- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Legújabb beszerzésem: Sata to Sas adapter
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
Új hozzászólás Aktív témák
-
bepken
veterán
válasz
Csontikka #591 üzenetére
megoldódott közben, alaposan benéztem...a codepage kavart be - ha jól gondolom. a script-ben 1252 szerepelt, az ankelpad-ban pedig 852-essel mentettem el mindegyiket. aztán gondolom ez futtatáskor már nem igazán tetszett neki. aztán hogy mi csúszott el annyira, hogy épp az ip címet nem írta ki a netsh paranccsal....
lényeg, hogy miután átjavítottam 852-re a script-ben is, azután már jól működikna de van még kérdésem bőven, remélem nem gond
szóval hogyan tudnám két változó értékét összefűzni, majd ezt harmadik változóként alkalmazni?
"terem száma"-"gép száma" >> ezeket összefűzve állna össze a gép neve, például "120-13"a következő lépésben pedig ez alapján az érték alapján szeretném módosítani a gép nevét.
ahogy olvasgattam, nem igazán van mód arra, hogy egyszerűen csak lecserélje, mert be kell írni a jelenlegi gép nevet is....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- 3D nyomtatás
- Az áremelések és a GTA VI késése miatt nem költekeznek a játékosok?
- Gaming notebook topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Adobe Lightroom topic
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Synology NAS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 38000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR X670E GENE alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged