Hirdetés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Dr.Zoo blogja, avagy az élet nagy dolgai...
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tul
aktív tag
Rendőrséget, biztosítót, mindekit kihagyok a dologból, mert tulajdonképpen kárt nem csináltam, csak arrébbtettem kicsivel a táblákat, meg felszántottam azárkot. Még a végén valami gondom lenne belőle, így meg megúszom a kocsi kijavításával. Nem is olyan régen, elénk ugrott egy kóborkutya, 3-an ültünk a kocsiban, két másik autóban szintén négy szemtanú. Az ismerős golfja összetört (el nem hittem volna, hogy egy kutya ilyen kért tud csinálni), mentünk a rendőrségre. Helyszínelők ki, kutya addigra eltűntetve
Felvázolva a helyzet, dokumentálva. A válaz a biztosítós kérdésre: a kutyagazdáját nem kötelezhetik fizetésre

Nem hiszitek???? Én sem hittem. Egyedül akkor van esély a kár megtérítésére, ha van az illetőnek lakásbiztosítása, akkor az fizethet. De úgy sem tuti.. Bíróság, pereskedés, ez a menete. Nem megy ez olyan egyszerűen...
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus TUF A15 FA506IV 15.6" FHD IPS Ryzen 7 4800H RTX 2060 16GB 512GB magyar vbill gar
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / RX 5500XT 8GB / 16GB DDR4 / 128SSD+1TB HDD
- Samsung PM9C1b 1TB M.2 PCIe Gen4 SSD! 7.100-6.700MB/s
- Logitech G SAITEK Farm Sim Controller
- BONTATLAN! - ASUS RTX 5070 Ti PRIME OC 16GB - 3 ÉV ALZA GARANCIA!!
- Huawei Pura 70 Ultra 512GB Black Karcmentes állapot 16GB RAM 6 hónap garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ultra 5 245KF / RTX 5060 / 16GB RGB DDR5 / 1TB Nvme SSD
- Új HikSEMI 16GB DDR4 2666MHz Hiker Black + Számla + Garancia
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz UDIMM PC RAM, több db- számla, garancia
- MacBook Pro 14" M1 32GB RAM 1 TB 27%-os áfás számla (0449AB)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Felvázolva a helyzet, dokumentálva. A válaz a biztosítós kérdésre: a kutyagazdáját nem kötelezhetik fizetésre