Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
Aktív témák
-
( V )
veterán
válasz
Cybertrone
üzenetére
sőt ezt innentől rásüthetjük az egész játékra...
na mind1 446H óra lehet bőven elégvolt belőle. -
( V )
veterán
válasz
H.Ezredes
üzenetére
pörgős? rákönyökölhetek izomból az afterre akkor se moccan meg, a "fék" meg bk olyan mintha kocsiban rántanám be a kézit, derékszögben lehet a géppel kanyarodni hogy utána kb falevélként hulljak alá átesés nélkül - tisztára mintha a bömbölő után trabiba ültem volna át... a sebződésről meg csak annyit hogy kb amig az AA meg mobil AA a holdról is leszed 1 sec alatt addig pl jet vs jet vagy heli háromszor annyit kell lőni hogy vmi történjen... a rocketpodnál meg guvadhat ki a szemed hogy mégis hova csapódik be ténylegesen

-
( V )
veterán
hát gyerekek... ez az új pecs egy nagy rakás f*s!
a jet miatt játszottam a játékkal elsősorban - szvsz jól is ment (service star 41 [link]) és most húzhatom le a WC-n az egészet... egy papírsárkányt csináltak a jetekből, 0 aerodinamikai realitás: (eddig se sok volt de most aztán tényleg semmi) 90 fokos (on the spot) fordulás, √2-vel lebeghetsz gyakorlatilag... rocketpod nerfelve, vulkán nerfelve de heatseeker meg azonnal fog... egyszerűen SZÁ-NAL-MAS!
-
-
( V )
veterán
sőt új Humble Bundle is!

-
( V )
veterán
válasz
planbmokus
üzenetére
az a 143 - 23 is "korrekt" K/D!

report report report... hátha lesz eredménye!
-
( V )
veterán
válasz
pendre54
üzenetére
abszolút, csak gyakorlás kérdése! bár a heli még nem megy annyira, a repülő viszont már elég jól - én G400-al tolom, ha repülök akkor felrakom max dpi-re. próbáltam kontrollerrel is de az egérhez képest lomhának éreztem. amit linkeltem video ott is írja a srác hogy bill+egérrel vezet, úgyhogy csak hajrá!

-
( V )
veterán
lehet hogy így kéne csinálni? Viper in action O_o
-
( V )
veterán
valószínűleg - nekem eddig 3 reportom volt mind a 3-ról jött visszajelzés (úgy csináltam ahogy Finwe kollega írta), de "valamivel táplálnunk kell az illúziónkat" hogy hátha mégis egyszer kiszűrik ezeket a nyomoroncokat...
de amit nem értek, hogy ilyen oldalak hogy működhetnek pl www.fpscheats.com rögtön az elején jó nagy BF3 HACKED! link és ezek fizetős oldalak demó videókkal, részletes leírással 24/7 supporttal stb. ez így ebben a formában teljesen legális?
-
( V )
veterán
újabb nyomoronc... 14 óra alatt 32es szint K/D 1866/253... szánalmas
-
( V )
veterán
azt meg tudja valaki mondani, hogy milyen anomália az amikor járműves csatánál - főleg Jetnél tapasztaltam - miután lepuffantott az ellen a gépe és a deathcamben látom hogy mivel lőtt le, a fejlesztésénél ilyeneket látni hogy 3 Stealth, vagy 2 Stealth 1 Sprint ... és egyéb érdekességek - ez szerver / játék oldali bug, vagy esetleg az adott illető tupírozta fel kicsit a "tudását"?
Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 5450 Újszerű, Ultra 5 135U, FHD IPS LCD,16GB, Magyar vil bill., gyári gar 2027.11-ig
- Bambu Lab A1 mini azonnal használható szett
- Samsung 860 Evo 1TB SATA3 93%-os és Samsung 860 QVO 1TB 97%-os
- Apple Watch Ultra (1. generáció) ÚJSZERŰ, 100% AKKU
- Macbook Pro 16" A2485 2021 M1 Pro 16/512 (5)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B250F GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HP ProDesk 600 G5 DM i5-9500T / 16GB DDR4 / 512GB NVME SSD
- Eladó/BONTATLAN Lenovo LOQ i7-13650HX 24GB 1TB RTX 4060 8GB
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T430 - i5-3GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Playstation / Nintendo / Xbox konzolok Okosítása és Javítása - PS4 "okosító" lemez kapható!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
sőt ezt innentől rásüthetjük az egész játékra...
na mind1 446H óra lehet bőven elégvolt belőle.