-
LOGOUT.hu
Bambu Lab X1 és P1P egy nagy innovációt tett le az asztalra 2022 ben ezzel megzavarva a 3D nyomtatók körüli állóvízet szerencsére!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vesa
veterán
válasz
cross56 #10231 üzenetére
Nekem a Xiaomi Hygrometeres verzió van, de szerintem nem ideális a mérés, mert a műszer dobozában is van golyó (még ha ki is van hagyva a műszer helye). Emiatt pedig, nem reális a páratartalom mérése hiszen a készülék szenzora körül ott vannak a páraelnyelő golyók, így szerintem hamisan alul méri a páratartalmat. Direkt a tekercseknél valószínűleg más lenne a mért érték, de összességében akkor is nagyszerű a rendszer, mert a semminél így is sokkal jelentősebb mértékű párátlanítást végez. Én nem szeretem kiszedegetni a tekercseket amikor nem nyomtatok. Most is áll a nyomtató lassan 1 hónapja mert nincs rá időm, de mind a négy orsó benne van. Viszont cserélem a golyókat, ha látom a színén a telítődést. Még nem volt nyomtatási gondom vizes filament miatt. Persze ez csak akkor igaz, ha eleve szárazon van betéve, a golyók csak szinten tartják. Ehhez kell egy szárító. Lehetőleg olyat vegyél, amiben van ventilátor. De szárításra többféle módszer is van.
[ Szerkesztve ]
A tudomány a valóság költészete!
Új hozzászólás Aktív témák
- Új MSI GF63 Thin 15 FHD IPS i7-12650H 10mag 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 2050 4GB Wi-Fi6 Win11 Garancia
- PlayStation 5 (CFI-1016A) lemezmeghajtós verzió
- Acer Aspire 7 Intel Core i5-7300HQ 16GB DDR4 GTX 1050 Ti 4GB Windows 11 gamer laptop
- Gigybyte B550I AORUS PRO AX
- GIGABYTE RTX 3060 Ti GAMING OC 8GB GDDR6
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest