Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Én és a számítógép
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- sziku69: Szólánc.
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mici80
tag
Akkor érdemes lenne menteni minél hamarabb. Én ha ilyen helyzet van nem szoktam spórolni inkább veszek egy másikat amin adatot tárolok. Ez meg mehet rendszer vinyónak. Otthoni gépbe természetesen. Rajta van az XP jó, meghal vinyó nincs semmi gáz mert nem ezen vannak az adatok.
-
Mici80
tag
Helo!
Elméletileg javíthat rajta, mivel az a gyenge szektor fizikailag nem hibás csak nem tud róla az op rendszered olvasni /vagy csak lassan tud/. Adatkapcsolat hiba az alaplap hibájából is lehet. Érdemes a winyót más gépben is tesztelni mert lehet más teljesítmény/kondíció értékeket kapsz.
Most ebben a gépben teljesítményre hány százalékot ír?HDD Regeneratort is megpróbálhatod lefuttatni rajta !
üdv.Mici
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Lenovo ThinkPad Z13 G1 (ELKELT)
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest