Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hieronymus: Hogyan parkolj hátramenetben profi módon
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Luck Dragon: Óraátállítás
Aktív témák
-
Oszama Bin Láda
csendes tag
Aki ismer, tudja ki vagyok és miért nem a saját nevemben írok most. Mert igazából nem merem felvállalni azt a nicket, ami alatt írogatok ide, mert még elmebetegnek néznének...
Szóval a sztori. Egy kiadós veszekedés után - egy lánnyal - autóba ültem és kerültem egyet itt a miskolci vadonságban. Már hazafelé tartottam a hegyek között, amikor észrevettem, hogy jobb kézről nekem egy fényforrás világít. Odapillantottam, de úgy tűnt, hogy csak egy fellőtt rakéta, vagy hasonló. Mintha jelzés lett volna. Az útra figyeltem, de a fényforrás nem szűnt meg, hanem egyenletes tempóban közeledett a hegy felől. Láttam, hogy éppen keresztezni fogja az utat majdnem előttem, de nem tudtam, hogy milyen magasan lehet. Egyre közelebb jött és egyre nagyobb lett a fényereje. Beleléptem a fékbe és kiszálltam a kocsiból. Csak a fák susogása hallatszott, ahogyan mozgatja őket a szél. Se motor, se rotorzaj. Először helikopternek, aztán valamiféle kis gépnek néztem, de túl alacsonyan volt ahhoz, hogy ne halljak semmit.
Végül elsuhant fölöttem és egy hangot sem adott ki! Egyenletes, lassú tempóban eltűnt a másik hegygerinc mögött. A fényforrás gömb, vagy csészealj alakot vett fel, de nem láttam semmi egyebet. Ez meg mi volt? Hacsak nem egy éjszakai sárkányrepülő, akkor mi?...Igazából ami a legfurcsább, hogy a fényből szemernyi sem esett az útra, csak a tárgy (???) körül volt erősen érzékelhető.
Azt hiszem kiírtam magamból ezt az X aktát, most már mehetek aludni. Ha valaki venné a fáradtságot és mégis írna ide, akkor Oszamaként fogok reagálni. Még jó, hogy kettős életem van itt a PH -n. ;]
Aktív témák
- Háztartási gépek
- Windows 11: miért nem vált mindenki?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Windows Insider Program
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Villanyszerelés
- Gyúrósok ide!
- Apple MacBook
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Windows 11
- További aktív témák...
- 200 x 60 cm Ikea Lagkapten / Alex asztal
- i5 14400F/MSI RTX 5070 GAMING TRIO OC/Corsair 32GB DDR5 6000Mhz/Samsung 980 Pro 1TB/Be quiet650WGold
- Tamron 24-70mm f2.8 Di VC USD G2 (Nikon F) eladó!
- Steelseries Arctis 9X Wireless for xbox + Xbox dongle for PC
- ASUS ROG STRIX GeForce RTX 4090 WHITE OC EDITION 24GB - Alza garancia 2027.03.19 - BESZÁMÍTOK!
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Optiplex 3010 MT,G-870,4GB RAM,500GB HDD,WIN10
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4384
- SMAILIO HD 5" GPS autós navigáció
- 243 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest