Hirdetés
- czundermák: Shikoku Henro #0: Mégis mi ez?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
Sanya
nagyúr
válasz
Oszama Bin Láda
üzenetére
Valljuk be hogy részegek voltunk...:DDD
-
Den
veterán
válasz
Oszama Bin Láda
üzenetére
Repülőgépet láttál. Onnan tudom hogy már én is jártam így. Egy barátommal mentünk ezerrel, tök sötétben, egyszercsak mint a scifik-ben, baromi erős fény, lebeg jobbra előttünk, egy hang nélkül, majd ahogy mentünk felé lassan ereszkedni kezdett, és lassan jött felénk, de tényleg nagyon lassan, néma csöndben. Para elkapott, mondom haveromnak tök meglepetten: - Nézd már....
Erre haver (aki pilóta) tök természetesen: - Ja leszálófény, itt van mellettünk a reptér.
Akkor esett le hogy, tényleg, hát pont a reptér mellett megyünk el és a kifutópálya merőleges az útra...
Mivel sötét volt és nem voltak viszonyítási pontok, nem láttam milyen messze van a gép, plusz a a kocsi és a gép relatív elmozdulása olyan volt hogy egy ideig úgy tűnt egy helyben lebeg (egymás felé mentünk), majd hogy nagyon lassan ereszkedik és felénk jön.
Aztán volt egy hasonló, nappal, ott egy felüljárón mentem kocsival és tőlem balra egy utasszállító szállt le kiengedett kerekekkel. Egy ideig egymáshoz viszonyítva úgy mozogtunk, hogy úgy tűnt mintha a gép egy helyben lebegne, marha érdekes volt. -
Cefa
senior tag
válasz
Oszama Bin Láda
üzenetére
Szia hihető amit írtál de ne feledd hogy mindig a legegyszerűbb megoldás a legjobb.
Tehát az ufó-superman-gömbvillám témát utoljára kell hagyni a sorozatban.
Lehet hogy egy raj szentjánosbogár volt.
üdv. -
biker
nagyúr
válasz
Oszama Bin Láda
üzenetére
kb milyen magasan, és mekkora volt asz a fény???
-
Agyasima
őstag
válasz
Oszama Bin Láda
üzenetére
Szerintem is szuperman vót. Olyan gyorsan ment, hogy izzott körülötte a levegő. Tuti100.
-
J.J. András
őstag
válasz
Oszama Bin Láda
üzenetére
én hiszek neked, mégpedig azért , mert tutti , hogy az Amcsik valamit titkolnak....
nekem az a fura, ha valamiről ködösíteni kell, akkor bezsélnek a kormányszóvivők össze-vissza, de ha az 51es ZÓNA valahogy is témaba kerül, kész, megnémultak....,mint a Kennedy-gyilkosságnál.....
na, ez voltam én, csőváz -
LukE
veterán
válasz
Oszama Bin Láda
üzenetére
hangtalan és világít, lehet hogy valami természetfeletti, mondjuk 1 Superman fáklyával:D
-
renegade
aktív tag
válasz
Oszama Bin Láda
üzenetére
Gömbvillám? Milyen volt az időjárás? Mekkora volt az ojjektum? Milyen sebességgel nyomult?
Egyébként szkeptikus vagyok, de ha tényleg így volt, én irigyellek a látványért!!
Aktív témák
- Hardcore café
- Sorozatok
- Fujifilm X
- Macska topik
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- czundermák: Shikoku Henro #0: Mégis mi ez?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Fotó állvány eladó
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Honor 400 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- 183 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5090 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest