5950x , ASUS TUF Gaming B550M-Plus , 32GB 3600MHz DDR4 RAM G.Skill Ripjaws Félgép!
- Gamer PC eladó! I5-10600K(3,5Ghz), 16GB RAM, RTX 2060 6GB, 500GB SSD+128GB, 1TB HDD MAI NAP OLCSÓBB!
- T14 Gen1 14" FHD IPS Ryzen 5 PRO 4650U 16GB 256GB NVMe ujjlolv gar
- Nintendo Switch RP2040-tiny Picofly 2.74fw CFW chip készlet eladó!
- Garanciális érintőképernyős Dell Latitude 5520 laptop Intel Core i5 11 gen 16 GB RAM 256 GB SSD
- PS5 Slim lemezes 140.000 Forintig keresek.
- Sniper Ghost Warrior Contracts EU PS4 digitális kód eladó
- MOJO x MC Dynamite BT fejhallgató
- Újszerű Seagate FireCuda 530 2TB M.2 SSD - HD Sentinel 100/100 - 8 nap - 1,4TB - 1 év bolti garival!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest