Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Meggyi001: A Lidl Silvercrest kenyérsütő jó?.........Jelentem:Jó!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
Plafoon
tag
(Ma) Megvettem, letöltöttem, nem indult el, refundoltam, letöröltem.
Pedig jó játéknak ígérkezett, nem értem a release után ennyi idővel miért nem tudták ezt megoldani.
-
// Chaka //
tag
A megszokott COD2 puska élményhez képest az az eltérés, hogy bizonyos időszakban (szerveren) nagyon nem akarózik meghalni ugyanazokba a lövéseimbe egyik célpontnak sem (nem a laggerekről beszélek). Máskor viszont készségesek ebben. Benne van a pakliban, hogy mikor fáradt vagyok, nem veszem észre magamon, hogy rendszeresen mellélövök. De mikor többen játszunk a srácokkal, és ők 25 évvel fiatalabbak és frissebbek nálam, és ugyanezt tapasztalják, akkor ez a teória is megdől. Vagy nem. Szóval passz.
Szerk: Ha lehet majd demót venni, és lesz ilyen semminemadja időszak, akkor visszanézem, és fény derül az igazságra
-
GODx
tag
válasz
// Chaka //
üzenetére
Ez már több mint tíz éve így működik az összes fps esetében amiben van bolt action, szóval nem értem, miért olyan fura. csípő felett (2 kart kivéve) instakill.

-
Tewe013
őstag
válasz
// Chaka //
üzenetére
Nem hangzik szerver hibának...
-
hirannor
csendes tag
Na megvettem es jatszottam vele egy orat. Jonak igerkezik ez az egesz, habar az egy ora alatt 2x becrashelt.
HD felbontas, anti-aliasing & textures high, tobbi low beallitassal produkalt fix 100 fps-t.
Akinek esetleg van kedve gamelni az vegyen fel steam-en: hirab0t -
hirannor
csendes tag
Sziasztok!
Tegnap óta gondolkozok, hogy vajon megvegyem e a játékot, de nem tudom mennyire futna jól.
Ezzel a configgal szerintetek mennyi fps-t lehetne kisajtolni belőle? Hozzáteszem ez laptop specifikációi7-6700HQ 2.6 GHz
12GB DDR4-2133 mhz
NVIDIA GeForce GTX950M 4GB -
hardline
senior tag
Sziasztok!
Steamen DLC-vel együtt 25€ a játék. Mit tartalmaz a DLC? Érdemes megvenni? Ér annyit?
Arról mit lehet tudni, hogy a jövőben az alapjáték fog frissülni a végtelenségig, vagy időnként majd "kötelező" DLC-k fognak jönni? Mint az Assetto Corsanal, hogy az alapjáték semmire nem jó, ha nem veszed meg a DLC-ket...(tudom, hülye példa, de érthető) -
Patrick
addikt
válasz
jozefgucci1
üzenetére
Áhh, x év után elkapja az embert a hév, miután újra belecsöppen abba a régi "közegbe", ami mit sem változott, hát igazából felesleges vele foglalkozni... be is fejeztem... kikapcsoltam a chat-et.
-
-
Patrick
addikt
Scusi, azt hittem változik valamit 15 év elteltével, de nem...

-
Patrick
addikt
No, akkor, volt két wartide, hát az egyiken egy pontot sem hoztunk, úgy lőttek, mint állat, mindig körbevettek minket, mindig tudták hol vagyunk, agyfaszt kaptam...
És volt pár magyar, na erről mesélek mindjárt. 
Utána második wartide-on 3 pontot hoztunk csak, azok is úgy lőttek, mint a penna...
Egyet majdnem lehoztam 1v5-ben, de csak 1v4 lett.
Na és akkor a magyarokról.

Megmaradt ez is sajnos, mint anno cod1, cod2 és szerintem még sorolhatnám az online multis játékokat. A primitív, mama kedvencei, esetleg a családapa, aki kurva menőnek hiszi magát online...

Íme a kép a beszélgetésről:
Tisztelt Dr_SVB nagyon fasza és kemény gyerek.
Redward és a Wlekomm is magyar, mert egyből ment a smile.
De ők legalább nem ugattak.Lényeg, hogy egyik kedves társunk, ő nem nagyon játszott még ilyen játékkal, de megvette és jött velünk, jön is velünk mindig, megyünk funolunk azt jóvan, mondtam neki, menj be shotival A-ra aztán védd be, ő neki nem ez a játéka, ha nem más, más stílus.... Le is szedte igen tisztelt ellenfelünket, nyilván bekempelt valahova azt jóvan... 1-et ölt és 12-szer halt addigra. Nem az ő játéka, soha nem tolt ilyet szinte, de érted jön, csinálja, elvagyunk. Nem, jön mr nagymagyar, mr kurvakeményvagyok, VICC.

Szóval, ha Te is PH-s vagy esetleg, és nagybetűvel írtam, hogy Te, akkor Te is ússzál tovább, ahogy a pár hetes másik magyar brigád...

-
marec1122
senior tag
később már nem volt crashem így azt mondom hogy a gépresi után megoldódott. De sajna az első WH-val játszóra is rátaláltam. sajnos

-
// Chaka //
tag
Jééé, teljesen crash és szakadásmentes lett. Viszont 5-ből 4 map katasztrófálisan ment. Vagy minden szerveren az EU top 10 csapatai voltak, vagy a szerver utált minket. Vagy nem tudom. Megyek COD4-ezni

-
marec1122
senior tag
bízom a legjobbakban. ha nem lenne crash már rég meg lenne a 10 a rankedhez. még akkor is ha nem unlockolták

frissítés után indul az unranked 5 sec.... és ez Battalion has crashed!
Szóval a frissítés egy más fajta crash kiírást eredményezett.
Nem is tudom mire mennénk a frissítés nélkül -
marec1122
senior tag
azt így ahogy látom mindenkinek vannak crash-ei de nekem kb 80% a játszott mapok arányában. Ez csak nálam ennyire sok vagy másnál is előfordul?
-
regener
veterán
25 killnél hogy kell ledobni a Nuke-ot?
Csak vicc volt, tegnap este megvettem, most jön a tesztkör bár már Trainingben körbenéztem és rájöttem hogy még mindig nem tudok strafejumpolni

Grafika nem rossz, bár Foliage (eltűnik
) és AA (input lag) Off-on előnyösebb, resolution scale meg se mozdítja az fps-t lehet még nincs bekötve mert az élek sem javultak a növelésével (ugye olyan hatása lenne mintha az élsimítást raknám fel, csak szebb eredménnyel input lagg nélkül).
Ja és training mapon nincs ott a shoti. -
// Chaka //
tag
Köszi a tippeket. 125fps atom stabil, de tömör füstben sem esik 100 alá. A COD füstje kártékonyabb fajta

-
marec1122
senior tag
képtelenség felszenvedni 10 es rankra mert 10-ből 8 mapon fatal error vagy vmi egyéb crash következik be. Rém irritáló hibája az amúgy nagyon jó játéknak.
-
Patrick
addikt
Voltam ezen az endor bolygó nevezetű mapon.
Átlőttem a vason, vannak ilyen vas barikádok, mint amik voltak a partraszállásnál is, futott mögötte a csávó én meg garanddal lőttem és úgy adta meg a killt, hogy átlőttem a vason, megjelent az a kis jelecske... 
Aztán befordultam egy betonbunker mögül és 4 német jött velem szembe az erdőben, mindegyik ugrálva.
HÁHH.
Vicces volt. 
A fegyverek hangjai mások, amikor szabad téren lősz és mások pl egy kis alagútban vagy zártabb helyen, eddig ezt nem vettem észre, vagy csak nem figyeltem

-
Patrick
addikt
Vajon lesz orosz vagy brit oldal?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Vanir
veterán
válasz
csurenzoo
üzenetére
Nem vettem észre különbséget fixált és kiengedett közt, pedig erősen ugrál nekem is, ráadásul 144 Hz.
Amúgy nálam a resolution scale abszolút nem csinál semmit 100% felett, ez normális? 1280x960-ban játszanék stretched-ben, és jó lenne normálisabb részletességet csinálni.
-
csurenzoo
aktív tag
válasz
// Chaka //
üzenetére
Nincs fps bug, mint quake engine-nél. Nekem azt mondták, hogy fixáljam le, amit a gépem stabilan tud tartani. Devek azt mondták, hogy jobb ,mintha kiengedném és össze-vissza ugrálna. Rendes forrást még nem találtam erről.
-
Patrick
addikt
válasz
// Chaka //
üzenetére
Itt nincs ilyen 125 meg 333, mint a cod 1, cod2-ben... Amit stabilan, vagy fixen tud tartani az a jó. A minimum 60 azért jó, ha meg van.

-
Tewe013
őstag
válasz
// Chaka //
üzenetére
Minél több annál jobb.
Állítsd arra amit stabilan tud tartani a géped. -
// Chaka //
tag
Az imént felnéztem egy üres szerverre. Kipróbáltam néhány dolgot. A Garand szórása szabályosan emelkedik, és teljesen függőleges. Szerintem az egér makrók imádni fogják, ha így marad. A hasonló puskák dettó. Játék közben viszonylag lassan mozgó céloknál is általában kevesebb golyó ér célba, mint ami kirepül a csövön. Van, mikor jól halnak az alanyok, de van, mikor nagyon nem. Valószínűnek tartom, hogy a szervertől, vagy a szerver felé a kapcsolatomtól függ a dolog. Mikor nagyon nem megy, a meghalásom folyamata is jellegzetes. Kapok egy lövést, vagy egy lövésnek érzékelhető sorozatot, és ugyanebben a pillanatban jelenik meg a gyilkosom. Mondjuk ha az ember fáradt, és a reflexe nem az igazi, akkor is kb. ugyanígy érzi
De nálam sokkal élesebb csapattársam is ugyanerről beszél. Remélem, hogy ezen a dolgon javítanak még. Egy KAR98 lövésbe haljon meg mindenki, és egy(neklátszó) Thomsonba ne haljon meg senki. -
Land
veterán
válasz
Star/[GM]Ray
üzenetére
Nem találtalak meg:
Steam: staaR1337huu
-
Star/[GM]Ray
csendes tag
Manor V2 - t dob mindig a V1 en még nem is jártam, de mintha felhős lenne, egyszer világos egyszer sötét, bár a franc tudja már lehet káprázik a szemem
Viszont igen néhány helyen full sötét, kellene az brightness
Más mapokon nem nagyon vettem észre ezt a fényerőváltozást játék közbe. -
Vanir
veterán
válasz
Star/[GM]Ray
üzenetére
Én abszolút nem vettem észre semmi időjárásváltozást, nem lehet, hogy két külön mapon voltál? (Manorból van V1 és V2 is.)
-
válasz
Star/[GM]Ray
üzenetére
Nekem csak az tűnt fel, hogy bizonyos helyeken tetves sötét van és még az Nvidia Freestyle sem akar működni ebben a játékban egyelőre.
-
Star/[GM]Ray
csendes tag
válasz
IreN!CuS
üzenetére
Tegnap este teljesen korrekt-en ment a játék, most már szerverekre is be lehet jutni többnyire playert is talál, az idő múlásával kisebb problémákat újra észreveszek amit talán majd én is megemlítek a fejlesztőknek segítség képen, mint pl.: először nem tudtam miért olyan sötét néhány map, se brightness állítási lehetőség se semmi és rájöttem hogy változik az időjárás (legalábbis a fényviszonyok) besötétedik kivilágosodik, nah ezt pl hülyeségnek tartom :/ legalábbis itt.
Nektek is zavaró volt néha vagy csak az én monitorom ennyire szembetűnő ? :/
-
IreN!CuS
őstag
Ha nincs CoD-os múltad (főleg 2-4) az első 10-20 óra szenvedős lesz, viszont annak ellenére, hogy EA-ben van a játék már most sokkal jobb pl a hitbox mint csben valaha is volt.
Ha szépen eltalálod a grafikai beállításokat sosem lesz gondod az fps-el, erre tudok írni konkrét példát ha kell.
Amúgy meg ocóóó a játék vedd meg próbáld ki aztán annyi. Sok idő kell mire tényleg esport game lesz belőle. Viszont az alapok jók innentől kezdve már csak a részleteken múlik.
2-5 perc alatt tudsz 5v5-öt találni discord-on, ahogy előttem is írták tiszta IRC feeling, asszem most csütörtökön indul a ranked része, vannak online kupák, ESL is érdeklődik, mindezt ~1 hét után.
Viszont ha nézel egy steam statisztikát láthatod, hogy a hype train még várakozik, ami érthető a server gondok és a sok game crash miatt.
Current Players 6,202
Peak Today 7,459
Game BATTALION 1944Megjelenésnél volt ~14 ezer ha jól emlékszem sajnos játszhatatlan is volt az egész.
-
GODx
tag
Szerintem abszolút megvan benne a potenciál hogy idővel egy minőségi eSport FPS-sé váljon, csak hát ugye még Early Access, majd 2019 környékére már azért meg fog indulni a hírneve, addigra minden téren jobban kiforr a játék. Főleg hogy a fejlesztők nagyon jól és közvetlen módon kommunikálnak a közösséggel, sőt még aktívan hülyültek is velünk ( pl. az ominózus alkalom mikor még Alphában több mint 100-an énekeltük pár devnek + magának Brammernek a studio leadnek a barbie girl-t meg egyebeket
), meg hát az ESL már alpha idején felkarolta a játékot és nagy valószínűséggel a játékba épített Clan Wars szekciót is ők fogják segíteni, és ha még Shroud és más pár streamer időközönként beugrik pár meccsre, az is segítheti majd az ökoszisztémát.@xeon Nem mindenkinél jön elő ez a jelenség, de a leggyakoribb összefüggés az esetek között ezen kettő tényező. Nálam elég keményen előjött pl.
-
Ahhoz képest, hogy 5 napja jelent meg a játék, tegnap és ma már teljesen jókat tudtunk játszani, senkinek nem crashelt és szervert is mindig talált (illetve volt 2-3 olyan meccs, amikor privát szerverre mentünk, Discordon kerestünk ellenfelet, mint a régi szép IRC-s időkben). Jó, olyankor volt Fatal error, amikor vége lett a meccsnek és dobott volna vissza főképernyőre, stb., de ha már bent vagyunk a szerveren, akkor az végig is fog menni hiba nélkül.
Azzal a konfiggal nem lesz gond, 90%-ban meglesz a 144+ FPS.
Fegyver balance nem az igazi, szerintem a jump shot is túl pontos még mindig, ahogyan a sima nozoom lövés is puskákkal, de ezt majd még gondolom alakítják a fiúk.
Nekem Win10 mellett még egyszer sem lépett ki, felesleges a Win7-et felrakni.
-
lemusz
addikt
Szerinted mennyire lesz ez játszható hosszú távon? Nem lehet attól tartani, hogy most egy amolyan megjelenés utáni mini-hype van, aztán fél év múlva már szerver se, játékos se lesz? Valamint mennyire lehet ebből kompetitív játék? Láttok potenciált benne, hogy esport játék legyen?
-
GODx
tag
Van Coastalon és Liberationön is Tigris, egyiken egy mellék utcából félig kikanyarodva áll, másikon egy szobor mögött / bombsite ház előtt a téren. Liberation faszább

Aláírásomban szereplő gépen 110 alá ritkán esik az FPS a competitive mapokon. Crashek vannak, viszont azok a win10 és az Unreal Engine kombójából erednek ugye, én emiatt vissza is raktam a Win7-et, ha már úgyis a Battalion az egyetlen játék amivel hajlandó vagyok és leszek játszani. CS-ről áttérve vegyes érzelmeid lesznek fixen és bizony nehéz lesz átszokni a Battalion mozgás/lövés kultúrájára, viszont pozitív példaként felhoznám kuLit, aki legelső meccsén egész jól megállta a sarat!
[link]A dedikált szerverek stabilak, van hogy kicrashel, de nekem az eddigi 30 órám alatt ez 4x fordult elő, rendes ingame bugokkal meg még nem nagyon találkoztam.
-
lemusz
addikt
Üdv! Gondolkodom a játékon. Tetszik hogy elvileg csgo szerű benne a meccselés, de nagyon fura ez a cod-os style, futás, fizika, a modellek (nagy lába
), meg ilyenek. A grafika olyan amilyen, nekem amúgy tetszik ez a minimalista vonal, 1.6-ból jövök, csgo-t is 1280-ban very lowon tolom, szóval nem probléma. Nem tudom melyik pályán, de a panzerkampfwagen 6-os is nagyon ütősen néz ki, ez plusz pont nálam. Gépem i5 3550+16gb+3gb 1060 gondolom elég lenne a stabil 144+ fps-hez. Eléggé erős raw aim skill-based játéknak tűnik, érdekelne mennyire vagyok benne ügyes, de gondolom ezt még hátráltatná az alfa jelleg, a fosnak mondott szerverek, bugok stb. -
Qtya72
aktív tag
Sziasztok!
Ti melyik régióra csatlakoztok? Nekem europa régión 100-300 pingem van.
Nagyon örültem mikor kikstarteren megláttam a játékot, rögtön rá repültem, de ez így gyalázat.
Tele ugri-bugri csimpánzzal, 1 golyóval öl, fél tártól nem hal. Mondjuk ez attól is lehet, hogy 20-40 pingel futkoznak. Nagyon jó lenne, ha rendbe raknák végre. Azt nem értem, hogy a nagy kiadók, miért nem tudták meglépni, hogy egy egyszerű, sallang mentes WW játékot adjanak ki. A cod ww2 költségvetésével, meg emberi erő forrásával mekkora játék lehetne.
Na mindegy, Verdunt is EA-val kezdtem ,de azzal fele ennyi gond nem volt. -
válasz
guftabi96
üzenetére
Sajna nálam is ez a gond. Most egy 120-as OCZ van ,de pont pár játék miatt váltanék nagyobbra . Mivel ott a Bf1+PubG,Cs:Go és ez így lehet még egy 250-es is kevés lenne . Jah és ezt kétszer , mert a gyerekemnek is kb ugyan ezek a játékok vannak a gépén+Rainbow six sieg .

-
Nem értem ezt a HDD/SSD dolgot, amikor már öreganyám havonta egyszer bekapcsolt gépében is legalább egy 64GB-os SSD van a rendszernek, hogy képesek emberek még a mai napig HDD-t adattároláson kívül bármi másra használni. 22 ezer forintért már 240 GB-os SSD-t kapsz, arra ráfér minden.
-
gabor222
tag
Nekem HDD-n van és csak az első indítás a lassú (régió kiválasztás után). Szerintem a szerverre csatlakozás nem vészes. Nekem a mapok méretével sincs gondom, már vannak elég jó útvonalaim támadásra és védésre is. A fegyverekkel mi a gondotok? Csipák, kar legtöbbször egyből öl, garand kettőből, ahogy azt kell
. A többivel sincs különösen gondom, mindegyiknek megvan, hogy milyen szituációban, hogyan kell használni. (Sotival csak közelre, mp44-el távolra inkább csak pötyögtetve stb.) -
// Chaka //
tag
válasz
IreN!CuS
üzenetére
Lehet, hogy sok war után kiderül, hogy sd-ben a nagy map kis része használatos csak. Vagy nem
Az ssd pedig szerintem addig kívánatos kifejezetten, amíg nehéz a szerverre rálelni és azon maradni. Ha csatlakozásonként és maponként csak egyszer kell betölteni, azt mindenki kibírja majd. -
IreN!CuS
őstag
válasz
Star/[GM]Ray
üzenetére
Többségben vannak azok - szerencsére - akik baromi sokat játszottak cod1/2/4-el - és kitudja még mivel - és megszólják a weapon balance-t, teljesen jogosan. Jelen pillanatban messze van a jótól.
Nem kötelező az SSD (nekem sincs azon a játék) viszont akkor ne lepődj meg a lassabb betöltésen.
Menürendszer egyszerű, nincs ott nagy gond. A filteringet már csinálják (tény így kellett volna kijönnie)Mapon meg rettentően nagyok, a felét lelehetne vágni mindegyiknél, de már korábban kifejtettem.
-
Star/[GM]Ray
csendes tag
Sziasztok,
Végigolvasva az elejétől a topikot, lenne pár hozzáfűzni valóm

Aki anno nem mozgott a CoD1-UO -2 - 4(eleje pam) Clanbase-ben
Illetve CoD4 - CoD WaW ESL - Cybergamer - körben és úgy érzi unbalance a játék vagy nem érzi magáénak a nyers fegyvereket és a taktikai felépítést az szerintem felejtse el ezt mert nem fog neki tetszeni, ezt teljesen az esports köré építik.Ami nem tetszik: - Számítható volt hogy ennyien érdeklődnek iránta Early után még is 1 óra se kellett és megbénult a rendszerük ( szerintem rosszul nyitottak túl korai volt ez még )
- A menürendszer katasztrófa, server browser - ben nincs filter nem tudsz szűrni player számra , mapra , módra ( szerintem ez független a játék időbeli státuszától ez alap lett volna ha már massive multi. )
- A háttér ? Katasztrófa miért kellene SSD t vennem ahhoz hogy tudjak játszani normálisan ? Mert 2018 van ? Ugyan már ez nem kifogás arra hogy szerver oldalról egy halom szemét az egész.Ami tetszik ( mert ebből szerencsére több van
) - Szóval igen végre egy fejlesztő aki megmerte lépni hogy nem 12 éveseknek csinál repkedő katonákat konzolra
Igenis igény van a versenyszerű sportjátékokra és ez pont az.
- Nem CoD, Nem BF, Nem CS (hála isten
) Szerintem ez egy teljesen új játék talán a CoD WaW promodjára hajaz legjobban de még talán arra se, sikerült nekik egy teljesen új mozgásrendszert létrehozni, fegyverek sebzésén finomítani kell még, de szerintem jó irányba tartanak.
- Mapok szerintem rendben vannak, de kicsit túl tolták őket, mint azt előttem is megírták nehéz védeni illetve támadni túl sok a támadási pont hátból jön a meglepetés
D Majd talán kialakul egy két füstgránát csodákra képes.Összességében ha szerver és szoftveres problémákat rendbe rakják nagy jövője van a játéknak szerintem
Így elsőre ennyi jutott eszembe, OFF: akinek van kedve tolni esténként szívesen csatlakozok egy kis fun ra. Steam: staaR1337huu -
Patrick
addikt
Jó hát az a helyzet, egy picit lehetne skilledebb a játék, jobban elránthatna a fegyó talán...
Az, hogy kp-val úgy lőnek, mint a thompsonnal, meg a garanddal, na az még egy mise.
Ettől függetlenül a játék szerintem jó, persze árkád, de jó.
Az okoskák meg úgy is előkerülnek sajnos... amit várok már nagyon az a killcam.
Jah, nekem meg azt kellett volna írnom, gyere path of exile 1v1-be.

-
Patrick
addikt
god és sner vagy snar nevezetű magyar playerek... faszlámáztak.
Írta az egyik, hogy gyere 1v1 csgo faszláma.

Mondom neki én azzal a bugos szarral nem játszom...

Aszongya ezzel játszom és az a bugos?
Mondom neki, ez early access, az nem.
Egyébként 13-11-re nyertük a wart ellenük...

Szóval, ha PH-s vagy, akkor inkább ússzál tovább.

-
Vanir
veterán
Két meccset mentem gyorsan, eddig semmi fagyás/lag, az FPS-em ugyanannyi mint bétában, úgyhogy részemről jó lesz ez. Nagyon lehet darálni.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Ed3r_X_
nagyúr
-
kemotox
addikt
Hát jó volna baszod de 50 percet ír a gőz oszt kereken 0-át játszottam
Egyedül a tutorial volt képes betölteni. Át kéne hánynom SSD-re de oda csak egy játék fér, az egyetlen igaz szerelmem pedig a Path of Exile, őt nem fogom onnan letörölni 
Amúgy meg az az 1000 meg 3000 óra nem sok, egy ezrest szerintem másfél-két év alatt lazán bele lehet rakni egy játékba. (csak nyomni kell mint a picsa
) Cod2 meg Cod4 pedig elég régi darabok azért. -
Vanir
veterán
Na, megporgethetjuk a flamekorbacsot a heten akkor!
Irok majd.Ed3r_X_: hulye felfogas ez, hogy aki sokat jatszik, annak nincs elete.
Nekem van ugy 1000 ora CoD2, 4500 CoD4, vagy parszaz a kicsit ujabbakbol osszesen, mellette meg mindig porgott a LoL/WoW/CSGO stb. Szerintem az en esetemben tiz evre elosztva nem veszes egyaltalan.
(Most belegondoltam, hogy 2008ban kezdtem a CoD4-et, nagyon durvan elszalltak az evek
). -
ADAM1337
nagyúr
Gyertek a ph-s discord-ra, puboljunk együtt.

invite link
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS RTX 4060 DUAL 8GB GDDR6 OC V2 - 1 ÉV GARANCIA, NÉVRE SZÓLÓ SZÁMLA, UTÁNVÉT!
- ÚJ Bontatlan Apple iPhone 17 Pro 256GB Silver ! 1 ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- iPhone 12 PRO MAX 128GB grafit gyönyörű vadonatúj 100% os akkumlátor! KÁRTYAFÜGGETLEN!
- Apple MacBook M3 Pro 14, 18GB RAM 512GB SSD elado ujszeru Gyor
- Flydigi Vader 3 Pro wireless hall effect kontroller eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- AKCIÓ! MacBook Pro 13 M1 8GB RAM 512GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Owl Labs Owl Bar 4K Videokonferencia Rendszer FRS100
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Szerencsére egy-két játékban ezt észrevették a fejlesztők és kivették a chat lehetőségét .

) és AA (input lag) Off-on előnyösebb, resolution scale meg se mozdítja az fps-t lehet még nincs bekötve mert az élek sem javultak a növelésével (ugye olyan hatása lenne mintha az élsimítást raknám fel, csak szebb eredménnyel input lagg nélkül).
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Viszont igen néhány helyen full sötét, kellene az brightness