Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- oriic: A TOP 10 legtöbb hozzászólással rendelkező PH! felhasználó
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
KBence0606
újonc
válasz
MasterDeeJay #82061 üzenetére
Szia pcie bifurcation-t hogy tudom manuálisan beállítani?
-
KBence0606
újonc
válasz
jokeph #82057 üzenetére
Igen, a bedugtam a saját számítógépembe (amiben nem is volt másik kártya) és ugyanúgy nem indult el, mint a bányász gépben.
Viszont amit elfelejtettem legelőször leírni: A Risernél és ahol a 6-pines kábel csatlakozik a videókártyához a fény világított, tehát azok kapnak áramot. -
KBence0606
újonc
Sziasztok!
Nemrég elkezdtem bányászattal foglalkozni (Megépítettem az első bányászgépemet: 1db 580 8gb, 2db XFX 470 8gb, 1db Sapphire 470 8gb,1 db 1060 6gb). Sorban el is kezdtem rákapcsolni a videókártyákat, harmadiknak az egyik XFX 470 8gb-osat kötöttem be. Amíg csak három videókártya volt a gépben szépen működött is, viszont amikor rákapcsoltam a hátralevő 2 darab videókártyát, majd újra elindítottam a bányászgépet az 5-ből csak 4 kártya működött, és valamiért az előbb említett XFX 470-es nem indult el. El is kezdtem próbálkozni, hogy mi van, ha más kábeleket vagy risert használok, de továbbra sem akart elindulni, ekkor elkezdtem a Bios beállításokban keresgélni de semmit sem találtam az ügy érdekében.
Ezért kérem a segítségeteket, van esetleg valami ötletetek amit megpróbálhatnék? Azon is gondolkoztam, hogy esetleg a videókártya Bios-át kéne reset-elni fizikailag. Mivel a kártya nem indul el, így gépen keresztül nem tudunk hozzáférni.
Mindenkinek köszönöm szépen a segítségét!
Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- PlayStation 5
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Akciófigyelő: Ütős ajánlatokkal nyit újra a Xiaomi Store az Arena Mallban
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen notebookot vegyek?
- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
- EAFC 25
- További aktív témák...
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5320 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest