- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- V.Milán: ⭐DICSŐSÉGFALAM⭐
- hcl: Xiaomi pumpa pumpálás
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- Kalacskepu: ASRock 775i65G R2.0 iGPU Rekordok
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
lofagi
addikt
válasz
afrojack1 #54158 üzenetére
TY. Mondjuk nekem egy bajom van ezzel a javítással, hogy nincsenek ezzel elkésve kicsit? Kiadják szeptemberben, augusztusban kijön mondjuk a köv DLC azt csá, de ne legyen igazam.
Mind1 nem értik kész, okos enged, ha már szenved, jobb ha nem írok semmit, akkor vége lesz. :]
(#54159) VAN der BOSS azaz!
(#54161) afrojack1 respect!
-
lofagi
addikt
válasz
Bjørgersson #54151 üzenetére
Járnak, csak vannak akik trollkodni járnak ide és ezért egyre kevesebb az értelmes.
Ha jól láttam szeptemberben jön majd át a CTE-ből az összes frankó újítás. Akik tolják a CTE-t azok tudnának véleményt írni, hogy a normál és a teszt között most nagy-e a különbség?
-
lofagi
addikt
válasz
ScomComputer #54148 üzenetére
Jaja az vagyok...
Amúgy ha nem rám gondoltál akkor miért az én hozzászólásomra írtad? Illetve nem értem,hogy miért kell úgy indítani, hogy "WHO ARE U IDIOT?" valahogy nem hiszem,hogy így kellene válaszolni egy normál kérdésre, de biztos velem van a baj.
Egyáltalán miért kell sértegetni a másikat? Ha tudnád, hogy tolószékes vagyok akkor is ilyeneket írogatnál? Egy fórumon mit látsz a másikból? Semmit, de te tudod, hogy ő kövér vagy épp lelőtte egy másik és felmer tenni egy kérdést akkor már noob ugye?!
-
lofagi
addikt
válasz
laposonly11 #54142 üzenetére
1. kurvára nem nyafogtam, feltettem a kérdést, vagy nem tudsz különbséget tenni a kettő között?
2. nem azokra gondoltam egyértelműen akik normálisan használják a programot, hanem akik kedvet kapnak a csaláshoz
3. miről beszélek... feltettem egy kibaszott kérdést bmeg... azt hittem a fórum arra való...
4. ha pedig nem érted miről beszélek akkor miért szólsz bele? trollkodni mehetsz vissza a homokozóba te is a haveroddal együtt
5. szerencsére még vannak emberek akik a kérdésre tudnak válaszolni és nem kezdenek el f-ságokat irkálni -
lofagi
addikt
válasz
ScomComputer #54140 üzenetére
Szerintem, te kurvára összekeversz a kertvárisi taknyos haverjaiddal...
Amúgy meg egy teljesen ártatlan kérdést tettem fel, de te neked be kell szólni bmeg...
-
lofagi
addikt
Meddig tart ez az ingyenes BF4 téma?
-
lofagi
addikt
válasz
Snip3r_HUN #52554 üzenetére
Majd várjuk a tapasztalatokat, hogy mennyivel jobb a 7970-ed után.
-
lofagi
addikt
Sajnos az új dlcvel bejött számomra egy olyan probléma, hogy a ping rendben van, látszólag legalábbis, de mégis az van,hogy futok előre és 2mpel később visszarak 5 méterre. Sajnos nem tudom,hogy ez most a netem miatt van, vagy másnál is jelentkezik ez a probléma. Eléggé megnehezíti a játékot.
(#52330) Cris99 Azért ez na!
Tegnap Shanghaion voltam, felhőkarcoló tetején, leugrottam a fotocellás ajtóhoz egy szinttel fentebbről, ami nem egy nagy ugrás és ahogy kinyílt az ajtó KILLED IN ACTION! Oh yeah! Szóval ahogy elnézem vannak még hiányosságok!
Aztán meg csodálkoznak ha emberek megunják. :]
-
lofagi
addikt
válasz
Anfänger #52254 üzenetére
Ja értem, tehát akkor az elfogadott, hogy ha nekem nincs időm játszani, vagy nekem nem ez a legfontosabb, akkor elbasszam mások játékélményét, mert azok úgy is tele vannak idővel és csak az a létcéljuk, hogy játszanak a BF-el. Értek most már mindent, de tényleg. Gyurcsány is elmondta,hogy loptak, csaltak hazudtak, sose tudtuk volna meg, csak sejtettük max, persze lehet,hogy ők is csak kipróbálták, mert nem volt idejük rendesen irányítani az országot és nem is volt fontos számukra az életbe. Erről ennyit, písz.
-
lofagi
addikt
válasz
Anfänger #52213 üzenetére
Ne haragudjál már, de ha ezt így gondolod ez a hozzászólás ugyan mennyiben volt különb? Ráadásul te még rágalmazol is, szóval szerintem az,hogy kinek milyen a szintje azt inkább hagyjuk.
(#52227) Anfänger Aztán itt meg nehogy már még mi sajnáljunk meg, mert megfogott a PB. Aki egyszer csalt az csaló, hiába szépíted a dolgot, hiába mondod, hogy csak ki akartad próbálni.
-
lofagi
addikt
válasz
zuzu000 #52193 üzenetére
Ez alapjan csak annyit tudok megallapitani, hogy infantry huszar. >) Szerintem a skill igazan akkor kezdodik, ha mindenben tudsz ervenyesulni. A csavokam tuti, hogy szetkapna seperc alatt egy infantry orientalt palyan, de valoszinu ahol mar valamit lehet vezetni ott mar nem teljesitene ilyen jol. Az ilyen statokat csak ugy lehet elerni ha valaki egy "agra" fekszik ra, de szerintem nem ettol lesz jo jatekos valaki. Nah mind1 is. Illetve az egeszet csak maganak koszonheti. Erdekes, hogy az aktiv forumozok kozott nem akadnak ilyenek akik mutogatnanak egy felperces videoban, hogy rapeltek le egy masik csapatot. Az egesszel az volt itt a baj, hogy verte a mellet, hogy mit tud. Sajnos erre senki nem kivancsi es ebbol jol nem is jon ki senki. A regeny hosszusagu beirasa pedig mar csak hab a tortan, vicc.
Szerintem egyebkent valamelyik jarmuvel eppen olyan nehez osszeszedni jo k/d.t, mint gyalogosan. Valoszinu, hogy csorikamnak se veletlen van csak 302 killje a tankban. 660 jatekora utan.
-
lofagi
addikt
Amúgy nincsen semmi baj a kishelivel az új pályán, teljesen jól repül, csak nem kell felmenni a "plafonig". Valószínűleg ezzel van lekorlátozva az, hogy akármeddig fel lehessen vele repülni. Eddig 3 kört toltam ott, mind3 körnél 40+ killem lett szóval semmi baj nincs a helivel.
-
lofagi
addikt
Sunken Dragonon toltam ma este egy kört. Na az a pálya kimondottan nekem való, persze csak is helivel. :] Egyetlen egy dolgot nem értek, hogy a másik heli pillanatok alatt belockolt, illetve lehet, hogy nem pillanatok alatt, de már csak azt hallottam,hogy jön a rakéta, kb olyan volt, mintha AA skilles rakétáit lövöldözte volna. Ez most valami új? Vagy hiba vagy ez mi ez? Ráadásul úgy ugye, hogy a nehezen lockolható perck van berakva. Nem értem.
-
lofagi
addikt
Tudjátok,hogy milyen jól lehet Fifázni Bf helyett?! Ha már off legyen kövér!
Amúgy nagyon nem olvastam végig a hozzászólásokat, csak a szokásos!
Kivételesen egyet értek devillel.
-
lofagi
addikt
válasz
devilinsid3 #51177 üzenetére
+1
Szerintem eddig is hülyeség volt, hogy ki lehetett oldani előre, van épp elég amit meg lehet csinálni, addig is. Tény, hogy érdekes, hogy csak azzal tudták megoldani, hogy beletettek egy ilyen kritériumot!
Kicsit vicces, no de legalább most várni kell még 1 (pár
) hetet.
-
lofagi
addikt
Jól látom,hogy végre megcsinálták azt,hogy ne lehessen elérni az új assigmenteket, fegyvereket, amíg nem jelenik meg a DLC? Ezt is megértük az utolsó előtti DLC-re.
-
lofagi
addikt
OR just l2p!
Ja nem bocsi, elfelejtettem,hogy itt mindenki csal aki egy kicsit is jobb nálunk. Én kérek elnézést!
-
lofagi
addikt
Pa'r nappal kora'bban valaki postolta,h lesz valami BF3as 10 o'ra's ja'te'k, a veteran range'rt. Az ma'r e'l?
-
lofagi
addikt
Nem vagyok kárörvendő de remélem most olyanok is beszopják akik az előző hasonló esetben nagyon károgtak, hogy "már pedig a PB az az Isten és biztos ti csaltatok'. Szóval remélem, hogy most 1-2 emberke majd rájön, hogy milyen jó érzés is az amikor önhibádon kívül rád van aggatva a csaló kijelentés. Én meg azt hiszem,hogy mostanában akkor nem lépek be, mert nem szeretnék még1 hasonló jól sikerült bant!
-
lofagi
addikt
A hardlineba nem tudom irányítani a helit, ez mekkora xar
-
lofagi
addikt
Na az éjszaka csak lecsorgott a Hardline, toltam is vele egyet gyorsan, csak, hogy mégis milyen. Ha ezt kiadnák egy DLC-ként a BF4-hez akkor még azt mondanám,hogy nagyon király, de így?! Hát ez mi?!? Azoknak viszont akiknek nem jön be a háborús téma, nem lesz olyan rossz. Viszont a kettő egymás mellett az én véleményem szerint felesleges.
-
lofagi
addikt
Ha az eddigi példákat vesszük alapul akkor ebben a hónapban kéne, hogy jöjjön a köv kieg. Viszont ahhoz nem kéne már valami plusz infó róla? Vagy ha infó nem is valami trailer? Vagy egyszer csak megkapjuk és kész?
-
lofagi
addikt
válasz
TheProb #49092 üzenetére
Kipróbáltam controllerrel, joyyal, de maradt a bill+egér a végére. A controllerrel nagyon jól lehet repülni a helivel, talán még jobban, mint a billel, viszont nem ment a jettel, és a célzás. A joyyal nem ment a heli irányítása, viszont élvezet volt a repülés jettel, de ha élvezni akarom a repülést akkor indítok egy simulátort. Kill a lényeg!
Szóval a végére maradt a bill+egér, mert azzal kellőképp jól lehet célozni.
-
lofagi
addikt
válasz
TheProb #49071 üzenetére
Van egy jó magyar tutoriál, hogy vezesd a helit bill+egér kombóval. Valami gyökér csinálta!
(#49086) - = Zk = - Tudod, hogy van ez, akinek nem megy tanítja!
-
lofagi
addikt
válasz
Bjørgersson #48986 üzenetére
Akkor az olyan, mint a Thomas a gőzmozdony?
-
lofagi
addikt
válasz
DeadMeat #48798 üzenetére
Nyugi, csak nem tudja mi az a killstreak.
(#48796) DeadMeat: de nem lehet mindig másik szerverre menni, illetve ez a jelenség épp elég gyakori ahhoz, hogy bele ne fuss
Mondjuk, múltkor írtam is, volt egy helis aki azért sírt, mert kijöttem a bázisról... O.o
(#48802) afrojack1: ezen a fórumon ez megengedhetetlen ne haragudjál már!
-
lofagi
addikt
válasz
Bjørgersson #48786 üzenetére
jól van kovy jól!
(#48789) gali777: teljesen igazad van amúgy, fogalmam sincs miért veszem olyan komolyan, azoktól mondjuk akik ilyen 2-10 és hasonló eredmények mellett írják be, annyira nem érdekel, nah mind1, már erősen szoktam agyalni a chat kikapcsolásán
lehet azzal járok a legjobban :]
-
lofagi
addikt
válasz
devilinsid3 #48769 üzenetére
Nekem a "kihajtom a belem" és az easy valahogy nem fér össze!
De most komolyan!
Most akkor kihajtottad a beled vagy easy volt?!?!?
Az a baj,hogy az easynek már nem csak ennyi a jelentése, többlet tartalommal bír a játék kör végén. Ez már egy oltás, nem csak annyi,hogy úh ez a kör könnyű volt. Persze bárki mondhatja, miért ne mondhatná, de ugyan így bárkinek rosszul eshet a másik csapatból, aki lehet, hogy épp úgy kitett magáért, de 1 fecske nem csinál nyarat. Szóval szvsz a másik játékos iránti tiszteletlenség oda biggyeszteni ezt a kör végén.
Apropó, lejárt a bann vagy mi van?
Rég nem láttunk erre. :]
-
lofagi
addikt
válasz
Bjørgersson #48565 üzenetére
Alig, hogy megszerezted a Premiumot máris elégedetlenkedsz?!
-
lofagi
addikt
Őőő, ti észrevettetek valami ping növekedést vagy csak az én netem szarakodik és azért látom,hogy ahova eddig 19es volt a pingem ott 34es most?
-
lofagi
addikt
Ezt meg tudjátok nézni?
Már a f... ki van ezzel a csávóval, hogy veri magát meg írogat nekem, hogy nála ultrán megy a BF4 6790-el. Sajnos elég rutintalan vagyok, hogy leoltsam az ilyen net huszárokat...
-
lofagi
addikt
válasz
}{3@Đ$}{0ot #48335 üzenetére
Arra jó,hogy az eddig legalább egységes beállításokat, elkúrja!
De tényleg. Megmondom őszintén nem értem,hogy miért lehet ezt egyáltalán állítani. Amúgy ahogy fentebb írták a szerverhez való feltöltést lehet vele beállítani, minél nagyobb az érték annál nagyobb sebességgel tölti fel az adatokat.
-
lofagi
addikt
válasz
Qtya123 #48329 üzenetére
Valami más lesz ott a baj, SSD-ről való futtatás elméletileg (elméletileg, mert BF4-nél sosem lehet tudni semmit
) nem szabad, hogy gondot okozzon. Nekem is és szerintem itt nagyon sokaknak van SSD-n a játék, de erről a gondról még nem hallottam. Sajnos tudom, hogy ez nem vigasz számodra, de szerintem nem attól kel félned, hogy az SSD-n nem megy a cucc.
-
lofagi
addikt
válasz
Illusion1010 #48317 üzenetére
Menj egy magas ticket számú szerveren, ott azért van időd és lesz lehetőséged is megcsinálni. Próbálj meg elsunnyogni valahol és hátha defizni 1-2 snipert, olyan nincs, hogy azok ne kempeljenek valahol, azok pedig könnyű prédák erre. Így csináltam meg én is.
-
lofagi
addikt
válasz
kriszpontaz #48311 üzenetére
Pontosan!
De tényleg! Meg mert SKILL a neve, ennyi.
-
lofagi
addikt
válasz
killer095 #48271 üzenetére
Ne haragudj már csoki,de idejössz tanácsot kérni aztán meg hülyének nézed az embereket mert rávilágítanak arra,h fos a videókártyád a játékhoz? Hogy van ez kérem. Az,h Bf3ban milyen volt az fpsed kb annyira számít,mintha azt mondanád,h milyen volt a codban. Ez egy új játék új motorral, ami közös az az alap kb, de amíg a FB2 motor elment a gépeden, addig a FB3 már annyira nem csipázza. Ill, más is írta, hiába jobb a procid,ha a videókártyád nem bírja.
Véleményem szerint az egyik legjobban kinéző játék most a piacon. Nem értettem sose,h emberek miért sírnak azért ,mert egy régi generációs gépen nem fut a játék.... Jó hogy nem c64re írják már az egészet....
-
lofagi
addikt
válasz
kriszpontaz #48237 üzenetére
Én nem is arra gondoltam,hogy beakad, hanem leesik az FPS, elég rendesen.
-
lofagi
addikt
válasz
gali777 #48202 üzenetére
Jaja pontosan, nevetséges, hogy nem lehet kilőni mikor "beragad" fent, aztán meg simán kiszed. Amúgy nem tartanám kizártnak, hogy ezt belerakták a készítők, biztos, ment a sírás, hogy OMG-OMFG beragadtam és mindig így szednek ki! Erre berakták ezt. Pl Rouge-on nem tudtam múltkor sebezni a AC-t, az milyen már?!?!?
-
lofagi
addikt
-
lofagi
addikt
válasz
lowzor #48171 üzenetére
Nem buffoltak semmit sem a helin. Az AA-t pedig már nerfelték!
Persze továbbra is vicc!
Amúgy igazából azzal, hogy le tud lőni az AA még magában szerintem nem is lenne baj. Itt a baj az, hogy kb minden kaszt le tud már szedni a levegőből, az engi pl többféleképpen is... Arról már nem is beszélve, hogy 1-2 dolog annyira skilltelen, hogy még az 5 éves is simán mesterévé tud válni!
Az tuti, hogy azért került bele ez a sok skilltelenség, mert a készítők közül lealáztak párat, vagy valamelyik családtagjukban volt tele rinyákkal.
-
lofagi
addikt
válasz
adamssss #48117 üzenetére
Ez egy költői kérdés!
Sajnos még a mai napig vannak akik küzdenek a kifagyásokkal, még ha mondjuk ennyire nem is drasztikus. Viszont vannak itt szerencsések is akik még a kezdeti folyamatos kifagyásokat is megúszták. Az, hogy nálad ennyire kifagyott azért szerintem nem jellemző.
-
lofagi
addikt
válasz
lofagi #48079 üzenetére
Folytatva a tegnapi mondandómat, vagy a hajnalit, mind1.
Tegnap este pl a csávó azért sírt, mert kijöttem az AA-val Zavodon az E pontig és azzal foglaltam el, persze,hogy leszedem a helit ami az F pont felett kőröz éppen. Elkezd sírni,hogy basecampelek az AA-val és ő nem tud felszállni, mert egyből belockkolom... Mondom kár, hogy ZUNI-t használok, de ne is zavartasd magad. Szerencsére az ő csapatából volt 1 csóka, aki írta neki,hogy most komolyan azért sírsz mert végre valaki nem kempel a kezdőn az AA-val?!
-
lofagi
addikt
Hiába javítanak ezek bármit is a programon, a játék továbbra is élvezhetetlen egyedül a sok retardált játékos miatt. Oké, hogy egy multiplayer játékról beszélünk, de egyáltalán semmi értelme nincs egyedül felmenni, csak felbassza magát az ember a sok idiótán, természetesen mindig a vesztes csapatba dob be, mert hol máshol lenne hely....
-
lofagi
addikt
válasz
yodamester10 #47801 üzenetére
61-3 egy jet protól? Ez egyáltalán nem lehetetlen, úgyhogy kár ezen rágódni. 4648 killje van jetben, szerintem épp eleged tolta ahhoz, hogy jó legyen vele!
Tessék 63-0 , most akkor emiatt én is csaló vagyok?
-
lofagi
addikt
Köszi skacok! :]
(#47726) VAN der BOSS: nem azért használom azt mert Ő az Xfactor, hanem azért mert kényelmes vagyok, nem kevés időt vesz el egy ilyen és nem volt kedvem szórakozni a csúszkákkal,külön progikkal tesztelgetni az FPS-t, játszani akarok, nem a beállításokban mókolni. Ha már valaki végig zongorázott a beállításokon és egy 10 perces videóban összefoglalja amit lehet több napig tesztelgetett, akkor legyen az Xfactor vagy bárki más, megnézem és beállítom. Ilyen egyszerű, s talán már óvodás sem vagyok.
-
lofagi
addikt
Valaki tudna nekem egy olyan leírást mutatni ahol a Bf4 grafikai beállításait boncolgatják, melyek azok amik nagy erőforrást igényelnek és melyek amik nem. Néztem én már beállításokat, most is épp Xfackotért használom, simán jó, de azért érdekelne, hogy melyik rész az ami nagyon lefogja a kártyát.
-
lofagi
addikt
válasz
Bjørgersson #47704 üzenetére
Kétlem amúgy, hogy a Hardline-ból kihagynák a Defuse módot, ha már a Bf4-ben amúgy is benne van. Valahogy oda jobban passzol nekem. Szóval tuti bele rakják. Legalábbis nagyon értetlenül állnék a dolog előtt, ha az nem kerülne bele. Amúgy pedig a CS nem csak a bombáról szólt, hanem voltak túsz megmentős pályái is többek között. Szóval igen csak nagy hasonlóság van a kettő között. Simán lehet párhuzamot vonnia két játék között.
-
lofagi
addikt
válasz
Snip3r_HUN #47522 üzenetére
Én teljesen másról beszélek, semmi közé az ingyenes BF3-hoz.
Azon egyáltalán nem lepődök meg,h ilyen hamar kiadják. Csináltak pár új skint, pár pályát, néhány játékmódot, kreáltak valami single storyt azt csá, kb minden egyéb adott volt.
-
lofagi
addikt
FIGYELJETEK, hogy milyen linkre kattintotok rá az Origin üzenetek között, ugyanis ma kaptam egy kétes eredetűt. Battlelog felület és kéri, hogy lépj be. Az első érdekesség, hogy ugye elvileg be vagy lépve. Aztán ha jobban megnézed a linket már látható, hogy ez bizony nem az a Battlelog! Szóval csak óvatosan a linkekre való kattogással!
-
lofagi
addikt
válasz
iMaverick #47508 üzenetére
Ő igen, pontosan erről van szó. Hogy a cliens lassabban reagál, mint ami valóban történik. Azaz, téged még a fal előtt lelőttek, csak mivel a reakció lassú így, te még beérsz látszólag a fal mögé. Ennyi a történet.
Ezt sajnos mostanában a repülés közben is egyre sűrűbben veszem észre. Látom, hogy robbannak a lövedékek a másik jeten és semmi. Illetve ma pl, csak azt láttam,hogy a zöld csík megy le az életemből, de hogy valami hang is követné, hogy éppen lőnek vagy tudom is én, az semmi. Illetve, a AC130-at egyszerűen nem tudtam sebezni, semmit, semelyik irányból a stealthjettel. Alap löveg van bent, változtattak valamit rajta? Lehet egyáltalán sebezni vele? Régen lehetett, de nem tudom,hogy most az AC turbózása után is lehet-e.
-
-
lofagi
addikt
Szomorú és egyben szánalmas, hogy a chatet nem lehet használni mikor 1-2 gyökér ki ha én nem elkezdi oltogatni a másik csapatot... Imádom mikor kis f...opó 14-16 éves elkezdi a kör végén az "alázást", mert épp a jobb csapatban van. Miért kell a másikat még fikázni is, épp elég, hogy vesztett utána még jönnek a f...ságok.
-
lofagi
addikt
Ezt a teszt akármit nem akarják már kiadni? Már nem is tudom mikor írta ki Criss, hogy néhány nap... Néhány hónap és itt is lesz...
-
-
lofagi
addikt
válasz
prokxy #47198 üzenetére
Aki nem tudja 370 óra után,hogy hogy működik a perk?!
(#47183) Snip3r_HUN Az igaz, hogy Ő csinálta, de erős ráhatással!
(#47187) marilllyo Szimplán csak qrva jól néz ki!
Ennyi.
(persze csak szerintem, de azóta se cserélte le senki sem!
(#47196) DeadMeat: Mondtam,hogy ne említsd, hogy ez a kedvencem, már elfelejtetted?
-
lofagi
addikt
"Tetszik" ez a skill számítás!
Tegnap toltam két kört. 446-ról indultam. Az első körben már a végére értem, így be se deployoltam, 0 skill. Okés. Következő kör, +23 skill. Akárhogy is számolom az 469-re jön ki. Tény és való ennyi is volt tegnap este, mikor kiloggoltam. Mára ez a szám felkúszott 484-re!
Király!
-
lofagi
addikt
válasz
Snip3r_HUN #46718 üzenetére
Nem értek egyet. Oké, hogy nem mmorpg, és? Ez, hogy csináltak egy teszt részt miért bakizás? Ebben az egészben egy baki van, hogy ez hamarabb is az eszükbe juthatott volna. Még hátra van 2 kiegészítő. Nem mondom, hogy nem lehetett volna már sokkal hamarabb, mert de, viszont jobb későn, mint soha. Az pedig, hogy mennyibe kerül szerintem semmit nem jelent. A wow-ot anno megvettem 1x ezerért, aztán havonta fizettem érte még plusz ezreket. Megbántam? Nem, jól szórakoztam vele.
Bf4-el mi a helyzet? Nos azzal nem szórakozom annyira jól, de nem azért mert xar a játék, hanem mert ha nincsenek haverok egyszerűen élvezhetetlen. A játékosok több, mint a felének fogalma sincs a játék alap szabályairól, erről pedig nem a DICE tehet. Az, hogy valaki CQ-n is TDM-et játszik, sokadszori felszólítás után se képes kiadni egy parancsot, kempel stb, ez biztos nem a készítők hibája.
Kimondottan jó ötletnek tartom ezt a TCE-t, alig várom, hogy végre kijöjjön a teljesre is. Én látom a fejlődést, nem értem, hogy más miért nem.
-
-
lofagi
addikt
Tilt-Shift-Field 4 <- azért ezek jó kis képek, ha még nem voltak!
-
lofagi
addikt
Ez a visszakéselés "nagyon jó" amúgy. Azért lett kitalálva, mert biztos valamelyik gyökér DICE-ost vagy valamelyik vérpistikét legyalázták folyamatosan késsel. Szegényeknek annyira lassú a reakciójuk, hogy kellett valami amivel megehetnek egy halat is nyugodtan, de vissza tudnak vágni.
Hihetetlen igazságtalannak tartom azt, hogy egy szemből szembeni támadásnál az jöjjön ki rosszabbul akinek gyorsabb a reakcióideje és elindítja a késelést. Ez a késelés sose volt az én műfajom, semelyik játékban sem preferáltam. Itt meg főleg el van cseszve ezzel a visszakéseléssel.
-
lofagi
addikt
válasz
afrojack1 #46171 üzenetére
Persze, ez csak egy teszt ami most megy, szerintem semmit nem vesztesz, hogy nincs fönn a gépeden újabb 16-20 Giga a BF-hez. Természetesen amint úgy érzik,hogy jól sikerült akkor kiadják a patchet és mindenki tudja majd élvezni, prémiumosok, és prémium mentesek is egyaránt. :]
(mellesleg én is prémiumos vagyok, de nekem sincs fenn, nem mintha ezt bárki kérdezte volna
)
-
lofagi
addikt
válasz
Illusion1010 #46071 üzenetére
Jaja ahogy (#46072) marilllyo is mondja, a SP volt poénokkal tűzdelve. :] Nyilván nem a játékmenet, hanem az átvezetők. Nem volt az a vér komoly történet. Ha csak multiztál ott valószínűleg semmit nem vettél észre ebből! :]
-
lofagi
addikt
válasz
gali777 #46055 üzenetére
Szerintem azért van mindenki úgy oda a BC-ért, mert vicces volt, szuper grafikája volt abban az időben, de ami a legfontosabb, hogy szétrombolható volt egy csomó épület. Ami addig még nem nagyon volt jellemző. Biztos vagyok benne, hogy nagyon sokak BF pályafutását a BC2 indította el. A BC3 valószínűleg nem lesz akkora durranás, mert szerintem a BF4 és BC3 között nem lenne akkora grafikai fejlődés ami akkorát durranna, mint anno.
A héten várható valami gameplay az új dlc-ből vagy csak a szokásos mézesmadzag trailer?
-
lofagi
addikt
válasz
SkyS1gn #46008 üzenetére
Ahogy elnézem a képet valami fasza kis vasúti résznél lehetnek. Az biztos, hogy tud majd változtatni ez a pajzs a taktikákon, de szerintem nem lesz sorsdöntő. NO EXP szervereken metron/lockeren lesz létjogosultsága szvsz, illetve majd az új pályákon lehet, ha inf orientáltak lesznek persze. De mivel betörhető az üvege így szerintem át is lehet majd szépen lőni rajta. Nem lesz annyira op, mint mondjuk CS-ben, szerintem.
(#46023) marilllyo Sőt, warokon kimondottan tiltott volt használni.
-
lofagi
addikt
Na ezért tartom túl OP-nak a 3. löveget a tankban. Ettől függetlenül szép lövések voltak. De nevetségesen kicsi a löveg dropja.
(#45964) inSt4DEATH Ezzel a videóval az a baj, (azontúl ahogy Gali is mondta, halál nélkül is sokat meg lehetett volna oldani) hogy legalább annyira voltál hasznos tagja a csapatnak, mint azok akik ott fent kempeltek.
-
lofagi
addikt
Fiúk, szerintem menjetek szobára!
Lehet tudni arról valamit, hogy ez a teszt szerveres mókolás mikor lép életbe a rendes gémben? Esetleg csak a kieggel? Vagy reménykedhetünk azért abban, hogy hamarabb is megízlelhetjük? A kiegészítő eddig tetszik, érdekes lesz majd ez a robotos megoldás is. Biztos nem lesz azért annyira OP, reméljük!
Viszont tuti lehet vele majd 1-2 embert idegesíteni.
Ha nem mi magunk leszünk tőle ideges. :] Desert-re én is nagyon kíváncsi vagyok, CS-ben a legjobb fegyó volt, persze tudni kellett használni. :]
-
lofagi
addikt
Geo Leaderboard Challenge: Score per Minute
Who are the top guns in Battlefield 4?
We are challenging the Battlefield 4 community to fight for the #1 place in the Score per Minute section of the Geo Leaderboards.Ezt a x@rságot, a jelenlegi első kb 26 órát játszott a BF-el. 8k SPM, igen? Azt hogy, 500 killje van kb a fegyóra, hagyjuk már ezt,hogy ez alapján döntik el,hogy ki a legjobb, Normál játéknál az 1-2k SPM, amit el tudok képzelni, de attól többet egyszerűen nem tudom,hogy hogy lehet. Valamit nagyon xarul csinálok az én 750 SPM-emmel.
-
lofagi
addikt
válasz
regener #45777 üzenetére
Szerintem meg igen is kapjon már valamit az a nyomorult Premiumos, amitől különbözik a normáltól. Oké, elsősorban azért vettem meg én is a Premiumot, mert benne vannak a DLC-k, ez már nekem mondjuk elég. De pl ott van a dupla xp, amit a 3-ban nagyon nagy előny volt szintezéshez, viszont itt már semmit nem ér. Bár az új rangokkal talán élvezhető így is, mert azért elég sokat pontot kell már összegyűjteni 100 felett.
De szerintem mindenki örül, ha kap még valamit, ha már egyszer fizetett egy komolyabb összeget.Illetve szerintem semmiről nem vagy lemaradva. 14-15 Giga ami foglalja csak a helyet a gépeden, azért, hogy játszol vele 1-2 órát, aztán úgy is kikerül a live-ra és várhatsz megint egy darabig amíg újra lesz mit tesztelni. Szóval ez nem épp egy olyan plusz ami annyira földhöz vágna bárkit is. Előbb utóbb úgy is mindenki élvezni fogja.
(inkább utóbb
)
-
lofagi
addikt
válasz
kriszpontaz #45733 üzenetére
Erre az easy azt szoktam írni, hogy csak a retardáltak írják, hogy easy. Kimondottan utálom mikor a nyertes csapatból írja valaki legyen az akár épp az enyém vagy az ellenségé és kb 10-50 ponttal vagy akármivel nem sokkal nyernek egy kemény meccs után. Na akkor odamennék és szépen...
(#45725) Cris99 erről van itt szó kérem szépen! :] Már alig várom, hogy élesben is menjen, remélem nem a köv kiegészítőig várnak vele.
(#45730) eugabesz szerintem itt a 4ben nincsen akkora előnye a magasabb rangúnak, főleg gyalogosként.
-
lofagi
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Horgász topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Elektromos autók - motorok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- Asus Dual Geforce RTX4070 12GB - Garancia: 2026.07.
- BLITZWOIF BW-V7 7-HÓNAPOS KÍVÁLÓ ÁLLAPOTBAN ELADÓ !!!!!
- iPhone 15 Pro Max 256GB 90% Akku, gyári garanciás !
- Újszerű Acer Nitro V - ANV15 - 15.6"FHD 144Hz - i5-13420H - 16GB - 512GB - RTX 3050 - 2+ év garancia
- Microsoft Surface Go laptop 12,4" i5/8GB/128GB újszerű állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2019 i9 9980HK 32GB 500GB Radeon Pro 560X hibátlan működéssel
- 105 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Honor X8c 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest