Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sun35
csendes tag
Sziasztok. Sszeretném kérni a segítségeteket,éspedig HIS Radeon X1650 Turbo IceQ AGP VGA 256MB DDR2 / 128 BIT videokártya compatibilis windows 8-al? Köszönöm.
[ Szerkesztve ]
-
sun35
csendes tag
Sziasztok. Vettem eg yúj videókártyát, beraktam a gépbe ez a piros szöveg fogadott: YOU HAVE NOT CONNECTED ONE OF YOUR VIDEO CARD POWER CONNECTORS TO THE POWER SUPPLY. PLEASE REFER TO THE 'GETTING STARTED GUIDE' FOR PROPER HARDWARE INSTALLATION.
His radeon x1650 pro ice Q 256mb DDR2 128 bit-es videokáryta. Miért irja ki és mi a megoldás?. Köszönöm. -
sun35
csendes tag
Sziasztok. Vettem egy használt videokártyát sehogy se tudom működőképesé tenni. Ez a szöveg fogad mikor elinditom a pc-t: You have not connected the power cable to your video card. Please refer to 'getting started guide' for proper hardware installation" at startup.
Utánna A tápról van a kis 4 eres kabel azt csatlakoztattam a videokártyához, akkor meg semmit se csinál a pc csak zúg és várja , hogy bottoljon a rendszer.
Videokártya:his x1650 pro agp 256MHz DDR2 128 bit
Alaplap: asus a8v deluxe.Mi lehet a gond? Nem jó a videokártya, vagy más probléma van?. Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Linux kezdőknek
- Vallás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bluetooth hangszórók
- EAFC 25
- Szólánc.
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest