Hirdetés
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
Battlefield 1
Új hozzászólás Aktív témák
-
BeLucZ
addikt
Sziasztok!
Szerencsés módon nekem is sikerült beszereznem a játékot tecsóban 10990-ért kuponnal együtt, igaz ehhez oda kellett mennem fél6-ra a fogarasiba
Sajnos telepítenem és játszanom vele még nem sikerült munka miatt, talán ma este fel tudom rakni.
Mivel tudtam hogy meg fogom venni, előtte pár nappal felraktam az origint és csináltam is egy acc-ot.
Kérdésem az lenne, hogy hogy csináljam a telepítést, milyen sorrendben? DVD-ről szeretném felrakni oldschool módon, mert sajnos csak 20 mbites netem és örökkévalóság lenne mire lejön, ennél még a dvd-s telepítés is fényévekkel gyorsabb véleményem szerint. ( meglepett amúgy ez az 5 db DVD a dobozban, azt hittem csak kód lesz vagy BD lemez, de örülök hogy dvd lett, mert bd olvasóm nincs, igaz dvd olvasót se tudom mikor használtam utoljára.... )
Először regisztráljam a terméket kód alapján az originben és ott majd lehet választani hogy helyezzem be a dvdket vagy le akarom tölteni és mehet a telepítés? Vagy csak simán helyezzem be az első DVD-t és onnantól kezdve felrakja és utána regeljem be originen?
Kérlek homályosítsatok fel hogy lenne célszerűbb.
THX
-
BeLucZ
addikt
válasz steele80 #11547 üzenetére
Köszönöm!
Valakinek van tapasztalata 8 GB RAM és full hd ultra grafika tekintetében? Muszáj lesz vennem még 8-at vagy karcosan elég lesz ez vajon? win 8.1-el nyomulok egyelőre
tudom-tudom előbb-utóbb muszáj lesz 16 GB-re bővítenem, de ha 15 ezernyi ramot hozzászámolom az extra akciós bf1-ből extra drága lesz
[ Szerkesztve ]
-
BeLucZ
addikt
na már telepítem dvdkről! az létezik hogy 38,52 GB-t ír ki ?
valakiknél láttam 40 körüli értéket screenshotokon... vagy még tölteni fog hozzá valamennyit ?határozottan szerencse hogy van fizikai lemez most mert 20 mbites nettel mire lejött volna.... így meg kb 1 óra alatt meglesz a telepítés
-
BeLucZ
addikt
nos sikerült felraknom, igaz csak a singlet kezdtem el, de 80-90 fpsem van ultrán 1920x1200-ban, ram használat közelében nem volt a 8-nak sem... vajsima a game
lehet multi terhelőbb lesz, de eddig kopp kopp minden ok, remélem marad is így, gpu 100%-on cpu 70-85% és 3570k-s i5 4,5 ghzen
res scalet hagytam 100%-on, egyelőre nem látom értelmét a felskálázásnak, lehet később szórakozok vele
gpu memory restriction on-on van alapból, érdemes kikapcsolni? ki hogy használja ?
ja amugy win 8.1-en használom dx11-ben
[ Szerkesztve ]
-
BeLucZ
addikt
válasz Pubszon #11654 üzenetére
köszi
ha kikapcsolom a memory restrictiont akkor kifagyhat a játék a 3 GB-s 1060-asamon?azért motoszkál ez a fejemben, mert néhol nem vagyok elégedett a texturákkal és lehet ettől élesebb szebb lesz, vagy tévedek? szépen meg minden de néhol picit mosottak, persze az összkép brutál jó így is
witcher 3 szintű élességet és textúraminőséget várnék
(#11675) Laraxior:
ez vicces, én a 1060-at vettem 63-ért újonnan igaz 3 GB-s csak...
[ Szerkesztve ]
-
BeLucZ
addikt
válasz Laraxior #11681 üzenetére
én is így gondoltam amikor megvettem a 3 GB-s 1060-at, meg újonnan 63 ezerért szerintem best buy volt a kicsi zotac 1920x1200-ban még elégnek kell lennie, max visszaveszek az AA-ból ha kifutna. a 6 GB-snek brutálisan megkérik az árát.
amúgy durva hogy a gtx 9-esek hogy tartják az árukat, amit linkeltél 67 ezerért... ha azt veszem hogy egy 1060-as 980 szintet hoz vagy vhol még többet is akkor érdekesnek tartom az árazást... tény hogy ebben biztos benne van az nv féle szoftveres folytás is régebbi szériáknál hogy vedd meg az újat, valós teljesítmény nem hinném hogy így lenne
de bf1-et viszi frankón a két legfrissebb széria
-
BeLucZ
addikt
válasz SkyS1gn #11766 üzenetére
ja a .63-as végűt adták kimondottan a bf1-re optimalizálva
más kérdés hogy az újabbnak elvileg tartalmaznia kéne az előző driver optimalizációját, nem normális dolog a gpu usage ugrálás....
(#11750) RaGi91:
akkor ingyen volt ?
(#11769) Dtomka:
azt a bétához adták ki nem mostanában, nyilván nem az lesz a legideálisabb a véglegeshez hanem a .63-as végű, nekem is azzal hasít
[ Szerkesztve ]
-
BeLucZ
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
[Battlefield Buddies]
- RPI 4 és 5 Service: komplett gépek (2, 4 és 8 GB RAM) összeállítása, alkatrészek
- AKCIÓ! HP ProDesk 600 G5 SFF számítógép, CPU: i7-9700, 16 GB RAM, 512GB SSD, Win10/11 PRO, telepítve
- 31.5" 2K QHD AORUS FI32Q G-Sync Super Speed (SS) IPS Panel 170Hz HDR400 + HLG Valós 1ms Garancia
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
- -50% Bontatlan Lenovo Yoga Slim 7i Pro Prémium Fémházas Ultrabook 14" i5-1240P 16/512 2,2K
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest