Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Szólánc.
- Milyen mosógépet vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
bbchris
senior tag
Hát bizony a sok Cheat-er engem is kiborított már , na meg mikor 3 tankkal gyaktak le meg a sérthetetlen ellenséges tank stb-stb és s Karkandon is a Bugokat kihasználva bújnak el és lelőnek a semmiből szal iylen Singleplayerben nincs , azóta szeretem újra a BF2-őt . Mert azért a gép is le tud alázni ha akar . Hát hiába a Bohémiások azért tudnak , tiszta Ofp féle mozgások vannak már .
-
kBagyula
senior tag
1. Az baj esetleg, hogy nem azzal a névvel próbálsz játszani, mint amivel megvetted a játékot, vagyis nem az a BF2 account neved amivel a BF2-ben játszol onlány a neten. Ebből következik a következő, kettes pont:
2. Csak Onlájn accountal tudsz játszani a két booster pack-al, ami LAN-on is kivitelezhető, ha van netkapcsolat kifelé, tehát be tudsz jelentkezni EA-hoz.
most gyk. ugyan azt mondtam el kétféleképp.. -
kBagyula
senior tag
A Bf2-höz igen, de az EF/AF-hez csak egyet lehet (persze azt is meglehet változtatni) és azt is csak onlány állapotban lehet használni, függetlenül attól, hogy szingliben nyomod, vagy neten, vagy lan-on.
Próbáld ki: Készíts egy akármilyen nevű új acc-ot a BF2-dhöz. Lépj be, majd próbálj meg vele EF/AF-et játszani... -
-
kBagyula
senior tag
Az SF-hez lövésem sincs, a két booster pack pedig EA account névhez kötött. Az EA account nem egyenlő a BF2 online account-al, így szerencsétlen AF/EF nem enged játszani, mert nem ugyanaz a játékbeli neved, mint az EA-nál beregisztrált profilodban.
Katt ide: [link], majd lépj be az EA profilodba (gondolom van olyanod, mert vásároltál játékot és feltételezem, hogy regisztráltál is EA-nál, ha mégsem akkor regelj náluk egyet)
Majd a profilodon belül a ''Downloads info'' fülre katt és írd át (be) azt a nevet amivel játszol online a BF2 EF/AF/SF kombóval. (Lásd kép)
A képen látható, hogy az EA accountom az ''kBagyula'' a BF2 accountom pedig ''RogerNyul''.
Remélem tudtam segíteni egy kicsit. -
kBagyula
senior tag
Ehez sajnos egy kis progit kell telepíteni amitől elérhető lesz az összes méret, de nem ajánlom, mert problémás lesz csatlakozni utánna a netes játékhoz a módosított tartalom miatt. PunkBuster rulez. Ha mégis buherálni akarsz akkor a totalbf2.com-on tuti, hogy találsz ilyesmit.
A botok számát azonban lehet növelni büntetlenül, csak sajnos arányosan butulnak a számuk növekedésével... ai rulez -
bbchris
senior tag
-
mcmike
őstag
no comment...
Szerintem én is benyeltem volna ezt eccer-kéccer... Na de ezeket leszámítva azért sok hasznosat lehet tanulni a srácoktól...
Ami még hasonló kaliberű szerver az talán a Knajpa CZ. Az is 1.3-as, pure classic, 40 ember, és kb. hasonló a tudásszint mint a CzC-n.
Amit viszont nagyon nem bírok az az, ha a szerver meccs közben átsorol a másik oldalra. Na akkor egy-két percig csak vegetálok, próbálom tudatosítani magamban hogy akkor most valójában melyik zászló is a ''pozitív'' nekem... Megszokom az egyiket és harcolok / küzdök érte, aztán meg a másik oldalon ébredek... Ez bennem lelki problémákat feszeget, tisztára mintha dezertőr lennék, sőt az is... Az rendben van ha a következő meccsben átsorol a másik nációhoz azt még megemésztem, de ez így ebben a formában elég undormányos na...LIDL Richard featuring Billy Auchan...
-
HEMP
aktív tag
Igen, légyszíves. Nekem az any combinationba ugyanis beletartozik a 10-0-0 is.. de sajnos a gép/server szerver szerint nem. Volt, hogy egy mapont 15 killt csináltam AT-vel mégsem kaptam meg!! Nos akkor?
''Azért jó a mazochistának, mert ha rossz, akkor jó. Ha meg jó, akkor az rossz, tehát jó!''
-
HEMP
aktív tag
Egyik sem az... csak kellő munkaóra kérdése az egész. Ez az amit valójában hiányolok is a statból, az, hogy nem számolja ki mennyi idő alatt érte el az adott teljesítmény. Nézd csak meg a havi statot, mindenhol azok vezetnek akik qrvasokat játsszva elérték az adott akármit... Kicsit zagyva amit írtam, de remélem értitek.
''Azért jó a mazochistának, mert ha rossz, akkor jó. Ha meg jó, akkor az rossz, tehát jó!''
-
HEMP
aktív tag
Az biztosan nem...
Nem tudom mi lehet a baj a kollégánál, nekem eddig mindent megadott, kivétel ezt a nyűvest, amit kérdeztem pár hszel előbb.. Az biztos, hogy egy játék alatt kell megcsinálni -nem egy élettel!! Szerintem vmit elnézel nem?
Most nézem, hogy 403(Forbidden) a bfstats.info! Lehet le van rohadva és most csinálgatják?''Azért jó a mazochistának, mert ha rossz, akkor jó. Ha meg jó, akkor az rossz, tehát jó!''
-
mcmike
őstag
Tegnap MSN-en lebeszéltem a tulajjal a dolgot. Azt mondta már nem játszik vele, a serial-t nem másolta le, megjegyezni meg úgysem fogja. Elég megbízhatónak tűnik, sőt megegyeztünk abban is hogy adatokat cserélünk (mondjuk személyi alapján) ha ''esetleg netán'' (egyáltalán nem feltételezem, de...) bármi gond lenne. Szerintem sem lesz probléma, a lényeg hogy jónak látta a megoldást ő is, mert már beleszaladt egy/két (igaz HW-es) rázósabb bizniszbe.
Uninstallálta is a GAME-t. A registry-ben nem marad benne egyébként uninstall után? Erre most én sem emlékszem, pedig megnézhettem volna legutóbb...
HKLM\SOFTWARE\EA Games\Battlefield2\CD-Key (asszem...)
Na mindegy, előreláthatólag semmi probléma nem lesz...
Mindenkinek köszi a válaszokatLIDL Richard featuring Billy Auchan...
-
csana
senior tag
ThX!
Tehát akkor már a telepítés után egyből kiderülne regelésnél, hogy mondjuk már használják a keyt, vagy le van tiltva, ha jól értem.. Akkor elvileg abból nem lehet gond, ha továbbra is tudná a kódot, de én beregisztráltam.. Meg gondolom neki törölnie kell a regisztrációját, hogy nékem engeddje felrakni ugyanazzal a kulcsal.. De javítsatok ki ha tévednék..
Kösz még1X! -
Allien
veterán
Pedig ez adja meg a sava-borsát a játéknak! A full szervezettség. Persze, kell bizonyos kreativitás, mivel néha a helyzet megköveteli. Volt olyan warr, amit elvesztettük, mivel beszorultunk a TV toronyba. A helinket mindig szétlőtték, és körbezártak minket tankkal, meg a helivel. Gyalogosok nem jöttek be, bár azért próbálkoztak vele, de inkább halomra lövöldöztek minket, azért, mert volt 2-3 ember, aki fejjel ment a falnak. Én nem szoktam medic lenni, de ott, akkor nagyon soxor élesztettem újra társaimat. 1x, 2x sikerülhetett is volna kitörni, csak ugye, helyzeti előnyben volt az ellenfél. Sokat kell gyakorolni az ilyen helyzeteket, mert ilyenkor főleg agyba kell tréningezni, a vereséget el kell viselni, vagy meg kell próbálni megfordítani a helyzetet. De, ez csak ésszel megy. Egy publik az más. Ott nem feltétlenül kell gondolkodni, csak menni előre. Aztán, ha mégsem jön össze, lehet azt mondani, hogy rossz volt a ''csapat''.
Battlefield 2142-ben Alien69 ''the ACE'' | -=SoG=-Alien by Battlefield 2 | Hot Jazz Band 20(05). Jubileumi koncert |
-
DNS_65
senior tag
Hát ezért íram hogy nagyjából.
Egyébként tényleg 50 körül az optimális, de mikor a szervernek is van egy 100-as pingje alapból (és még az a legalacsonyabb)
Áhh, COD1-ben 60-as ping az már nyomor (20-30 között vagyok ált.), kizárólag only rifle-n mert azért mégiscsak aza király! -
mirrmur
aktív tag
A ranked szerver folyamatosan kommunikál a gymespy-nál lévő központi szerverrel. Minden egyes pont amit megszerzel, akár bvefejezed a kört akár nem felirásra kerül a statodhoz....
Az értetlenek is meghallgatásra találnak, csak a választ nem értik, mert azok amik. A cél lebega szemük előtt amit önmaguknak állítottak, füleik süketek, szemeik vakok a végigvitt út melett álló figyelmeztetésekre...
-
Allien
veterán
Kinek mi, ugyibár! Nekem meg speciel az SF tetszik a legjobban (bár ezt nem említette). Az igaz, hogy az EF is megvan, de szvsz, az nagyon nem jó. Olyan hentelős pályái vannak, semmi taktika, csak menni előre a húsdarálóba. Az AF már sokkal jobban sikerűlt, főleg, mert a repcsiket ''lebutitották'' kicsit, tehát egymást sokkal nehezebben szedik le. Cserébe, a földi egységek ritkítják őket, bár, egy jó repülős még így is nagyon jól elvan, és szedi áldozatait. Inkább a helisek szívhatják az AF-ben a fogukat, ők sokkal nehezebben kerülhetik el a rakétákat.
Battlefield 2142-ben Alien69 ''the ACE'' | -=SoG=-Alien by Battlefield 2 | Hot Jazz Band 20(05). Jubileumi koncert |
-
Allien
veterán
Azért, annyira ne feszegessük, mennyire felesleges a tuning 2x1 giga ram!P Hidd el, a BF2 az a játék, ami igenis igényli, megköveteli, elvárja stb..., hogy ráköltsél ilyen, külömben hót felesleges dolgokra! A BF2142 viszont NEM ilyen (asszem legalábbis). Tehát, BF2 tuning 2x1 gigával gyorsabban tölti be a pályákat, ergo az lép be elsőként, akinek gyorsabb a cuccosa. Ennyi. Ő határozza meg, hogy milyen eszközzel fog nekirontani az ellenfélnek, mivel Ő ér hamarabb a heli/repcsi/tank-hoz. Sőt, ha az ellenfél nagyon lassan lép be, éppen akkor fog belépni, amikor pont odaér, és shimán ki is nyiffantja egyből.
De, egy warnál létkérdés is lehet, bár, ha felosztják egymás között akkor ugye aki késöbb tud csak belépni, annak megmarad a repcsi, csak éppen szintén az jön elő, hogy esettleg már csak áldozat lesz. Illetve, vannak olyan taktikák, hogy egy repülős egyből elrepül az ellenséges zászlóhoz, kiugrik, és ott lépnek ''rá'' a szakasztársak. Ebben az esetben sem megengedhető, hogy utolsók között lépjen a pályára.
A BF2142-nél már nincsen ilyen tapasztalatom, ott mindig gyorsan tölt be tapasztalatom szerint, szinte egyszerre lép be a ''brigád''. Ergo, futóverseny a repcsikért/tankokért, és az első zászlóhoz (illetve repcsivel kötelezően a távolabbihoz, a walkerhez). A titán módban pedig aki a legközelebbihez megy, az nagyrészt tudja használni a mentőkapszulát, annál még a repcsi sem gyorsabb. Legalábbis eddig ezt a taktikát tudtam erőltettni, és csak nagyon rittkán próbált egyáltalán bele piszkálni ilyen tervembe az ellenfél azzal, hogy Ő is oda akart volna jönni, ahova én. Pedig, egyértelmü, hogy a lépegető kulcsfontosságu (már ahol van).Battlefield 2142-ben Alien69 ''the ACE'' | -=SoG=-Alien by Battlefield 2 | Hot Jazz Band 20(05). Jubileumi koncert |
-
Allien
veterán
Lehet, csak nem a pályára lépésnél. Anno, az SF-ben ez segített ahoz, hogy rengeteget tudjak helizni. Meg is volt az eredménye, mert bizony soxor harcolni kell azért, hogy egyáltalán beszállhass. De, azt csináltam, hogy átmentem az ellenfél helijéhez, és ha még ott volt, akkor átugrottam abba. Ergo, az ellenfél az esetek nagy részében még csak éppen be akart szálni, de ugye, én már tárt csövekkel vártam.
-
Allien
veterán
Érdekes. lehet azért, mert már sokan átmentek a 2142-re! Géprablás egy dolog. Én is utálom, de sajnos ''rákényszerítik'' az embert. Persze, nem mindig csinálom, van olyan pálya, ahol ez szinte esélytelen. Viszont nem 1x fordult már elő olyan, hogy akivel együtt repültem elhappolta a gépet mások elől és átadta nekem. Gondolom, Ő is szeret a nyertessel repülni! Legalábbis, igyekszem arra, hogy a másodpilótámnak is sikerélménye legyen, tehát pl egy tankra nem azonnal repülök rá, megvárom, amíg a lövészem elvéti. Ha eltalálja, akkor megköszönöm neki! Vannak olyan pályák pl. ahol azért rakétával kevés embert tudok kinyiffantani, vagy éppen töltés alatt vagyok. Ilyenkor (is) egyszerűen oda repülök az ellenfél gyalogosaihoz, és hagyom, hogy lekaszálja őket, persze figyelek a sérülésünkre. Van, amikor le sem szednek minket, ami azért elég jó arányjavitó (már az SF-ben).
-
[HUN]F_Laci1
csendes tag
Én kipróbáltam, mivel kölcsönadtam unokatesómnak, ő meg épp fent volt és nem tudtam elképzelni miért dob ki.
A pláne az egészben hogy mindkettőnket 1X vág ki egy gyors megfagyással, majd a szokáso szöveggel.
És ő pedig visszamnet vagy 3X egymás után, csak nekem gyorsabb a gépem lés hamarább visszaengedett, aztán 110-20s és újra kint találom magam...
Na így jöttem rá, azóta el van tiltva tőle...
A játékba beenged egyből, mert a szerverek és az EA szerver közti kommunikáció viszonylag lassú, és mire rájön a szerver hogy valami nem stimmel, kivágja mindkettőt 1X-re.
A játékindításnál nincs gond, csak a join után vagy rögtön vagy pedig pár perc/másodperc; valamikor be sem tölt!
Az ilyen fel tud húzni bárkit, többek közt engem is és látom te sem bírtad szó nékül..
Ha fent van az a másik egyén, akkor egy időben tuti nem lesz jó, csak he lemegy az egyikőtök!
(Mi is szenvedtünk mire rájöttünk... ) -
mcmike
őstag
Kár, pedig jól jött volna egy normálisan moderált Pistol&Knife szerver név... Azért esetleg priviben megírhatnád, hátha majd akad rajta hely
Nemrégiben újratelepítettem a Windows-t a gépemen (HDD csere miatt), és természetesen a legújabb 6.12 ATI (bocs AMD!) drivert raktam fel. Tök jó hogy a 6.6-ossal soha az életben nem hibázott BF2-ben a VGA, most meg olyan tüneteket produkál, mintha be kellene melegednie -> a GAME elején még hibázik egy kettőt, majd lassan elhagyogatja a dolgot... (gondolom mire a textúrák belekerülnek a memóriájába, meg ilyenek)
Minden rosszabb ami újabb pl. 1.41 peccs is...LIDL Richard featuring Billy Auchan...
-
Templ@r
tag
Korulbelul a kovetkezot jelenti:
Baserape = tavolrol az elfoglalhatatlan bazist tamadni. Pl helivel tvraketazni, vadaszrepulovel bombazni, tankkal messzirol loni.
Basecamp = amikor a jarmuvek illetve katonak az elfoglalhatatlan bazison belul tamadnak.
Ez alol egyetlen kivetel letezik (altalaban) specopszal az ellen commander cuccait fel lehet robbantani. Az mar nem BR, ha pl egy serult heli visszater javitani a nem elfoglalhato bazisra es akkor lovod ki.
A korulbelult, meg azert irtam a post elejere, mert ha megkerdezel 10 bf-est, hogy hol kezdodik a BC/BR akkor arra 10 kulonbozo valaszt fogsz kapni.[VeNY]-=SoG=-Templar by BF2; [VeNY]Templar75 by BC2
-
mcmike
őstag
Igen ez egyértelműen azt jelöli, de sok szerveren ez nincs kiírva, csak a másik kettő. Mivel gondoltam hogy a spawnkillinget sem szeretik általában, hogy így a kettő az szinoníma: Base Camp = no spawnkilling
De akkor a Base Rape-ra is van egy pár szinoníma:
- no attack on uncapturable base
- no attack un uc
- no attack on main base
- stb...LIDL Richard featuring Billy Auchan...
-
Templ@r
tag
Ha mindket felnek van el nem foglalhato bazisa, akkor amelyik fel kevesebb zaszlot birtokol az 10 masodpercenkent veszit 1 ticket-et (ha jol emlekszem) + minden egyes halal utan 1 ticketvesztes.
Ha a palyan csak az egyik felnek van el nem foglalhato bazisa pl karkand akkor, ebben az esetben az USA oldal 10 masodpercenkent 1 ticket-et veszit egeszen addig amig be nem foglal egy MEC-es zaszlot + minden egyes halal utan 1 ticketvesztes.
Nagy vonalakban ennyi.[VeNY]-=SoG=-Templar by BF2; [VeNY]Templar75 by BC2
-
mcwolf79
veterán
Hát azért sztem nem ilyen sarkalatos a helyzet.
Ez sok mindentől függ.Az USA katonák Kubra Damon általában felkapják a helit,és otthagyják a MEC főbázist.Legalábbis én mostanában ezt tapasztalom,hogy nem igazán hagynak ott védelmet(legalábbis(az esetek 80 %-ában) én egyedül vissza tudom foglalni a construction siteról indulva ,mert nem szoktam komoly ellenállásba ütközni(ami USA részről öreg hiba,már csak a MEC repcsik utántöltésének meghiúsítása miatt is)).Pl. én az USA commandereként azonnal áttelepülnék a MEC bázisra,és egy kis C4 vagy Claymore vagy AT mine-al bebiztosítanám a MEC bázist.Bár őszintén ezen a pályán nem nagyon szoktam bevállalni a commanderkedést,a sok önfejű baka miatt. Pont emiatt,mert ezen a pályán (főleg MEC oldalon) rengeteg múlik a commanderen,és az is b@szhatja,ha a katonák nem hallgatnak rá.
Másik eset,ha USA oldalon vagyok,hagyom hogy A MEC-ek visszafoglalják,és ellopom a SU-27-et,és onnantól kezdve gyakorlatilag GAME OVER MEC oldalon,mert vagy az F15,vagy Én a SU27-el azonnal szétbombázom az éppen MEC által foglalt zászlót
Bár ha MEC oldalon van éppen kellően jó pilóta,a MIG-el beleköphet a levesbe És persze a tunguska is tud kellemetlen perceket okozni
Egy szónak is száz a vége: a csapaton múlik minden. Gyenge USA csapat ellen ezen a pályán könnyen lehet nyerni a főbázisukra beszorítván őket,és fordítva is igaz ez.Xbox Series X GT: Mcwolf79xy PSN ID: x_mcwolf_79_x
-
RapUGround
tag
Én is hasonló véleményen vagyok, hogy csak az egyiknek van elfoglalhatatlan bázisa. De észrevételeim szerint ha elfoglalhatatlan bázisú csapatnak nincs több bázisa, mármint akinek nincs és az összes bázist birtokolja annak a csapatnak fogyhatatlan tickete van. De ha egyet elveszít akkor ugyan úgy fogy mint mindig.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- Chanel Bleu De Chanel
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest