- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
Banggood tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
ez_meg_emaz
őstag
válasz
ez_meg_emaz
üzenetére
Meg is jött a jóárasított OnePlus 8-am (most már drágább ahogy nézem). Pontosan 2 hét volt. 08.10. 23h-kor még németországban volt, ma reggel meg már nálam
Gyors volt ez. Van BG-s számlám. OnePlusnál már a fiókomhoz adtam a telefont (Device->Verify), ez nem tudom regisztrációnak minősül-e, de talán nem kell gariztatnom.
Köszönöm itt is mindenkinek a segítséget! -
JoinR
őstag
válasz
ez_meg_emaz
üzenetére
Az elején nekem is működött, most már imádkoznom kell, hogy visszakapjam a pénzem...mióta egy 30$-os dispute november óta nyitva van (10x beszéltem agentekkel, akik ígérik hogy n órán/napon belül biztos bezáródik), nem rendelek semmi drágát. Volt 1-2 olcsóbb cucc, ami nem érkezett meg, nem kaptam rá refundot, simán lezárta az Ali az eladót preferálva.
Ma érkezett volna meg egy 44$-os olasz raktáras termékem (15 nap ma lejárt, pont határidőre), erre kiderült, hogy rossz címre adták fel, újraküldenék...most örülök, ha megkapom a refundot a hitvány Alitól...sajna sokminden ott a legolcsóbb de néha már tényleg az ideg meg az utánajárás miatt nem éri meg, max pár $-ig. -
válasz
ez_meg_emaz
üzenetére
Hidd el tudom hogy mi a különbség a kettő közt. 90 nap várakozás után 15 nap és vége. Vagy vásárlás napjától számolt 180 nap, ha vissza kell küldeni 9300 Ft-ig kifizetik a visszaküldés költségét és ez a BG 30 napos még sem kell visszaküldési idejére is igénybe vehető, amott semmi ilyen.
-
válasz
ez_meg_emaz
üzenetére
Onnan nem ajánlom a telefon beszerzést, nem igazán van kedvezményes szállítású és megbízhatósági problémák is vannak az eladóknál. A BG-is néha problémás, de itt a Paypal + vásárlói védelme miatt te vagy előnyben.
Alin most Spanyol raktárból jönne (Kínából odaküldik és onnan adják fel). Az eladó szerint kb 6-7 nap és a visszafizetési garancia is 15 napos, tehát 2 hét alatt garantáltan itt kell lennie
Vagy nem, némi problémákat érzékelünk a szállítás terén. Ha nincs raktáron akkor felejtős. Biztos az információ amit a Kínában lévő eladó ír? -
JoinR
őstag
válasz
ez_meg_emaz
üzenetére
BG-n tudsz garantáltan áfa/vámmentesen vásárolni a megfelelő szállítás kiválasztásával, illetve nálam sokkal jobb az ügyfélszolgálat is. Többségében azért ha olcsóbb az Ali, én is onnan rendelek, bár van ami kuponozva BG-n a legolcsóbb.
-
ez_meg_emaz
őstag
válasz
ez_meg_emaz
üzenetére
Még egy kérdés... Aliexpress-t már ismerem... onnan 20-30$al tudnám olcsóbban rendelni a telefont... Banggood-nak van bármi előnye Alival szemben? Érdemesebb BG-ről rendelni vagy teljesen mindegy? (A termék ugyanaz lenne, ugyanazokkal a feltételekkel, Global ROM, US charger, stb)
-
válasz
ez_meg_emaz
üzenetére
Ha promo akkor kupont és pontot nem használhatsz, töröld ha ott valamelyiket megadtad és akkor az 589,99 $ lesz az ára, ha nem járt le az akció közben és Magyarországra is vonatkozik az akció.
Biztosítás nélkül -amit nem kellene kihagyni- pont Total: US$595.97 az ára, én ennyiért tudom megvenni MO-ra történő szállítással. De nem kell, így törlöm is a kosárból.Az akciók nem vonhatók egybe legtöbbször. Választani kell.
Eleve Mo volt szállítás, ez a location nem világos.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a Banggood szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Heroes of Might & Magic: Olden Era
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Fűnyíró topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- World of Tanks - MMO
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TB (210-ARJD), WD19TBS (210-AZBV)
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 5290,12.5",i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Lenovo ThinkPad W541,15.6,FHD,i7-4810MQ,32GB DDR3,256GB SSD,K1100 2GB VGA,WIN10
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Gyors volt ez. Van BG-s számlám. OnePlusnál már a fiókomhoz adtam a telefont (Device->Verify), ez nem tudom regisztrációnak minősül-e, de talán nem kell gariztatnom.
V/