Hirdetés
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- Szólánc.
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT.hu
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
MaidenFan
tag
válasz Cyberboy42 #73214 üzenetére
Szia köszi a választ, mindenhol be van kapcsolva a vsync ahol csak lehet mind a 2 helyen. Nem értem mi lehet a probléma ha megy gsync márpedig megy mert a bal oldalon ki is írja de ha a vsync ki van kapcsolva akkor tearingel a kép
Komolyan nem értem mi lehet a gond mert akkor most kb kidobtam az ablakon a pénzt
Az fps limit 144 fpsre van korlátozva nekem nem is kell több.
Kb olyan a kép mintha a vsync ki lenne kapcsolva szétcsúszik egy kicsit
Függőleges szink.-nél: Ki - Be - Gyors - 3D alkalmazás[ Szerkesztve ]
-
Moho.Jojo
csendes tag
válasz Cyberboy42 #73214 üzenetére
-
MaidenFan
tag
válasz Cyberboy42 #73219 üzenetére
Jelenleg pubg-vel korlátozom be az fps-t, van olyan funkció a monitorba amivel látom a frekvenciát meglesem mit mutat azokkal a beállításokkal amit mutattál.
Sajnos nem mutatja milyen frekvencián megy csak azt hogy 144hz
Nagyon remélem hogy nem rossz a monitor...[ Szerkesztve ]
-
Moho.Jojo
csendes tag
válasz Cyberboy42 #73220 üzenetére
Itt nem volt a kis pipa, vagyis a fenti legördülő menünél. Most kattintottam rá, és úgy lett mellette a pipa.
Szóval most így van.És akkor kikapcsoltam a függőleges szinkronizációt, és persze a játékban sincs bekapcsolva.
Most kipróbálom így.
Ha a korlát 140, akkor gondolom elbúcsúzhatok a 144Hz es képfrissítéstől?.. -
MaidenFan
tag
válasz Cyberboy42 #73223 üzenetére
Természetesen a gyári display kábellel kötöttem össze.
Már tényleg nem tudok mire gondolni hogy mi lehet a baj, nem tudom hogy ha vissza küldeném a monitort akkor csinálnának-e vele valamit de szerintem nem működik megfelelően.[ Szerkesztve ]
-
Moho.Jojo
csendes tag
válasz Cyberboy42 #73220 üzenetére
A függőleges szinkronizációt beraktam ahogy mondtad 3D alkalmazás használatára, de töredezik, hullámzik a kép.
Mikor arra kattintottam rá, hogy be, akkor jó volt. De így nem jó sajnos.
Játékon belül is ki van kapcsolva a V-sync. -
Moho.Jojo
csendes tag
válasz Cyberboy42 #73224 üzenetére
Rendben értem.
De gondolom ha a játékon belül, tehát a pubg-ban beállítom, hogy 138, akkor ott így ebben a formában elég. Nem kell hozzá a riva tuner.
Beállítottam a függőleges szinkronizálást (nem 3d alkalmazás szerint, mert úgy nem jó) hanem a Be-re kapcsoltam,, illetve a játékban a maximum 138 fps-t.
Sokat javult a helyzet, csak elszomorító, hogy így nincs meg a 144Hz, illetve jelen vannak még a mikro laggok, mikor 110 fps-re ugrik, vagy 122 re pl,, de kevesebbszer.
Csak megint itt jön a kérdés.
Ha az embernek 230 ezres, G-Sync-es a monitorja, akkor mi a kutya füttyért kell szenvednie a V-synceel?Na de az alap, ami eddig a legjobb az az, hogy függőleges szinkronizáció Be az nvidia panelben, játékban ki.
A játékban lekorlátoztam az fps-t 138-ra.
Csak mikor akár tíz fps-el kevesebb van, akkor bumm, akad. És itt jönne a G-sync, hogy ezt ne lássom, tehát az akadást, de még is látom. Na ez most akkor micsoda?
Ohh még egy valami? Most kijött ez a felirat, és nem tűnik el ???[ Szerkesztve ]
-
MaidenFan
tag
válasz Cyberboy42 #73228 üzenetére
A legfrissebbet használom. Nálam nincs lagg nagy folyamatos minden csak zavar hogy a vsync nélkül nem nem csinálja dolgát a gsync pedig ott van a kis kép hogy gsync on, tehát kicsit töredezik a kép oldairányú mozgásnál
-
MaidenFan
tag
válasz Cyberboy42 #73230 üzenetére
Megpróbálok mindent majd mássik drivert is és játékot is ha akor sem lesz jó akkor már tényleg nem tudok mit csálni csak bént hogy eddig úgy néz ki hogy feleslegesen dobtam ki a pénzt
Mondjuk érdekes dolog hogy minden gép bekapcsolásnál ad egy üzenetet jobb oldalon hogy ez egy gsynces monitor és a beállítésokért kattintsak Értesítési sávban van az üzenet.[ Szerkesztve ]
-
MaidenFan
tag
válasz Cyberboy42 #73236 üzenetére
Lassan jönnek de igyekszem megnézni
-
Moho.Jojo
csendes tag
válasz Cyberboy42 #73249 üzenetére
-
A_ScHuLcZ
addikt
válasz Cyberboy42 #73283 üzenetére
Köszönöm, akkor nem töltünk vele több időt.
i5-3570-es procihoz egy 1060 3GB-os változatot terveztem, passzol a procihoz, kihajtja teljesen, és használtan ki lehet fogni jó áron.
Mely változatok rendelkeznek jobb hűtéssel, és tartoznak a halkabb kategóriába? (ezek a legfontosabb szempontok)
"I'd tell you a joke about UDP, but you probably wouldn't get it."
-
aDaM909
tag
válasz Cyberboy42 #73338 üzenetére
De akkor hogy lehet hogy csak nagyon ritkán csinálja ezt? Meg a feszültségek rendben vannak a program szerint.
-
Erik77
csendes tag
válasz Cyberboy42 #73351 üzenetére
Valami ilyesmire gondoltam én is, csak jól esett a megerősítés. Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Hibátlan - GIGABYTE Aorus GeForce GTX 1080 Ti Waterforce Xtreme Edition 11GB GDDR5X 352bit VGA
- 10x R5 430 2GB DDR5 egybe (zörgő ventis)
- Gainward RTX 2060 Super Ghost 8GB használt videókártya eladó garanciával! AKCIÓs
- JÉG Kisbironak!ASUS TUF GAMING RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest