Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Szólánc.
- Öregszem
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Aktív témák
-
Alister71
nagyúr
-
MPowerPH
félisten
Nah, bekötöttem a HDMI kábelt. Először tök jó volt, utána kezdett hülyéskedni. Így random szerűen a zöld árnyalatot kiszedi a képből. Hirtelen az egész képernyő zöldre vált, majd utána zöld szín nélkül jön vissza a kép. A hibát orvosolja, ha ki-be húzom a VGA-ból a HDMI átalakítót. Mitől lehet ez? Van mikor 1 órán keresztül nem csinálta, van mikor 10 perc alatt. VGA kábellel nem volt ilyen probléma.
Don't Tread On Me
-
dabadab
titán
WinXP alatt hogyan lehet beállítani a GMA450 videomemóriájának a méretét?
DRM is theft
-
rebugra
aktív tag
Sziasztok, a gondom a következő: HP Notebookot használok, Nvidia 8600M VGA, és hozzá egy külső Sasung SyncMaster 223BW TFT-t. Hozzá van kötve VGA kábelen, notebook TFT lecsukva, és ugy használom. Tegnap frissítettem az Nvidia drivert (és lehet ezér???), de ma bekapcsoltam, és nem működik a külső kijelző, nincs kép rata. Villog a kék led a TFT-n, ha kijelölöm hogy csatlakozás külső kijelzőhöz, akkor a gép felismeri, de vagy villog tovább, vagy felsimeri, világít a kék led, de csak feketeség van. Próbáltam másik Notihoz a TFT-t, ott azonnal rákötöttem, és megjelent a kép, tehát TFT jó. Win7 van rajta, látja is higy Samsung monitor, de nincs kép, notebook kijelzőn van, külső TFT nincs. Mi lehet a gond? Van valami diagnosztika?? Win7 hibaelhárító nem talál hibát.
═════════════ --==[ FinestMedia Werbetechniker ]==-- ═══════════
-
1hijjanhusz
senior tag
Hali!
Egy AC S1 Rev.2 hűtőt néztem ki egy 4870-re. Plusz tennék rá két 12-es ventit. Szerintetek ez így komolyan le tudná hűteni a forró kazánomat?lúzer sport club/ A pohár már félig van.
-
Krisinto
őstag
válasz 1hijjanhusz #37065 üzenetére
A gyári hűtőnél biztos,hogy jobb lesz! ,és jobban is fog hűteni
-
1hijjanhusz
senior tag
-
Krisinto
őstag
válasz 1hijjanhusz #37069 üzenetére
Hát pedig nem valami rossz hűtő van rajta.
-
MZsoltee
veterán
válasz 1hijjanhusz #37069 üzenetére
Én tapasztalatból tudok beszélni egy 4850-ről, nekem passzívan viszi az S1-es nyár még nem volt de furmakkal (1óra) max 80°Cig tudtam feltornászni idle olyan 40°C körül van igaz alaposan alul órajelezve!
A tökéletes nő süketnéma, nimfomániás, és az apjának kocsmája van.
-
sgteam
aktív tag
válasz 1hijjanhusz #37072 üzenetére
hali!!!
srácok van egy asus hd 5770 cucore vga karim tuningolni szeretném de nem tudom mennyi feszt adhatok max a vga karinak jelen pillanatban 1.2v (ez a gyári) ha esetleg feltenném 1.25 vagy 1.3v az szét cseszheti a vga karit vagy az még nem olyan brutális áram emelés?
Szeretem az állatokat de nem akarom megnevezni őket! :D
-
MZsoltee
veterán
Nvidia guruk segítségét kérném. Úgylátszik 4850 után 8800GTS 512 G92-es karim lesz. Így alakult. Az atinál megszoktam, hogy magam álíltom be a 2D és 3d órajeleket, ezt szeretném megtenni az "új" kártyánál is, szóval egy olyan programra lenne szükségem, amivel be tudnám állítani a következő profilokat a inno 8800 GTS 512MB:
2D
200-300Mhz/300Mhz
3D
750Mhz/1100Mhz
Ha esetleg a feszültségek állítására is van mód akkor még boldogabb lennék!A tökéletes nő süketnéma, nimfomániás, és az apjának kocsmája van.
-
Mika1227
őstag
Engem is érdekelne, hogyan lehetne lentebb vinni az órajelet azon felül amennyire a kari leviszi,meg lehet ezzel spórolni így vagy csak akkor ha a feszt is lentebb visszük?
A Mikulásnak teljesen igaza van, hogy évente csak egyszer megy az emberek közé!!! Még az is sok!!!
-
chadi
csendes tag
Sziasztok!
Tudnátok nekem olyan progit mondani amivel tudom a vga-m ventilátorának a sebességét szabályozni?
MSi 8800GT-m van
win 7 oprendszer 64bitthx
-
Alister71
nagyúr
Mika1227: szerintem ha feszt nem vesz vissza, max a hőmérsékleten spórolhatsz.
[ Szerkesztve ]
Alister from Hell
-
MZsoltee
veterán
Egyáltalán a 8800GTS G92-nél van lehetőség arra, hogy 2d-ben visszavegye az órajelet?
A tökéletes nő süketnéma, nimfomániás, és az apjának kocsmája van.
-
Mika1227
őstag
GTX 280-as karim van. Hová helyezhető teljesítményben a mostani új karikhoz képest? Pl. a HD 5××× és 4××× sorozathoz viszonyítva?
A Mikulásnak teljesen igaza van, hogy évente csak egyszer megy az emberek közé!!! Még az is sok!!!
-
Mika1227
őstag
Előtte volt egy 4890-em és azt tapasztalom, hogy a 280-nál többet számít ha feljebb húzom a procit míg ugyanannyi húzásnál a 4890-en mintha nem gyorsult volna annyit, sőt szinte semmit míg a 280 3,2-ről 3,4-re húzva a procit azért jelentősebben gyorsult!
-
MZsoltee
veterán
válasz Mika1227 #37085 üzenetére
Így:[link]
(#37084) Lord Vader: Hát ezzel már próbálkoztam, beállítottam sokféle képp (feszt is) csak az volt a gond, hogy nem váltott át 3d-be, pedig letöltöttem egy gainward biost, amiben teljes profil volt.
De megpróbálom még holnap.
Végülis jó eredmény, hogy 750/1875/1100-on stabil ahhoz képest, hogy 12:07kor raktam be a sütőbe., és azóta volt már rajta vagy 10 bios is...A tökéletes nő süketnéma, nimfomániás, és az apjának kocsmája van.
-
Mika1227
őstag
válasz Alister71 #37090 üzenetére
Hát az lehet ugyanazon órajeleknél meg kihajtotta a 4890-et!
De mostanában nem cserélek másra kell a guba meg elég ez a teljesítmény bőven!
Megpróbálom vagy 3,6-ig húzni a procit aztán annyit kap a 280![ Szerkesztve ]
-
Biriboyka
senior tag
ASUS 9800GTX-emet tudom Hybrid SLI-vel együtt használni?
Ha a rendőrt ellenségednek, nem kívánatos személynek tekinted gondolj arra, hogy ő az egyetlen olyan személy aki ismeretlenül is az életét áldozzná érted! by pass
-
albertboy
tag
Üdv,
érdeklődnék, mely videókártyák kaptak 3 ventis hűtést? Egy-két nVidia-t képről láttam már, de szeretnék tisztában lenni vele, pontosan mely típusok kaptak triple fan-t. -
syberia
veterán
Hali, erre a kérdésre tudna valaki válaszolni nekem?
GTX 275 vs PCI-E 1.1https://howbad.info/
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest