- Wiz Khalifa: Grand Theft Auto VI - Érdekességek, látványosságok, képek, infók egy helyen.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- ldave: New Game Blitz - 2025
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
B.B.Bali
csendes tag
Hali! Tegnap sietve fogalmaztam meg a kérdést , remélem ez már részletesebb, átláthatóbb .
Ha valaki tudna segíteni nagyon boldog lennék , mert így az elég combos laptopom gyenguszá lett :/
Masina:
Samsung NP350V5C T01-TRHiba kialakulása :
Feltelepítettem egy programot, SoftXpand volt a neve.
Telepítés után ha bekapcsoltam a gépet nem adott képet se monitorra, se alap lcd-re , vagy pedig befagyott (valamikor rendszer felálása előtt valamikor pedig felálás után... Kékhalál vagy csak megált a kép semmi reakcióval )Amit próbáltam :
Újra telepítettem több opval is már , de mindig ugyan az volt a hiba ....
A gépemben 2 vga-van ,amd telepítettem akkor még stabil volt a rendszer , de miután az intelt telepítettem már a reset után kék halál ( Videót készítettem amit itt tudtok megnézni :https://www.youtube.com/watch?v=RAFPNL5BqDk)Érdekes:
Amd-t telepítem, reset, utána nézem az amdt-jelzi eszközkezelőben sárga háromszöggel ... Intelt telepítem meghal a op !Kérdés :
Lehet megölte volna a progi a vga-t ?
Van rá valami gyógymód ?Lemaradt bocs , hogy mindig ezeket a drivereket használom, eddig nem volt probléma vele !
Valaki HELP PLS :/
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Videós, mozgóképes topik
- Amatőr csillagászat
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Linux kezdőknek
- Plazma TV topic
- BestBuy topik
- Ingyen szoftverekkel teszi vonzóbbá a processzorait az Intel
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Dell Latitude 14 5450 - 14" FullHD IPS - Intel Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2.5+ év gari
- AKCIÓ! ASUS ROG Strix G513IE 15 Gamer notebook - R7 4800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050Ti 4GB WIN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest