Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Parci: Ég veled, KEndre! :(
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- nonsen5e: DPD tapasztalatok
- gerner1
-
LOGOUT
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
snake1977
őstag
válasz
Csupingo #60999 üzenetére
A táp hibátlan, a fesz értékekkel nincs semmi gond, most driverek nélkül is megpróbáltam, ugyanugy villan párat majd bejön rendesen a kép, de ezt csak néhány óra pihenés után csinálja, ezután egy szimpla leállitás-elinditás után nincs ilyen jelenség. Levideóztam bár kapkodtam de a lényeg látható, kb. 15 másodpercig igy villog miután betöltött majd helyreáll minden, itt most még driver sincs fent hogy ki tudjam zárni a driveres gondot, a registry-ből is töröltem minden ati/amd dolgot.
Szerk. még annyit megpróbálok hogy hagyom állni pár órát majd rádugok egy másik monitort hogy ezt is kizárjam mint hibát. De félek nehogy hardveres gond legyen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Gitáros topic
- Politika
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Last Epoch
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, 5db Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről BOMBA ÁRON!
- Retró És kuriózum AGP kártyák Eladók !!!
- Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- ASRock Radeon RX 6900 XT Formula OC 16GB GDDR6 256bit
- 27% Számla! Sapphire RX 7900 XTX Vapor-X 24GB GDDR6 Nitro+ Videokártya! BeszámítOK
- BESZÁMÍTÁS! Asus X570 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB FRACTAL DESIGN Meshify 2 650W
- Csere-Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol! Olvass!
- 92 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4070 (ELKELT)
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest