- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gerner1
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
-
LOGOUT
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
lui001
csendes tag
válasz
speedydb23 #32074 üzenetére
fsp 400
-
lui001
csendes tag
válasz
agressiv #32072 üzenetére
Kössz,
Még csak annyi hogy az alaplap is elszállt, (abit ai7- a hiba: lefagyott a gép filmnézés közben, újraidításnál nem bútolt be) Abit is7-e2-t szereztem (csipszet,stb drivereket feltettem), ott jött ki hogy a vga is károsodott(ráadásul dvi kábelen nem is ment át kép, így csere analóg kábelre) Egy ati 9500-at tudtam hírtelen szerválni, ezzel viszont rendszeresen lefagy a gép,de csak win 7 alatt.(2x kíirta kék háttér mellett hogy valami demage és hogy reset display driver. Próbáltam ati oldalról letöltött drivert feltenni, de valami "INF" baja van és megszkad a telepítés. Xp alatt felment a driver és nem is fagy le tehát csak Win7-el vacakol.Rakjam újra a win7-et?? És ami még érdekes, hogy dvi kábelen az "új" kártyával sem megy át a kép...
Új hozzászólás Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Fotók, videók mobillal
- Automatizált programozóplatformon dolgozik az Apple
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- OpenMediaVault
- A Keychron K2 HE rapid trigger billentyűzet tesztje
- Büszke apukák és anyukák topikja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7400 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD IPS I CAM I W10 I Garancia!
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Xiaomi Redmi 10 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest