Hirdetés
- Hiányzik a gamer érzés
- Mára elég volt a sportból
- Csalók a Facebookon. De ennyi???
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- A gyerekem "tartalmat gyárt", mit tegyek?
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
Bambu Lab X1 és P1P egy nagy innovációt tett le az asztalra 2022 ben ezzel megzavarva a 3D nyomtatók körüli állóvízet szerencsére!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bbmt
senior tag
Megrendeltem a P1P-t...
A kanál a gyengék villája
-
bbmt
senior tag
Remélem jövőhét csütörtök, pénteken megjön, pont szabadságon leszek
Most akkor ez az aux fan akkor kell ha bedobozolom a P1P-t? Mert különben csak szellőzik valamit a borítás nélkül.A kanál a gyengék villája
-
bbmt
senior tag
Hát.. kezdek félni ettől a nyomtatótól... erre is vonatkozik a 14 napon belüli elállás?
-
bbmt
senior tag
Amúgy szereltél már össze valamilyen hotend-et? A thermistorral meg a nozzle-val el lehet szüttyögni . Nem rakéta tudomány, de nem árt rutint szerezni vagy maradni az előre összeszerelt cuccoknál, mert nagyon frusztráló lesz majd, ha folyik a nozzle mellett is a cucc kifele. Régebben a másik topikban volt pár értekezés, hogy milyen nyomatékkal kell meghúzni és hogyan.
-
bbmt
senior tag
Megjött a P1P, de majd csak holnap üzemelem be Jó gyorsak voltak, szerdán rendeltem, szombaton már a szolnoki elosztóban volt.
-
bbmt
senior tag
-
bbmt
senior tag
Ha valakit érint, az Azure fehér PLA gond nélkül nyomódik a P1P-n. Basic PLA-ra beállítva nem kellett variálnom semmit.
-
bbmt
senior tag
válasz JulianSinulf #813 üzenetére
Jelentem, nekem zöld/sárga megy és jó "eddig még " a bed.
Neked milyen színű?A kanál a gyengék villája
-
bbmt
senior tag
Nekem is V3
-
-
bbmt
senior tag
-
bbmt
senior tag
-
bbmt
senior tag
Ha valóban remixet csinálsz úgy, hogy az engedélyezve van, akkor azzal nincs gond, az optimalizálás nem számít remixnek. Ha a tervező engedélyezi a sharinget azzal sincs gond. A printables-en vannak akik a thingiverse-ről alakítanak át dolgokat és saját néven teszik fel, de mindig megemlítik az eredetit link-el együtt. Ez így korrekt. Hivatkozás nélkül, saját néven feltölteni, mintha te tervezted volna, nem korrekt.
-
bbmt
senior tag
Na, a mostani P1P-re letöltött frissítés után nem tud homeolni a Z tengely és le áll hibával.
Volt ilyen már valakinek és mi volt a megoldása rá?A kanál a gyengék villája
-
bbmt
senior tag
Á ezek inkább Resines nyomtatókhoz vannak, ott is a házon belül kell berakni. Ahogy olvastam a hozzászólásokat az Amazonon, azt írják, hogy érdemes pár órával nyomtatás előtt bekapcsolni és akkor eléri a 30 fokot. Papíron tud 50 fokot, de még a kis nyomtatóknál pl elegoo mars2-nél is max 25-30 fokot írtak eredménynek.
-
bbmt
senior tag
Basszus nem tudtam megállni, vettem egy AMS-t....
-
bbmt
senior tag
Elkezdtem próbálgatni az AMS-t és van amit nem találok.
Adott a szín sorrend, ahogy beleraktam az AMS-be.
Ha betöltök egy más által készített bármit, ott is van színsorrend.
Ha pl nálam a fekete a 2.-ben van, a más által készítettben meg az 1.-ben, akkor meg lehet variálni anélkül, hogy fizikailag át kéne cserélnem a filamenteket?
Remélem érthetően írtam le...A kanál a gyengék villája
-
bbmt
senior tag
Szerintetek van különbség a Vision ház és a gyári P1S upgrade ház között pl ASA nyomtathatóság között? Most van raktáron megint.
Nem sikerül ASA-t nyomtatnom, elkezd spagettizni a felénél mindig.
Fél órát mindig fűtöttem előtte, az asztal tiszta.
Ja az ABS sem megy, ugyan azt csinálja.A kanál a gyengék villája
-
bbmt
senior tag
Á sosem használtam ragasztót és nem is fogok.
Majd még próbálkozok, elsőnek sikerült amúgy, de az nagy felületű volt, utána a kisebb dolgok egyszer sem.
A Prusát meg csak beraktam egy IKEA szekrénybe és úgy nyomtatta az ASA-t mint egy álom. Ki érti ezt...A kanál a gyengék villája
-
bbmt
senior tag
Srácok, mi ez az ellenségeskedés meg felsőbbrendűség azért mert nem használok ragasztót? Nem mindegy az nektek? Azért mert nektek kell, másnak nem biztos. 4 éve nyomtatok ragasztó nélkül, pedig volt pár nyomtatóm.
Csak a tapasztalatom írtam, le az előbb is, hogy megoldottam ragasztó nélkül.
Nem értem ezt a hozzáállást ezen a fórumon...A kanál a gyengék villája
-
bbmt
senior tag
De a Bambu is csak javasolja, nem írja elő...
Kár itt részekre szakadni, inkább csak el kéne fogadni, hogy valaki így, valaki amúgy gondolja és csinálja.
Engem nem zavar ha valaki ragasztót használ, ezért nem értettem mást miért zavar ha én nem használok.A kanál a gyengék villája
-
bbmt
senior tag
Nem kell megkeresni, tudom és vállalom amit írtam ráadásul utána azt is írtam, hogy megoldódott a problémám( gyári generic ASA profil 95 C-re van beállítva, nem gondoltam volna) és hozzátettem, hogy ragasztó nélkül.
Ezután kaptam a lenéző "majd rájön" hozzászólást, ami fura volt nekem.
És csak annyi volt a "problémám", hogy másnak miért nem tetszik, hogy nem használok és akarok használni ragasztót. ( igen, tudom az én hülyeségem, vállalom is, ezt sem tagadtam sosem)
Szerintem kár tovább görgetni a dolgot, nekem megoldódott a probléma, másnak nem jött át, hogy azért mert valaki nem úgy nyomtat mint ő, az nem baj...A kanál a gyengék villája
-
bbmt
senior tag
Valamikor volt szó AMS-ben használható TPU-ról. Próbálta már valaki?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mobil flották
- Ennyibe kerülhet az Oppo Find X8 Pro az EU-ban
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Apple notebookok
- Elektromos autók - motorok
- Elektromos cigaretta 🔞
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- DIGI kábel TV
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Apple MacBook Air M2 15" (2023) 2 év garanciával + ajándék Logitech egérpad
- Lenovo ThinkPad T14 gen 4 IPS érintőkijelző i5 1345U 16GB RAM 512GB SSD 3 év gari! Win11 ÚJ
- Bomba áron Hp Laptop! /AMD Ryzen 5-3500U/8 GB/128 SSD+1TB HDD/FHD/Garancia
- ThinkPad T490 - 14" IPS, I5-8365U, 16 DDR4 / 256 GB NVMe, TYPE-C, TBOLT3 +SZLA! +Gar!
- I7 9700 + STRIX B365-F + 32GB DDR4
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest