Hirdetés
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Ég veled, KEndre! :(
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- nonsen5e: DPD tapasztalatok
- gerner1
-
LOGOUT
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kikey
csendes tag
A driver hibát nem hiném, mert már 2 gépben is ki lett próbálva és ugyanazt csinálta. Persze a drivert mindig frissítésre került.
A kép nem csíkozódik, csak egyszerűen elmegy a kép, és nem ad jelet a kártya.
Szóval lehet hardveres hiba.. de amint írtam néhány játék alatt kifogástalanul megy. -
Alabian
csendes tag
Javítva, bocsi!
Sziasztok!
Ma érkezett meg az USA-ból egy [vga], melyet a [régi vga-m] helyére tettem be. Nos, az történt, hogy semmi sem történt, vagyis a monitorom azt mondta, hogy nincs jel. Visszatettem a régi kártyát, aztán azzal sem volt/van jel.
Segítsetek kérlek!
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Home server / házi szerver építése
- Milyen légkondit a lakásba?
- Gitáros topic
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Assetto Corsa EVO
- Politika
- Futtasd helyben a Qwen3-at: ingyenes nagy nyelvi modellek az Alibaba konyhájából
- SSD kibeszélő
- Megvan a következő Xperia pontos startdátuma
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Lenovo ThinkStation P520 Workstation! W-2145, 64GB, 512 SSD /Quadro - Számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Lenovo Thinkcentre M920S Brand számítógép - i5 9500 8GB RAM 512GB SSD 630 IGP Win 10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest