Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- weiss: Autó költségek
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
Aktív témák
-
Den
veterán
''Tök durva, múltkor azon gondolkodtam hogy ''de szar, én bezzeg már soha nem leszek elsős gimnazista'' (mint azok akiket éppen láttam a suliban) ''
Erről beszéltem, és nem leszel többet 18 éves, meg majd 20 sem, meg 25 sem, _csak_egyszer_. És nem tudod mit hoz a jövő. Amit ma megtehetsz, azt ma biztosan megteheted de holnap már egyáltalán nem biztos.
A társaságigényre egy gyógyír van, társaságba kell menni. Én még nem hallottam olyanról hogy az ember otthon üldögélt évekig, aztán egyszer csak egy buli közepén találta magát csupa jóbarát között.
Ahogy mi itt megkedveltünk, úgy valszeg a való életben is megkedvel egy társaság. -
Den
veterán
Oké, Panther lehet hogy amit először írtam az kissé durva lett, de nem könyvben olvastam, szal érdemes elgondolkodni rajta, és nem b*szog*tásnak ment.
-
Den
veterán
Panthernél ez nem egy pillanatnyi állapot, már többször is elmondta ezt, sőtt egy ideig az volt az aláírása, hogy ''life is luz''.
Lehet hogy kicsit nyersen fogalmaztam, de mindig bepöccenek mikor fiatal egészséges emberek, akik bármit kezdhetnének az életükkel, azon sopánkodnak hogy de szar is ez az élet, pedig nem is éltek még. -
Den
veterán
Ilyen hozzáállással soha. Aztán majd 30 évesen rájössz hogy elment a fiatalságod a nagy sopánkodás közben. Visszanézve viszont azt fogod látni, hogy rengeteg elszalasztott lehetőséged volt, csak a szemed kellett volna kinyitni, hogy észrevedd.
Szal ha 10-15 év múlva alkoholista, vagy öngyikos akarsz lenni csak így tovább.
Aktív témák
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- Path of Exile 2
- Apple MacBook
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- Filmvilág
- Milyen NAS-t vegyek?
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 PLUS Seasonic 750W
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 512GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- ÚJ ELEKTROMOS ROLLER és EBIKE 2/3 ár alatt a és e-bike dobozban, 1 év gar.:
- MSI 14 Modern C12M FHD IPS i7-1255U 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest